Argentyna długo nie pogra? człowieku...Koper musisz brać pod uwagę, że Argentyna za długo nie pogran na MŚ. Automatycznie messi zagra mniej spotkań. Ja bym typował pomiędzy Villa a Torres
Argentyna na MŚ najprawdopodobniej będzie grała dwójką napastników , a będą to Higuain i Messi i to właśnie oni będą odpowiadali za strzelanie bramek , więc nie wiem co to za argument że Argentyna ma dużo ofensywnych gwiazd , chyba nie będą grali czterema napastnikami tylko dwoma tak jak zresztą Hiszpania.Ja bym zastanowił się nad Rooney'em bądź też ktoś z dwójki Torres - Villa... Argentyna ma chyba zbyt wiele ofensywnych gwiazd które będą chciały strzelać - Messi, Tevez, Aguero... Poza tym mecze przeciwko silnym Nigeryjczykom, walczącym Koreańcom czy też do znudzenia defensywnie ustawionym Grekom nie będą łatwe i już w przedbiegach reprezentanci Argentyny mogą stracić w walce o tytuł króla strzelców...
Jak ci to mam niby udowodnić? poczekaj do czerwca to sam zobaczysz , jak narazie to ty się ośmieszasz mówiąc że ekipa która według bukmacherów jest w ścisłej czołówce co do zdobycia MŚ daleko nie zajdzie.Człowieku? Może rozwiń, skoro uważasz że się myle udowodnij mi to. Ćwierćfinał to max na co ich stać..
Bez Zanettiego, G. Milito, Cambiasso, Gago i prawdopodobnie D. Milito, a za to z takimi gwiazdami jak Otramendi, Jonas, Datolo czy Palermo, to ja również Argentynie sukcesu nie wróżę. Maradona jest słabym trenerem, a już jego wybory to po prostu śmiech.Jak ci to mam niby udowodnić? poczekaj do czerwca to sam zobaczysz , jak narazie to ty się ośmieszasz mówiąc że ekipa która według bukmacherów jest w ścisłej czołówce co do zdobycia MŚ daleko nie zajdzie.
Potencjał Argentyny jest potężny i jeżeli tylko wykorzystają pełnie swoich umiejętności to stać ich na ogranie każdego.Znasz chociaż skład Argentyny albo ich ostatnie wyniki że pierdzielisz że dojdą max do 1/4? jeśli znasz to udowodnij to , jeśli nie to lepiej już nic nie pisz.
Messi szczyt formy ma za sobą, a kto wie co będzie dalej... Poza tym nie widzę jakoś Messiego w roli napadziora... Do spółki z Higuainem powinien grać Tevez, a za nimi cofnięty Messi. Tak jak to funkcjonuje w Barcelonie. W Argentynie problem jest taki, że tak naprawdę potencjał w ataku jest tak niesamowity, że mogliby co 4 lata mieć mistrza, ale za to pomoc już woła o pomstę do nieba. Nie znam wszystkich nazwisk powołanych przez Diego, bo sporo grajków jest z Argentyńskiej Ligii i kto wie może to będzie klucz do sukcesu. A decyzja o braku Cambiasso i Zanettiego jeszcze się zemści... Chyba, że Argentyna będzie w takiej formie strzeleckiej, że mimo iż straci kilka bramek to zawsze będzie o tą jedną miałą więcej...Argentyna na MŚ najprawdopodobniej będzie grała dwójką napastników , a będą to Higuain i Messi i to właśnie oni będą odpowiadali za strzelanie bramek , więc nie wiem co to za argument że Argentyna ma dużo ofensywnych gwiazd , chyba nie będą grali czterema napastnikami tylko dwoma tak jak zresztą Hiszpania.
Argentyna trafiła do bardzo łatwej grupy a Korea czy Grecja powinny dostać od Albicelestes co najmniej po 3:0 , biorąc po uwagę obecną forme Messiego to on ma największe szanse na króla strzelców i kurs 12 jest bardzo atrakcyjny nawet do grania za większą stawkę.
Jak narazie to śmiechem można nazwać twoje mądrości , Gago i Cambiasso? a po co oni? jest Mascherano i Veron , Gago? to ten gość który przez cały sezon grzeje ławę w Realu?Bez Zanettiego, G. Milito, Cambiasso, Gago i prawdopodobnie D. Milito, a za to z takimi gwiazdami jak Otramendi, Jonas, Datolo czy Palermo, to ja również Argentynie sukcesu nie wróżę. Maradona jest słabym trenerem, a już jego wybory to po prostu śmiech.
Nie widzisz zawodnika który strzelił najwięcej bramek w Europie w roli napadziora?Poza tym nie widzę jakoś Messiego w roli napadziora...
Żarty sobie robisz?ale za to pomoc już woła o pomstę do nieba
Jak na moje oko to Messi gra ciągle kapitalnie , ale jeżeli 5 bramek w 3 ostatnich meczach Barcy nazywasz brakiem formy to dobrze by było jak Messi nie miał by formy na MŚ.Messi szczyt formy ma za sobą, a kto wie co będzie dalej...
Jestem kimś kto dobrze zna się na reprezentacyjnej piłce a nie pajacem który ubliża reprezentacji Argentyny tylko dlatego że zobaczył kilka ich nie udanych spotkań w el. albo tak jak ty zobaczył kilka meczów rezerwKim jesteś, że masz prawo krytykować czyjeś zdanie.
O ile pamiętam to stawiasz za to Portugalię w gronie ścisłych faworytów do zdobycia MŚ , chociaż chyba nikt oprócz ciebie nie widzi powodów dla których Portugalia miała by jakiekolwiek szanse w ogóle na przejście 1/8.Nie widzę szczególnych powodów dla których Argentyna miałaby tak jak to wyolbrzymiasz, zostać mistrzem.
No spoko ???? Mascherano to jest dobry żeby przerywać akcje i odbierać a nie do rozgrywania. Veron ile ma lat? 36 czy 35 ?Żarty sobie robisz?
Mascherano- jeden z najlepszym defensywnych pomocników świata
Veron - kapitalna forma , dwa razy z rzędu uznany najlepszym zawodnikiem Ameryki
Di Maria- od następnego sezonu prawdopodobnie gracz Realu , królewscy wyłożyli na niego 35 mln. Euro.
Jak to jest słaba pomoc to ja nie wiem kto oprócz Hiszpani ma obecnie lepszą.