Atl.Madryt-FC Porto
jak sie obudza to portugalczycy nie powinni miec wiekszych szans z naprawde mocnym atletico. tylko narazie ich gra delikatnie mowiac nie zachwyca
Lyon-
Barcelona
lyon to bardzo solidna ekipa i jezeli beda miec wszystkich zdrowych pilkarzy napewno u siebie moga powalczyc, rok temu manchester mial z nimi naprawde trudna przeprawe a tez byl w gazie. ale mimo wszystko barca majaca rewanz u sebie da rade
Arsenal-AS Roma
to dla mnie jest najtrudniejsza para do wytypowania, wiadomo ze nie bedzie fabregasa i to jest spora strata dla kanonierow, ale jesli zagraja swoja pilke (a ostatnio nie zawsze im to wychodzi) to powinni sobie poradzic
Inter M.-
Manch.Utd
po interze nie widac nic reki mourinho, inter gra tak samo jak za manciniego, i moim zdaniem odpadna. mysle ze lyon postawi ciezsze warunki barcelonie niz inter united
Real M.-Liverpoola
po losowaniu myslalem ze anglicy, teraz mam wrazenie ze to co najlepsze mieli do pokazania to juz pokazali, dodatkowo niepewny wystep gerrarda w pierwszym meczu. stawiam na real
Chelsea-Juventus
jezeli pilkarze bede chcieli dopiac wreszcie swego czyli wygrac lige mistrzow to rozjada juve, i zaczymac bedzie ich mogla tylko barca albo ponownie manchester. ale tak jak mowie sami pilkarze musza sie zmotywowac, bo na trenara nie maja co liczyc. scolari w europie jeszcze nic nie osiagnal i w chelsea raczej nie osiagnie bo zostanie po prostu zwolniony
Villarreal-Panathinaikos
nie wiem na co stac panate, bo ostatni mecz w ich wykonaniu widzialem z wisla, a skroty za duzio nie mowia dlatego stawiam na hiszpanow
Sp.Lizbona-Bayern M.
mysle ze stac sporting na wyelimowanie bayernu, maja dobrych pilkarzy, bardzo dobrze radzili sobie w grupie, dobrze graja w lidze, moim zdaniem to najsilniejszy kadrowo zespol portugalski aktualnie i bayern napewno nie bedzie mial latwo, bayern faworytem ale licze na niespodzianke
najwiecej szans na zwyciestwo w
lm daje niestety barcelonie (jak ja ich nie lubie) i manchesterowi (oby wygrali), ale nie skreslalbym chelsea i realu