>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Ktoś mnie okrada!!!

S 0

sebastian28

Użytkownik
Miałem dokładnie tą samą sytuację jakieś 2 tyg temu.. Zmiana hasła na MB, mailu, na koncie u jednego z buków, zmiana danych na mailu itp. Na szczęście wypłaty zrobić nie zdążył, zareagowałem wystarczająco szybko. Chociaż sporo się namęczyłem. Poinformowałem policję, ale pierwsze pytanie brzmiało jak z legalnością mojego oprogramowania:| Teraz już takie pytanie nie będzie dla mnie niczym strasznym:] Obecnie wszystko jest ok. Oczywiście teraz o wiele bardziej dbam już o bezpieczeństwo moich danych i finansów. Wiem, kiedy nie zachowałem ostrożności i więcej tego błędu nie powtórzę.
ja tak samo a jaką miales sytuacje dokładniej /?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Zalogowałem się z innego komputera, chwilowo niezabezpieczonego antywirem. Myślę, że to od tego się zaczęło. Tego samego wieczora już musiałem zacząć walkę z jakimś gnojem. Nie straciłem kasy, tylko czas, a zyskałem doświadczenie i będę ostrożniejszy.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Powiedziałem, że spróbuję jeszcze powalczyć samodzielnie, i jak sie nie uda to przyjdę jutro ???? Z resztą stwierdzili że to sprawa i tak nie jest do nich i muszę się udać na inny posterunek, bo tam jest wydział śledczy. Ale muszę przyznać, że policjant był pomocny, starał się podać jakieś pomysły, żebym mógł sobie poradzić. Zdecydowanie inny niż &quot;gazowy ali&quot; i jemu podobni, spotykani głównie na meczach piłkarskich;] Policjant też bywa człowiekiem:]

S 0

szyjka_66

Użytkownik
Szczerze? Jak odpuscisz takiemu to okradnie kogos innego. Z toba sie nie udalo, ale z nastepnym moze mu sie udac. Poswiec troche wolnego czasu i sprobuj cos z nim zalatwic. MB podchodzi dosc powaznie do takich spraw, wiec nie ma na co czekac. A co do kapowania, co innego jest nakapowac rodzicowi na kolege, a co innego policji na zlodzieja. Takie moje zdanie. Pozdro

K 76

karlos83

Użytkownik
Co Ty gadasz. Mb podchodzi powaznie ? Mb to olewa jak mialem taka sytuacje to po pierwsze mailowo sie nie dalo niczego zalatwic praktycznie zadzwonilem w koncu na angielska infolinie to co prawda przeniesli mi konto mb na inny adres (juz zweryfikowane tak jak bylo) ale na moje pytania o ip goscia ktory sie logowal i o dane konta na ktore wytransferowal kase to takich informacji nie chcieli mi udzialic ich wytlumaczeniem bylo to ze &quot; w moim interesie jest pilnowanie hasel do swojego konta &quot;.
Trzeba sie poprostu pilnowac i tyle.

el_90 0

el_90

Użytkownik
No to ciekawie...
To u mnie zablokowali konto na expie i chca teraz skan dowodu.
I sie zastanawiam czy nie isc na tego cwela na policje ktory mi sie wkradl bo widac ze jest amatorem gdyz nie zmienil nawet hasla pajac a poreszta pozostawal m.in jego nr. konta na ING.
Jeszcze sie zastanawiam czy pajaca nie pociagnac do odpowiedzialnosci karnej.
Zreszta wystarczy wyslac jakies drobne i beda jego dane jakies wiec juz latwiej.

S 0

sebastian28

Użytkownik
Chce odzyskać te 700 zł ale wkur... sie na support centre beta .Czekam juz na ich odpowiedz drugi dzień.Wypłacam z tego buka i nigdy sie u nich juz nie pokazuje

Do góry Bottom