>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Ktoś mnie okrada!!!

V 256

vernix

Użytkownik
w tym wypadku do pozostaje iść na policję, bo niby skąd miałbyś dane tego złodzieja? A tak to złożysz doniesienie, jeśli to był amator, to go złapią ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
dzieki chlopaki za odpowiedzi ,czy istnieje jakaś mozliwosc złapac takiego złodzieja?jutro chyba zadzwonie do mb zeby jakos wyjasnili tą sprawe.Poszedł bym na policje ale nie w mojej naturze donoszenie czegos takiego na policje ?Pofatygował bym sie pol Polski jakbym miał dane i wtedy mama by płakała...

Poradzcie co zrobić
skontaktuj się z mb i wyjasnij ze cie okradli i czy mógłbys uzyskac adres ip tego osobnika i potem z tym najlepiej isc na policje i ona sobie z tym poradzi.

S 0

sebastian28

Użytkownik
gorzej jak ma zmienne ip ....Podawał mi jedno kotno e-mail było na portalu akcja.pl czyli vipowskie konto ,a ukradł kase z innego na portalu gmail.com
Mysle ze to nie była raczej amator miał zmienne ip i kasa szła przez kilka kont do tego własciwego bo pranie przez mb to pestka
A zreszta taka kradziez i tak sie na nim kiedys odbije jak ktos bedzie dobrze obeznany i znajdzie klienta a wtedy na spacerniaku taki hakerek nie bedzie miał szacunku

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie moge teraz znaleźć ostatniego tematu na innym forum.
Ale ktoś zrobił tak.
Znał adres na jaki kasa była wypłacona MB.
Zgłosił to na policję.
Policja poprosiła o udostępnienie danych osobowych człowieka z danego maila. Miał adres na o2.pl
Dostali dane. Dane były prawdziwe. Zgadzało się to z IP itp.
Sprawa teraz wyglądała tak, ze złodziej chciał iść na ugodę. Oddać kasę a w zamian umorzenie postępowania. Chyba okradziony zgodził się na to.
Nie moge teraz poszukać tego tematu gdzie/ w jakim dziale to było...
Więc możesz działać. Tylko lepiej nie mów skąd pochodziły pieniądze. Na MB przecież możesz mieć kasa skąd cchesz.

S 0

sebastian28

Użytkownik
ja najchetniej bym to sprawe zalatwił sam ale ...
Money bookers chyba nie ma polskiego supportu telefonicznego ? Odpowiedzcie bo nie wiem

radek03 90

radek03

Forum VIP
(...)Policja poprosiła o udostępnienie danych osobowych człowieka ...
i wlasnie tu ma przewagę policja, jesli zglosisz to do nich to nawet jesli gosciu ma zmienne ip to policja moze poprosic operatora o udostępnienie danych osobowych uzytkownika, ktory o tej i o tej godzinie byl obecny w sieci z tym ip, gdyz jest podejrzany o przestepstwo i juz mają goscia.

S 0

sebastian28

Użytkownik
Czyli koleszko jesli to czytasz w tej chwili a wiem że zajzałes do tego tematu masz przerabane na całej linii ,pojde z tym na psy macie racje

vader 2,8K

vader

Forum VIP
W sumie to pogubiłem się. Ale jeśli ten człowiek był z tego forum to wyślij mi na PW jego nick. Najlepeiej skopiowany- kopiuj wklej to zaraz będe miał link do jego profilu. O ile to był ktoś z tego forum i o ile Twoje przypuszczenia są słuszne.

S 0

sebastian28

Użytkownik
tak przez gg dałem sie nabrac na trik ,wkrecał ze zna sie dobrze na koszu i tennisie.Mowił ze pracuje w jakiejs firmie i zeby typy wysyłac na poczte bo w pracy nie moze korzystac z gg.Mowił ze wyciaga 2200 w pracy a w kwietniu miał zysk 10000 od buków ,ze zainteresowały go dwudrogowce z MLB i zebym mu typy podsyłał

S 0

sebastian28

Użytkownik
sabasan ja tez mialem takiego patenta!! daje slowo !! podasz jego gg ? sprawdzimy czy to on
oj nie pamietam zrobiłem formata i zmieniłem nr gg ale pisał ze nazywa sie michał i ma 23 lata i mieszka z rodzicami heheh idiota

F 0

fenio

Użytkownik
tego nie wiem ale do mnie tez pisal taki gosciu co niby chcial kupic typy i niby on obstawia za tysiace i wogole a sam sprzedaje typy bo opisy takie na gg miał . chcial moj nr komy i wogole...

Do góry Bottom