skontaktuj się z mb i wyjasnij ze cie okradli i czy mógłbys uzyskac adres ip tego osobnika i potem z tym najlepiej isc na policje i ona sobie z tym poradzi.dzieki chlopaki za odpowiedzi ,czy istnieje jakaś mozliwosc złapac takiego złodzieja?jutro chyba zadzwonie do mb zeby jakos wyjasnili tą sprawe.Poszedł bym na policje ale nie w mojej naturze donoszenie czegos takiego na policje ?Pofatygował bym sie pol Polski jakbym miał dane i wtedy mama by płakała...
Poradzcie co zrobić
i wlasnie tu ma przewagę policja, jesli zglosisz to do nich to nawet jesli gosciu ma zmienne ip to policja moze poprosic operatora o udostępnienie danych osobowych uzytkownika, ktory o tej i o tej godzinie byl obecny w sieci z tym ip, gdyz jest podejrzany o przestepstwo i juz mają goscia.(...)Policja poprosiła o udostępnienie danych osobowych człowieka ...
a mozesz sprawdzic czy logował sie wczoraj ok miedzy 17 a 18?Jeśli to co piszesz jest prawdą to jest taki user na forum- jego profil:
http://forum.bukmacherskie.com/member.php?u=464
oj nie pamietam zrobiłem formata i zmieniłem nr gg ale pisał ze nazywa sie michał i ma 23 lata i mieszka z rodzicami heheh idiotasabasan ja tez mialem takiego patenta!! daje slowo !! podasz jego gg ? sprawdzimy czy to on
Ostatnio Aktywny: 11-06-2005 21:09a mozesz sprawdzic czy logował sie wczoraj ok miedzy 17 a 18?
daj tutaj jego gg to mozna cos poszukacsabasan ja tez mialem takiego patenta!! daje slowo !! podasz jego gg ? sprawdzimy czy to on