kurde miałem ale wywaliłem bo myslalem ze zainfekowal mnie przez ggdaj tutaj jego gg to mozna cos poszukac
niee odezwał sie bezposrednio na gg patrzyłem go w katalogu publicznym nie miał zadnych danychsabasan a moze on ci wysylal pw ze swoim nr gg zobacz
nie miał zadnych opisów siedział na niewidocznym uzywał vipowskiego konta na interii miał adres [email protected] chyba a kase ukradł z innego konta na gmail.com nie pamietam adresu jak tylko dostane sie do mb to napisze mailaa mozesz przytoczyc co pisał albo czy miał jakies opisy na gg?
jednak jest takie konto sorrynie miał zadnych opisów siedział na niewidocznym uzywał vipowskiego konta na interii miał adres [email protected] chyba a kase ukradł z innego konta na gmail.com nie pamietam adresu jak tylko dostane sie do mb to napisze maila
przetłumaczy mi ktoś to bo u mnie krucho z angielskimmb odpisali na maila
We would like to kindly inform you that we have forwarded your case to our security department and we will contact you as soon as we receive any further information from them regarding the status of your Moneybookers account.
Furthermore, we would like to kindly ask you to write to [email protected] regarding any queries you might have and use the email [email protected] only for issues concerning our merchant department.
Should you have any further questions, do not hesitate to cotnact us.
Best regards,
Radina
Your Moneybookers Team
moze ktos mnie wecej przetłumaczyc>>?
nie nie. poza tym nie wiem bo od dzisiaj nie moge wejsc na poczte bo skur ... pozmieniał hasłasabasan a on wysylal ci moze jakiegos maila na poczte?
juz probowałem cwaniak nawet pozmieniał odp na pytanie pomocniczesabasan sprobuj wpisac swoj adres i daj przypomnienie hasla
sprobuj wyslac tam gdzie masz zalożoną poczte swoje dane osobowe i powiedz ze ktos ukradł ci konto i czy mógłbys otrzymac hasla z powrotem.juz probowałem cwaniak nawet pozmieniał odp na pytanie pomocnicze
Nic się nie bój Zmienne IP też mu nie pomoże ???? Jak się postarają to złapią go w mgnieniu oka ;D Już nie tacy "hakerzy" dawali się łapać...gorzej jak ma zmienne ip ....Podawał mi jedno kotno e-mail było na portalu akcja.pl czyli vipowskie konto ,a ukradł kase z innego na portalu gmail.com
Mysle ze to nie była raczej amator miał zmienne ip i kasa szła przez kilka kont do tego własciwego bo pranie przez mb to pestka
A zreszta taka kradziez i tak sie na nim kiedys odbije jak ktos bedzie dobrze obeznany i znajdzie klienta a wtedy na spacerniaku taki hakerek nie bedzie miał szacunku
Racja, proxy - i nie wiem czy w tym momencie dadzą radę go namierzyć.Powiem krótko to trochę wygląda jak szukanie igły w stogu siana przecież ten gość na pewno nie był amatorem i przechodził przez kilkanaście IP i pewnie teraz się śmieje z ciebie ale jest to nauczka dla innych aby się pilnować i nie dawać wkręcić w żadne nie bezpieczne transakcje !
Pozdrawiam
bez powergg też się wyświetlają, prawy na kontakt i informacje ????nie krzyczcie na mnie ale w powergg pokazuja sie adresy ip jak z kogos masz dostepnego co nie ?