>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Ktoś mnie okrada!!!

S 0

sebastian28

Użytkownik
mb odpisali na maila

We would like to kindly inform you that we have forwarded your case to our security department and we will contact you as soon as we receive any further information from them regarding the status of your Moneybookers account.
Furthermore, we would like to kindly ask you to write to [email protected] regarding any queries you might have and use the email [email protected] only for issues concerning our merchant department.
Should you have any further questions, do not hesitate to cotnact us.
Best regards,
Radina
Your Moneybookers Team
moze ktos mnie wecej przetłumaczyc&gt;&gt;?

S 0

sebastian28

Użytkownik
mb odpisali na maila

We would like to kindly inform you that we have forwarded your case to our security department and we will contact you as soon as we receive any further information from them regarding the status of your Moneybookers account.
Furthermore, we would like to kindly ask you to write to [email protected] regarding any queries you might have and use the email [email protected] only for issues concerning our merchant department.
Should you have any further questions, do not hesitate to cotnact us.
Best regards,
Radina
Your Moneybookers Team
moze ktos mnie wecej przetłumaczyc&gt;&gt;?
przetłumaczy mi ktoś to bo u mnie krucho z angielskim

F 0

fenio

Użytkownik
chyba chodzi o to ze oni przekaza twoje dane do dzialu bezpieczenstwa i skontaktuja sie z toba wkrotce i wysla wiecej informacji na temat twojego konta

radek03 90

radek03

Forum VIP
juz probowałem cwaniak nawet pozmieniał odp na pytanie pomocnicze
sprobuj wyslac tam gdzie masz zalożoną poczte swoje dane osobowe i powiedz ze ktos ukradł ci konto i czy mógłbys otrzymac hasla z powrotem.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
gorzej jak ma zmienne ip ....Podawał mi jedno kotno e-mail było na portalu akcja.pl czyli vipowskie konto ,a ukradł kase z innego na portalu gmail.com
Mysle ze to nie była raczej amator miał zmienne ip i kasa szła przez kilka kont do tego własciwego bo pranie przez mb to pestka
A zreszta taka kradziez i tak sie na nim kiedys odbije jak ktos bedzie dobrze obeznany i znajdzie klienta a wtedy na spacerniaku taki hakerek nie bedzie miał szacunku
Nic się nie bój ;) Zmienne IP też mu nie pomoże ???? Jak się postarają to złapią go w mgnieniu oka ;D Już nie tacy &quot;hakerzy&quot; dawali się łapać... ;)

S 0

sebastian28

Użytkownik
mam jego nr gg ,dzisiaj sie znowu odezwał po typ jest taka opcja zeby przez gg jakos mi znowu wlamał sie na hasła mam kasperskyego 7?
402964
Pomoze ktos namierzyc smiecia ??

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Powiem krótko to trochę wygląda jak szukanie igły w stogu siana przecież ten gość na pewno nie był amatorem i przechodził przez kilkanaście IP i pewnie teraz się śmieje z ciebie ale jest to nauczka dla innych aby się pilnować i nie dawać wkręcić w żadne nie bezpieczne transakcje !
Pozdrawiam

angel1122 0

angel1122

Użytkownik
Powiem krótko to trochę wygląda jak szukanie igły w stogu siana przecież ten gość na pewno nie był amatorem i przechodził przez kilkanaście IP i pewnie teraz się śmieje z ciebie ale jest to nauczka dla innych aby się pilnować i nie dawać wkręcić w żadne nie bezpieczne transakcje !

Pozdrawiam
Racja, proxy - i nie wiem czy w tym momencie dadzą radę go namierzyć.

Do góry Bottom