>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

KSW 33: Materla vs Khalidov - 28.11.2015

Status
Zamknięty.
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik

Szlagierowo zapowiadająca się gala KSW 33, która odbędzie się 28 listopada w Krakowskiej Tauron Arenie. Mamed Chalidow kontra Michał Materla - do tej walki miało nigdy nie dojść ze względu na przyjaźń obu wojowników. Jednak presja kibiców wzięła górę.​

84 kg.: Michał Materla vs. Mamed Khalidov – o pas kategorii średniej

120 kg.: Karol Bedorf vs. Michał Kita – o pas kategorii ciężkiej

66 kg.: Artur Sowiński vs. Kleber Koike Erbst – o pas kategorii piórkowej

84 kg.: Tomasz Drwal vs. Aziz Karaoglu
66 kg.: Anzor Azhiev vs. Vaso Bakocevic
70 kg.: Łukasz Chlewicki vs. Bartłomiej Kurczewski
57 kg.: Ariane Lipski vs. Katarzyna Lubońska
77 kg.: Kamil Szymuszowski vs. David Zawada
84 kg.: Łukasz Bieńkowski vs. Piotr Wawrzyniak

http://www.youtube.com/watch?v=eOu_Gq3Fpzg

Bilety dostępne na &gt; http://www.viagogo.pl/Sports-Tickets/Other-Sports/KSW-Tickets/E-1204931?adid=72602916977&amp;amp;AffiliateID=49&amp;amp;gclid=CIaDv6vGhskCFWvlwgodowoMOQ&amp;amp;PCID=PSPLGOOSPOKSWD806CE6D4619-068056

batata 12

batata

Użytkownik
Wkradł się mały błąd w rozpisce - Lipski walczy z panną Lubońską a nie panią Porczyk. ;) Swoją drogą szkoda że Porczyk wypadła bo Lubońska to byłoby 10/10, a tak nie ma co ruszać bab, nic nie wiadomo o tej Brazylijce.
Krótko co do samych walk - na pewno pogram Koike Erbsta. Fakt, trochę mało o nim wiemy, ale to co pokazał w walce z Anzorem w zupełności mi wystarczy. Kornik nigdy mnie nie przekonywał i nie widzę go w walce z Japończykiem. W dublu z nim pewnie pójdzie Drwal dla którego będzie to w pewnym sensie być albo nie być w poważnym MMA. Aziz tymi swoimi lujami może urwać głowę każdemu, ale myślę że Goryl go przechytrzy, zbyt duże doświadczenie żeby dać się trafić tak przewidywalnemu zawodnikowi. Gdyby kursy na początku wystawione przez STS na Kitę (z tego co pamiętam ponad 3) się utrzymały to na pewno warto by uderzyć w jego stronę, ale teraz nie ma sensu bo jego forma to jak zawsze jedna wielka niewiadoma. Jak będą kursy to będzie można coś więcej napisać, póki co ciężko pisać że &#39;warto zagrać na tego czy tamtego&#39;. ????

pussyhunter 343

pussyhunter

Użytkownik
Dubel morderca wchodzi DRWAL i CHALIDOW 2.12 STS
Drwal lubi sie mlocic w stojce. Twardy łeb. Kozacki boks. Walczyc beda w stojce bo islamista tylko tyle umie. Drwal nie wymieka. Nie bedzie obalal bo to za proste. Bedzie rzeznia i masa ciosow. Drwal lepszy wiec ubije turka. Technika. Doswiadczenie to atuty Goryla. Turek umie rzucic tylko zamachowca.
Chalidow walczy z swoim uczniem. Kursy z tzw. dupy. Materla nic nie ma zeby wygrac. Uderzenie kiepskie. Drwal wbil mu gwozdzi w leb sporo. Chalidow niezle zapasy. ale daje sie obalac bo lubi walke z plecow. jakis trojkacik wpiac wtedy moze. parter materli smiech. z gory utrzymuje. ale jakie poddanie czy co to tylo z leszczami. Talent jak Chalidow to jeden na ludzkosc. Gosc zamiatalby w UFC. Atletyzm wybitny. Skonczy kiedy zechce. Pewnie powalczy troche zeby Materli przykrosci nie zrobic bo koledzy ale wygra na 99%.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Coco Karol Bedorf w STS - 1.50 . ✅
Zaczekam jaki dadzą kurs na Anzora i załaduje to w dublu .
Kita swoje lata już ma chyba prawie 36 a z wyglądy dało by mu się jeszcze więcej . Od ostatniej jego walki minie 18 miesięcy a to bardzo długo . Będąc w formie dostał w czapę od kogoś takiego jak DJ Linderman . Myślę ze padnie kondycyjnie coś w w okolicach drugiej rundy .
Coco trenuje w górach i traci wagę by być w jak najlepszej formie ( min. z najlepszym polskim maratończykiem ) Ostatnio sparingi z bokserem Kołodziejem . Widać ze przygotowania jak nigdy wcześniej .
Nudny i zachowawczy styl Bedorfa który to wygra zapasami i go przeleży . U Anzora identycznie - zapasy zadecydują .

Otrzymane punkty reputacji: +10
marakesz 200

marakesz

Użytkownik
.....Tomasz Drwal nie wystąpi na gali KSW 33: Materla vs Khalidov w Krakowie. Przeciwnikiem Aziza Karaoglu 28 listopada będzie Maiquel Falcao.
Drwal doznał kontuzji podczas środowego treningu. Po przeprowadzonych po południu badaniach okazało się, że zawodnik poważnie uszkodził łękotkę oraz całkowicie zerwał więzadło krzyżowe w lewym kolanie. Kontuzjowany Polak przejdzie operację rekonstrukcji więzadła w przyszłym tygodniu.

kadrowicz 35K

kadrowicz

Użytkownik
Karol Bedorf – Michał Kita
@ Michał Kita ⛔
Kurs 4,0
Betathome
W odróżnieniu od Kolegi wyżej, Pudzianxx – bardzo szanuję Twoją wiedzę i typy [jesteś dla mnie Mistrzem!],
na ten pojedynek mam jednak trochę inne spojrzenie. Mianowicie, Kita bardziej wydoroślał, niż jest starym dziadem na emeryturze. Siedzi w treningu bez przerwy przez wspomniany okres, 5-7 jednostek treningowych na tydzień to sporo, dużo można w tym czasie zrobić. Mocno pracował nad samą techniką, też nad ogólną wydolnością i wytrzymałością, więc nie jestem pewien czy Bedorf tak zmęczy Kitę, że go zamęczy. Kardio Bedorfa, też pozostawiało wiele do życzenia, czy teraz to nadrobi to nie wiem, jednak aż takiej przewagi mieć nie będzie. Bedorf na plus jiu-jitsu dobry parter, ‘Masakra’ za to przyzwoita stójka, nieźle opanował antygrapping, liczę że mu ucieknie i będzie więcej czasu w górze. I tu upatruje szansy dla Michała, dobrze czuje dystans, potrafi przyłożyć. Bił się z lepszymi zawodnikami ma dużo więcej doświadczenia w klatce, przez ostatnie 12-13 walk używał łokci to kolejny plus dla niego, dla Bedorfa to nowość. Ciężki i sztywny Bedorf nie pokazał niczego szczególnego w swoich występach, jest przewidywalny i niczym Kitę nie zaskoczy. Uważam, że jeśli już to Kita trafi w punkt, a potem zmasakruje Bedorfa.

macio106 209,9K

macio106

Znawca - MMA
Karol Bedorf vs Michał Kita⛔ Karol Bedorf pokonał Michała Kitę przez KO (kopnięcie okrężne na głowę) Runda 2
Typ: 2 @ 2.25 STS (bo tylko oni to mają)

Ok Karol wygrywał, ale nie oszukujmy się wygrywał walcząc nudnie większość walk przeleżał i tyle. Jednak w ostatniej walce Graham w 3 rundzie pokazał że jednak Bedorfa da się trafić. Spójrzmy też prawdzie w oczy czy rywale Coco to byli naprawdę mocni? David Oliva po walce z Bedorfem słuch zanika, Karl Knothe to samo, Oli Thompson pokonywał Bazelaka, Walusia, Barnetta światowa czołówka jak nic. Dziadek Nastula czy Gracie.... Graham tak jak wspomniałem przeleżał i tyle. Teraz co jest bardzo ważne wchodzą łokcie! A kto jak kto, ale Kita potrafi się nimi posługiwać. Kita sam też wie jaki ma wiek i wie że to ostatnia szansa, aby wypłynąć na szerokie wody. W pierwszej walce z D.J. Linderman&#39;em było tak jak mówił przetrenował się i tyle, jak by wygrał. Wylądował by pewnie w UFC albo Bellatorze czy M-1. Tak w rewanżu pokazał Amerykaninowi kto jest górą. Przyjechał do Polski Wessel ziomek z UFC i Bellatora i co? 2 minuty i gościa nie było. Sprawa jest prosta jeżeli Kita nie da się obalić i będzie bił i robił to tak jak potrafi to Bedorf padnie, jednak jak to Coco będzie obalał to Kita przegra.

Michał Materla vs Mamed Khalidov✅ Mamed Chalidow pokonał Michała Materlę przez KO (prawy sierpowy) Runda 1, 0:31
Typ: 2 @ 1.55 STS

Walka oficjalnie ma tylko 3 rudny a to jest plus dla Mameda. Gdyż w przypadku 5-ciu rund to chart ducha Materli mógł by coś wskórać. Ok Cipek miał treningi w USA, ale tak naprawdę po co? W drugiej walce z Silvą też były i jak się skończyło? Arrachion zły? Przyjeżdżali silni jak tur Rosjanie z Berkutu to Mamed z nimi sparował, ok Mamed wraca po kontuzji, ale ludzie minął prawie rok czasu. Chalidowa tak naprawdę nikt w poważnej karierze MMA nie skończył przed czasem (tych 3 walk na początku nie liczę), a cipka owszem. Moim zdaniem parter oby dwóch jest na takim samym poziomie. Jednak w stójce to Mamed jest górą, te kocie ruchy, ta szybkość. Na moje Mamed KO 2 runda. I pokaże kto rządzi na europejskim podwórku.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Federacja KSW pragnie zaprosić wszystkich przedstawicieli mediów oraz kibiców na oficjalny media trening przed galą KSW 33: Materla vs Khalidov, który odbędzie się w poniedziałek, 23 listopada o godzinie 19:00 w Multikinie Ursynów, przy al. KEN 60 w Warszawie(stacja metra Imielin).
Tak się składa że mieszkam od tego miejsca 100 metrów :]
Kto się wybiera z forum niech da znać , ja tam będę . Okazja pogadać i powymieniać poglądy :]

macio106 209,9K

macio106

Znawca - MMA
Aziz Karaoglu - Maiquel Falcao
Typ: 2 @1.80 STS
Jak dla mnie mega promocja! Ok Aziz dwa razy ładnie zaprezentował swoje umiejętności bokserskie i ten mocny cios w łapie, ale w żadnej walce nie było parteru w ostatniej walce stawiałem na Jay&#39;a bo ten w końcu parter ma, a Aziz nie. Skończyło się jak skończyło. Ale ludzie teraz jest Maiquel Falcao! Czarny pas bjj, pretendent do pasa mistrzowskiego Bellator. Ostanie trzy walki trzy szybkie zwycięstwa nad: Artur Guseinov, Jesse Taylor i Brett Cooper. Dajcie spokój to jest porostu przepaść klasowa i tyle. No nie ma szans, aby ktoś nabrał się trzeci raz na to samo, nie zapominajmy o tym że Brazol też ma siłe w łapie.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Jak ktoś gra w Totomix to mamy tam jak na razie dwie walki .
Fortuna ma identycznie i podobne kursy
Khalidov, Mamed-Materla, Michał
1.55
2.10
20:00 Bedorf, Karol-Kita, Michał
1.50
2.20
Oraz Betsafe

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Pudzianxx - widzisz jakiś haczyk w walce Khalidova z Materlą? Bo kurs 1.55 na Mameda moim zdaniem naprawdę fajny, oczywiście, jeżeli walka dojdzie do skutku w ogóle.

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Pudzianxx - widzisz jakiś haczyk w walce Khalidova z Materlą? Bo kurs 1.55 na Mameda moim zdaniem naprawdę fajny, oczywiście, jeżeli walka dojdzie do skutku w ogóle.
Nie walczył rok
Wraca po operacji kręgosłupa
W ostatniej walce już wypadł słabo właśnie przez kontuzje
Obali go Materla może coś strzelić
Ale walka jest na dystansie 3 rund . Ta walka jak dla mnie jest w ogóle nie do grania tylko oglądania .
Jak wyglądają zawodnicy po dłuższych przerwach wiadomo . Granie na takiego zawodnika kompletnie mija się z celem według mnie . Tak jak napisał kolega wyżej , remis niewykluczony i rewanż a to się sprzeda .
Zostawić ta walkę w spokoju i poszukać czegoś innego . Np. Szymuszowski gdzie go grałem w ostatniej walce z Jewtuszko ( kurs 3.20 ) bo ten Zawada to niebywały cienias jest . Lubońska też zapewne ogarnie .
Tylko aby były na to kursy . Jestem ciekaw jaki wystawią na Anzora bo ten Vaso to jeździec bez głowy jest . Zapasami go odprawi i lepszym parterem .

Otrzymane punkty reputacji: +3
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Anzor Azhiev - 1.75 ✅ -
Jestem mile zaskoczony takim kursem , takiego się nie spodziewałem . Więcej później .
Anzor na wczorajszym media treningu wypadł bardzo dobrze . Widać było że trafił z formą . Jakiś taki cichy i opanowany .
Jak dla mnie to przede wszystkim lepszy zapaśnik , na pewno szybszy z lepszą stójką . Nie widzę nic w czym Vaso byłby od niego lepszy .
Plan na walkę to zapewne sprowadzić na ziemie i tam punktowanie ciosami , Vaso na plecach to żadne zagrożenie .
Kursy wczoraj tak szybko zleciały że teraz to już to trzeba grać z czym innym . Wystartowali z 1.88 .

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
kurde trochę się spóżniłem bo kurs polecial juz do 1.45, ale do dubla z Kliczką w sam raz
Nie ma co się dziwić w betsafe spada z prędkością światła . Na otwarciu było chyba ponad 1.80 na Anzora . Szymuszowski też sporo spadł .
Za godzinę wychodzę na media trening w multikinie na Imielinie . Będzie ktoś z forum ?
I odnośnie głównej walki :]

J 316

jarekrk

Użytkownik
Nie ma co się dziwić w betsafe spada z prędkością światła . Na otwarciu było chyba ponad 1.80 na Anzora . Szymuszowski też sporo spadł .

Za godzinę wychodzę na media trening w multikinie na Imielinie . Będzie ktoś z forum ?

I odnośnie głównej walki :]

A skąd udało ci się tak wbić od razu jak wystawili?
Jest opcja ustawienia jakiegoś powiadomienia kiedy wystawiają kursy?
Tak na przyszłość, aby złapać jakieś przyzwoite kursy jeszcze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom