>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KSW 33: Materla vs Khalidov - 28.11.2015

Status
Zamknięty.
Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
A skąd udało ci się tak wbić od razu jak wystawili?
Akurat przeglądałem i tam siedziałem a było to około 14-14.30 . Później po około godzinie pospadało , ale nie ma co się dziwić bo wszyscy na rocksach się na to rzucili .
Chwile wcześniej było około 1.80
Teraz tak już wszystkie walki spadły na ryj że trzeba kleić triple lub duble

ewa_dragonka 1

ewa_dragonka

Użytkownik
Siema wszystkim
Tak się składa że mieszkam od tego miejsca 100 metrów :]
Kto się wybiera z forum niech da znać , ja tam będę . Okazja pogadać i powymieniać poglądy :]
Szkoda ze przeczytalem jak wracalem z mediatreningu.
Mamed - Materla 2,95 @betsafe ⛔
Mamed jakos slabo wypadl na tym media treningu , Materla treningi w AKA!
Czekam na wywiady z materla i innymi zawodnikami.
i na wazenie oczywiscie

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Siema wszystkim

Szkoda ze przeczytalem jak wracalem z mediatreningu.
Mamed - Materla 2,95 @betsafe
Mamed jakos slabo wypadl na tym media treningu , Materla treningi w AKA!
Czekam na wywiady z materla i innymi zawodnikami.
i na wazenie oczywiscie
Dokładnie spuchł po kilku minutach :] podobnie Kita ciężko sapał . I jak można stawiać na zawodnikach którzy wracają po dłuższych przerwach !!!!
Coco na żywo wyglądał w bardzo dobrej formie . Fizycznie i siłowo będzie przeważał zdecydowanie . Kopie jak koń . Kompletnie się nie zmęczył .
Dragonka gdzie siedziałeś ! Ja w trzecim rzędzie na samym rogu a po zakończeniu na środku maty z Pasem KSW :grin:
Bedorf jak najbardziej do gry . Lepsze zapasy i BJJ a po media to jak dla mnie i lepsza stójka . O Kondycji nie ma co pisać . Jak połozy się na niego swoją masą to Kita nic nie zrobi .
Kursy w okolicach 1.50
Najmocniej poleci Bedorf ✅ &amp; Kliczko ⛔ - ako około 1.80

Otrzymane punkty reputacji: +7
T 13

thomas2304

Użytkownik
Byłem także na media treningu. Mamed ciężko powiedzieć czy wygra bo miał trochę przerwy a po tym dzisiejszym treningu nie ma także co wyrokować. Jednak jeśli miałby coś pograć to jednak na niego bo ma więcej do zaoferowania ale jak będzie tego dowiemy się w Sobotę. Muszę przyznać, że Bedorf lepiej wyglądał od Kity i jak dla mnie powinien to wygrać.

F 3

felixor

Użytkownik
Rozbudowała się oferta STSów na galę. Swoją drogą co myślicie na temat walki Saszy? Kurczewski to dla mnie Noname ale może ktoś z Was zainteresował się tą postacią?
Rekord 9-5
Pokonał Kube Kowalewicza, który w KSW również występował.

T 13

thomas2304

Użytkownik
w STS po odjęciu podatku lepsze ako wychodzi niż w betssonie. Ja bym póki co zagrał Falcao, Bedorfa. Ostatnio UFC dobrze obstawiłem, więc mam nadzieję, że coś uda się skleić na weekend z ofert UFC i KSW.

ewa_dragonka 1

ewa_dragonka

Użytkownik
@pudzianxx
ja sie troche spoznielem , wiec napczatku stalem w przejsciu. Potem poszedlem na gore i siedzialem jakos mniej wiecej a srodku. Ogolne slabe miejsce ...
Bedorf na pokazie pokazal sie z Rajem , pokopal pokopal .... szybki wywiad i potem tak szbyko z tego kina wychodzili ze az sie kurzylo ....
Co do KURY podszedlem do niego piatke zbilem ,zyczlem powodzenia dobry chlopak z łodzi. No sprawdzalem jego FB to jak bylo UFC w Krakowie to byl u Saszki na sparingach. No saszka weteran , na robocie sie zna.Mam nadzieje ze Bartek pokaze sie z dobrej strony w KSW , przegra decyzja , i nastepnie dostanie Szulakowskiego ,ktorego ubije !!
Szumuszowski ubije szybciej tego Zawade , szybciej niz Borys.
Anzor TKO na vaso, beda fajerwerki na wazeniu tylko.
@Thomas2304 masz racje po wazeniu sie okaze wszystko , ale jednak materla !!

T 13

thomas2304

Użytkownik
@ewa_dragonka jeżeli siedziałeś mniej więcej na środku to tak jak ja ???? Co sadzicie o Falcao bo 1.6 w STS wydaję się niezłe. Jak dla mnie Aziz znowu nie może tak samo ubić. A Bedorf bardzo szybko się zmył

N 2

neron85

Użytkownik
Witam wszystkich
nikt jeszcze nie napisal na temat walki
sowinski vs kleber koike
2,70 1,40

Kornik jeszcze nigdy nie byl tak dobrze przygotowany do walki jak teraz i mysle czy w singlu tego nie poslac za nieco wieksze pieniazki.

Ktos wie jak sie przygotowuje koike do tej walki ?

Czy widzial ktos wiekszy kurs niz 2,70 na kornika ?

alves94 560

alves94

Użytkownik
Witam wszystkich
nikt jeszcze nie napisal na temat walki
sowinski vs kleber koike
2,70 1,40

Kornik jeszcze nigdy nie byl tak dobrze przygotowany do walki jak teraz i mysle czy w singlu tego nie poslac za nieco wieksze pieniazki.

Ktos wie jak sie przygotowuje koike do tej walki ?

Czy widzial ktos wiekszy kurs niz 2,70 na kornika ?
Koike Erbst po walce na KSW mial jeszcze 2 walki (bodajze na jakims turnieju, bo obie tego samego dnia), obie wygrane w 1 rundzie (bynajmniej tak sherdog mowi, moze jakis blad, ale jedna na pewno mial). Jesli chodzi o przygotowania to spedzil jakis czas (nie wiem ile, nie chce mi sie szukac) w Black House (bardzo dobra akademia):

M 0

matrixx

Użytkownik
Piotr Wawrzyniak (POL) - Łukasz Bieńkowski (POL) 1 - 1.40 2- 2.70
Anzor Ażyjew (RUS) - Vaso Bakočević (MNE) 1 - 1.30 2 - 3.20
Kamil Szymuszowski (POL) - David Zawada (GER) 1 - 1.30 2 - 3.20
Artur Sowiński (POL) - Kleber Koike Erbst (JAP) 1 - 2.70 2 - 1.40
Karol Bedorf (POL) - Michał Kita (POL) 1 - 1.30 2 - 3.20
Michał Materla (POL) - Mamed Chalidow (POL) 1 - 2.55 2 - 1.45
Łukasz Chlewicki (POL) - Bartlomiej Kurczewski (POL)1 - 1.45 2 - 2.55
Aziz Karaoglu (TUR) - Maiquel Falcao (BRA)1 - 3.20 2 - 1.30
Katarzyna Lubańska (POL) - Ariane Lipski (BRA) 1 - 1.40 2 - 2.70
Bet-at-home

B 44

bjerne

Użytkownik
Materla @ 2,60 ⛔
Wiadomo, że media trening to nie walka, ale o ile Michał wyglądał mega to Mamed, no ociężały, wolny brak błysku.
Wszyscy mówią, że Materla ma słabą obronę w stójce, to fakt z którym ciężko się nie zgodzić. Jednak widać w tym aspekcie widoczną poprawę, w poczynaniach Michała.
Mamed, dla mnie największa wada tego zawodnika to brak zapasów. W walce z typowym zapaśnikiem, nawet średniej klasy ma problemy. Niby trenuje z tymi zapaśnikami, mówi, że się rozwija ja tego nie widzę.
Materla będzie wywierał presję, o ile na początku Mamed będzie chodził ładnie na nogach o tyle od drugiej rundy siądą mu nogi i już nie będzie dla niego takie fajne. Jak to samo Magic siebie ocenił on jest czołgiem i właśnie taktyką będzie ciągłe wywieranie presji w stójce, pójście na bitkę.
W USA z tego co powszechnie wiadomo przeszedł super obóz. Sparował z kocurami w każdym aspekcie walki. Szkoda trochę, że Cormier był po walce ze Szwedem, ale i tak tam jest śmietanka w AKA z którą idzie się pobawić.
Moim zdaniem decyzja dla Materlii. W stójce presja, presja presja, wieczny ciąg do przodu, później obalenie i kontrola z góry. Obijanie, obijanie Mameda, który siada kondycyjnie i dla wielu Januszy niedzielnych sensacja.

macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Artur Sowiński - Kleber Koike Erbst⛔Artur Sowiński pokonał Kleber Koike Erbst jednogłośną decyzją (30-27, 30-27, 30-27)
Typ: 2 @1.40 Betsafe

Japoniec to spec od parteru, tego nie trzeba mówić Anzora wykręcił aż miło. Teraz jak ktoś powyżej zauważył spędził trochę czasu w Black House. Turniej w Chinach wygrany bardzo szybko przez poddania, a zawodnicy to co by nie mówić leszczami nie byli: Takahiro Ashida i Miguel Torres.
Kornik? No co tu mówić ostatnio ta wygrana z VAso to na maxa naciągana i dyskusyjna. Dwie walki z Anzorem, gdzie nic nie dało się wywnioskować. Pokonanie przez KO młodego leszcza Kozmer&#39;a. A jeszcze wcześnie dwa razy przegrana przez poddanie z Jewtuszką i Warburton&#39;em. Jak dla mnie Japoniec obala i kręci Polakiem.
Aspekt marketingowy też ważny, KSW jest coraz bardziej popularne w Japonii, rynek dobry. Więc, mogą zrobić mistrza w kategorii, gdzie dobrych Polaków jest mało.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 13

thomas2304

Użytkownik
Unibet podał ofertę parę godzin temu i kurs na Mameda z 1.45 wzrósł do 1.55. Ciekawe czy jeszcze coś podskoczy i czym to spowodowane ? Czyżby trochę ludzi grało na Materlę i stąd zmieniono kurs ? Jak dla mnie ciężka może być ta gala do osbtawiania

duzyesz 366

duzyesz

Użytkownik
&quot;Szymek&quot; 1.55 ---&gt; 1.3 ✅✅ Niemiec pokazał się z bardzo dobrej strony i mnie zaszokował.
Typ przeciwko Niemcowi. Jeden z większych antytalentów KSW. Strasznie mizerny zapaśnik, stójkowicz, grappler. Nawet nie wiem co o nim mogę napisać. Goli tam tych mizernych kelnerów niemieckich (przeważnie o ujemnych rekordach) i to by było na tyle. Przyjeżdża na KSW zebrać troszkę drobniaków i wyłapać w papę poraz kolejny.
Szymek, zawodnik o dużo lepszej jakości. Ciosy o dobrej mocy, ładnie schodzi na boki co skutkuje w miarę skutecznym unikaniem ciosów, potrafi obalić, przytrzymać w parterze jak trzeba. Jak obali to może skończyć Niemca bardzo łatwo i przyjemnie, ponieważ Zawada w parterze jest tragiczny.
Moim zdaniem walka bez historii, mimo tego, że Szymuszowski nie jest topowym fighterem to jednak na taką mizerie, jaką prezentuje Niemiec w zupełności powinno wystarczyć.
Azhiev 1.70 ---&amp;gt; teraz 1.23 ???? ✅✅ do jednej bramki :-D
Miałem go nie grać, ale dla emocji i po takim kursie to trzeba spróbować. Przede wszystkim trzeba podkreślić silną szczękę Psychopaty ???? Tutaj powinno być KO. edit: ko nie było, było poddanie

Jednak Anzor to wciąż małolat, krucha psychika i tutaj jest to cos co podpowiada &quot;nie graj tego za mocno&quot;.
Moim zdaniem i nadal będę się tego trzymał, Czeczen to nieoszlifowany diament. Naprawdę ma mega predyspozycje ten gość i mimo fatalnej postawy z Koike teraz powinien szybko się zrehabilitować i pnąc się w góre, póki nie jest starym, obleśnym i grubym dziadem :-D. Jeśli tylko zniszczy tą barierę w głowie, która niewątpliwie go blokuje może sobie zrobić całkiem fajną karierę.
Bedorf. 1.3 ✅✅ kopnięcie na głowę i KO
Nie trzeba tutaj nic dodawać.
Gdzie Kita do Bedorfika, bez jaj. Moim zdaniem nie powinno to trwać pełnego czasu.
Liczę na KO.
Śmiać mi się chce jak mówicie, że nowość dla Bedorfa to łokcie
Waszym zdaniem, nie trenują łokci ? Są pomijane, bo ksw na to nie pozwala ? ????

Co do Mameda. Macie rację z tym, że nie walczył rok, do tego ta kontuzja kręgosłupa.
Rozmawiałem z nim 25 października na kongresie Life of Giants. Mówił, że jest niezwykle zmotywowany, że mimo iż Materla to i tak to jest sport i trzeba dać z siebie wszystko, publika chce widowiska to go dostanie. Generalnie wyglądał na pewniaka. ALE ! mówił też o swoich przedsiębiorstwach (3!) więc teraz pytanie. Czy nie zaczał wkładać wiecej serca w biznes niż w sport ? jeśli nie i nadal sport jest jego numer 1 (O czym też mnie zapewnial)to nie ma co się bać i można grac Mameda. Ja jednak odpuszczam i przywitam ich w oktagonie z czipsami i cola :-D przed TV bo nie będzie mnie w PL w ten weekend nad czym baaaaaaaardzo ubolewam.
Zwłaszcza, że gala w KRK.
Mamed jak obiecał tak zrobił. Czapki z głów. Czekamy na rewanż.

Otrzymane punkty reputacji: +3
U 4

under555

Użytkownik
Tak trochę z innej beczki...
Mam konto w Bet 365 i Expekt (tam nie ma typow KSW tj. w Expekt są tylko dwa ale widze,że nie ma co grubo na Khalidova stawiać)...
Postanowiłem jutro założyć konto u jakiegoś buka gdzie będe miał wszystkie walki z KSW sobotniego. Jakoś tak ze 300-400zł na początek chciałym wrzucić i warunki mam 3:
1. Jutro je założę i będe mój już w sobotę grać(potwierdze swoje dane dopiero po ewentualnej wygranej)
2. Dadzą mi jakiś ciekawy bonus... od 400zł już coś ładnego by mogli dać ????
3. Będzie KSW ???? pełne

alves94 560

alves94

Użytkownik
Tak trochę z innej beczki...

Mam konto w Bet 365 i Expekt (tam nie ma typow KSW tj. w Expekt są tylko dwa ale widze,że nie ma co grubo na Khalidova stawiać)...

Postanowiłem jutro założyć konto u jakiegoś buka gdzie będe miał wszystkie walki z KSW sobotniego. Jakoś tak ze 300-400zł na początek chciałym wrzucić i warunki mam 3:
1. Jutro je założę i będe mój już w sobotę grać(potwierdze swoje dane dopiero po ewentualnej wygranej)
2. Dadzą mi jakiś ciekawy bonus... od 400zł już coś ładnego by mogli dać ????
3. Będzie KSW ???? pełne
Unibet, jesli ma ksw, bo mnie to w sumie nie interere. Ale wg mnie jest to razem z marathonem i betsafem - najlepszy bukmacher pod wzgledem SPORTOW WALKI. Bonusow maja pelno, nie wiem jak ze startowymi. Ja korzystalem z 50% cashbacku do 123, ale to bylo pare lat temu. Z danymi nie pamietam jak to bylo, ale jesli wplacisz kase dzis/jutro - to z calym szacunkiem.. nie zdazysz zrobic skanu dowodu osobistego? To trwa mniej niz przetransferowanie pieniedzy na konto u bukmachera. Obczaj Betsafe (ogolnie nie polecam, chyba ze chodzi o sporty walki) i Unibet. Ogolnie to masz specjalny dzial na forum dotyczacy bukmacherow. Tu powinna sie odbywac czysto merytoryczna dyskusja o gali.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom