>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Krótkookresowa analiza formy w hokeju

D 0

damiano_

Użytkownik
W takim razie pytanie. Te mecze potwierdziłeś jako dobre :
1. Ambri-Piotta - Zug / typ 2 / kurs 1.38 / wynik -:- / stawka 1j ⛔1j
2. Slovan Bratislava - HC Lev / typ 2 / kurs 1.88 / wynik -:- / stawka 1j⛔1j
3. Litomerice - Havlickuv Brod / typ 2 / kurs 1.85 / wynik -:- / stawka 1j zwrot
4. Rockford IceHogs - Chicago Wolves / typ 1 / kurs 1.62 / wynik -:- / stawka 1j⛔1j
5. Skelleftea - Farjestads / typ 2 / kurs 2.08 / wynik -:- / stawka 1j⛔1j
6. K-Vantaa - Jokipojat / typ 2 / kurs 1.77 / wynik -:- / stawka 1jzwrot
A mimo wszystko ich nie zagrałeś. Gdybyś je zagrał to statystyki niestety nie byłyby już aż tak dobre.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Przecież ja podałem dziś informację o tym bilansie: 12 ✅ i 1 remis ( 2-1 po dogrywce w meczu na 1 ) w ramach 13-tu ostatnio podanych typów - bo tyle już trwa ta seria bez porażki.

W ramach tych Twoich 6 meczów, to spotkania na dzień 8.12 o numerach 1-2-3-5 podał przecież przed Tobą kolega @kvelk1 w dniu 7.12 , natomiast mecze 4 i 6 Ty sam podałeś 8.12.

Tak więc były to spotkania rozegrane przed tą obecną w/w serią , która trwa od 9.12

.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wątek w obecnym kształcie i formule doboru typów istnieje dopiero od 15.11 , a więc niecały miesiąc, z tego wyleciało naprawdę sporo dni, w których nic nie można było wyszukać w ramach zaostrzonych kryteriów dla tej metody.
Typy są w moim odczuciu rozliczane dość szybko i wszystko jest robione przejrzyście wraz z podawaniem linków do kursów - tak więc chętni mogą sami dla siebie robić podliczenia, biorąc pod uwagę swoich buków i rodzaj zagrań...

A 498

addam44

Użytkownik
Ladne trafienia panowie ????
Bo...korzystam. ????
Z tym ze ja gram tylko tylko te mecze ostatnio gdzie kurs jest na gospodarzy(i tylko na gospodarzy gram)ponad 1.50.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@addam44, w takiej sytuacji rozważ też granie na 1.tercję lub 1.tercja/mecz - silna przewaga w statystyce za 4 poprzednie spotkania oraz własna hala skutkują z reguły wygrywaniem nie tylko w FT

A 498

addam44

Użytkownik
@addam44, w takiej sytuacji rozważ też granie na 1.tercję lub 1.tercja/mecz - silna przewaga w statystyce za 4 poprzednie spotkania oraz własna hala skutkują z reguły wygrywaniem nie tylko w FT
Rzeczywiscie edi8-granie pierwszej tercji okazuje sie ciekawe.Zwlaszcza ze gdy kurs FT jest niski np.1.20 to na zwyciestwo w 1ej tercji ok.1.50.A to juz jest warte grania:spokodfhgfh:
Tyle ze czesto przy meczach jakichs malo istotnych lig nie ma bukmachera ktory na pierwsza tercje wystawia kurs.
Tu pytanie mam-czy znasz jakiegos buka ktory ma bogatsza oferte niz Bwin?
Bo zdarzaja sie na Betexplorer mecze ktore mozna by grac a portal nie podaje gdzie:?:|
pzdr.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Mówisz o zwycięstwie w pierwszej tercji?
Sprawdź Marathonbet - wydaje mnie się, że mają pod tym kątem ciekawą ofertę (zresztą, nie tylko pod tym - moim zdaniem to najlepszy buk)
Edit
Babol ortograficzny ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
@addam44 &gt;&gt; tak , sprawdź Marathonbet pod tym kątem , nawet jeśli dotąd nie masz tam konta.... ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Podajemy tu z kolegą @kvelk1 tylko typy główne , dobrane przy spełnianiu ściśle określonych a podanych 15.11 kryteriów: min 3z4 WIN/LOSS v min 3z4 LOSS/WIN w 60 min

Oczywiście na bazie tego można grać zarówno 1x2 i ML , handicapy golowe i 0.0 czyli DNB , ale także i na wynik 1.tercji lub 1.tercja/mecz oraz under/over .

Do góry Bottom