Ok, nie zauważyłem.@Damiano - to jest wątek w którym zgodnie z jego tytułem podajemy typy wyłącznie do hokeja, bo ta metoda doboru typów powstała na jego gruncie , natomiast dla wszystkich innych dyscyplin założyłem odzielny:
i tam proszę je zamieszczać.
Ale ja jestem bardzo spokojny:razz:... Tylko pytam czy będzie. Skoro w tytule jest "analiza", więc pasowałoby jakieś konkretne wnioski z tej analizy wyciągnąć, prawda?@adam_adam,
Spokojnie, bo gdybyś najpierw przeczytał a nie pisał - nie czytając zawartości wątku , to wiedziałbyś , że typy do metody wg obecnych kryteriów podawane są przecież dopiero od 15.11 , a jako zalecenie co do sposobu ich grania wskazywałem na 1. miejscu sklejki, czyli AKO kilkuelementowe a nie grę płaską stawką.
Także @A.W.84 przedstawił swój sposób gry oparty o użycie typów do gry na duble i treble.
Ale to sam grający dobiera sobie najlepszą wg niego technikę - na innym forum są tacy którzy grają te typy np. na DNB lub równoważny mu handicap 0.0 , są też tacy co grają przeciwnie niż to co wskazuje metoda, czyli traktując to jako antytypy.
Ponadto są grający to 2-way , ale zakłady 2-way są różnie rozliczane w firmach bukmacherskich: w niektórych na 60 min a w innych po dogrywkach i karnych.
Z kolei @adamm44 zrobił wyliczenie gry wszystkich podanych typów i gra na remisy dawała tu finansowy wynik równowagi - a zatem daje to pole do ew. gry progresją na remisy.
Tak więc jest tu sporo różnorakich możliwości użycia wskazań typów wg tej metody doboru.
Pozdrawiam
.
Tak, tak - trzeźwe myślenie nie jest moją mocna stroną... Dlatego chciałem zapytać fachowca :]...Chyba jednak nie możesz zrozumiesz tego, co jest zawarte w tytule tego wątku -
"Krótkookresowa analiza formy w hokeju " , ponieważ analizie poddajemy tu wyniki 4 poprzednich spotkań.
A wnioski wyciągamy po każdorazowym zakończeniu typowanego meczu, te zaś typy można grać na wiele różnych sposobów , o czym już napisałem.
Tak więc grający na AKO mają swoje spostrzeżenia, grający handi 0.0 swoje a grający na 2-way swoje.
Zatem dla uspokojenia i nieco trzeźwiejszego myślenia , zalecam Ci melisę lub Nervosol - powinno pomóc...
Ewentualnie na noc zażyj łagodnie działające leki na przeczyszczenie - ale tylko takie , które nie zakłócają snu!
Ich nazwę zapewne chętnie poda Ci hiperaktywny na każdym polu @Dalik, bo zapaszek towarzyszący jego tu wpisom i oddający ich merytoryczną zawartość , dobitnie zaświadcza że sam je zażywa...
???? ???? ????
Pozdrawiam
.
Będzie łatwiej , gdy te dzisiejsze typowania kolegi @kvelk1 będą na aktualnej stronie.Fajnie że moderatorzy usunęli wpisy pieniaczy...
08.12.
Skelleftea - Farjestads Szwecja Elitserien
Vasteras - Troja/Ljungby Szwecja Allsvenskan
Litomerice - Havlickuv Brod Czechy 1liga
Slovan Bratislava - HC Lev Rosja KHL
Kiruna - Vannas Szwecja Division 1A
Jihlava - Olomouc Czechy 1Liga
Angers - Caen Francja Ligue Magnus
Milano - Cortina Włochy SerieA
Ambri-Piotta - Zug Szwajcaria NLA
tyle...
Tak jak napisałem wczoraj na forum, obmyślam inną strategię do gry hokeja i stąd te moje grzebanie się w różnych statystykach - czego przypadkową pochodną były te dotyczące P/N u Jokerit.Przed chwilą , obmyślając pewną nową strategię gry , sprawdzałem hokejowe statystyki ligi fińskiej - ale pod zupełnie innym kątem niż do metody, która jest w tytule wątku i niejako przez przypadek a będąc przy aktualnym liderze Jokerit , wychwyciłem ich dość dużą rozbieżność w tegorocznych wynikach w 60 min w podziale na Parzyste/Nieparzyste , bo ten bilans za 32 mecze wynosi 22/10 , zaś odnosząc to do meczów home: 11/6 i away 11/4 .
Np. w firmie doxxbet.com kursy na P/N to 1.88-1.92 i dla tego w/w bilansu zespołu Jokerit 22/10 z najdłuższą przerwą pomiędzy wynikiem P home/away wynoszącą 4 mecze , dla meczów home 2 a dla meczów away także 2 - jest to dość niezłe pole do zbudowania koncepcji gry...
Jak na razie 0/4/2 4jHokej
1. Ambri-Piotta - Zug / typ 2 / kurs 1.38 / wynik -:- / stawka 1j 1j
2. Slovan Bratislava - HC Lev / typ 2 / kurs 1.88 / wynik -:- / stawka 1j1j
3. Litomerice - Havlickuv Brod / typ 2 / kurs 1.85 / wynik -:- / stawka 1j zwrot
4. Rockford IceHogs - Chicago Wolves / typ 1 / kurs 1.62 / wynik -:- / stawka 1j1j
5. Skelleftea - Farjestads / typ 2 / kurs 2.08 / wynik -:- / stawka 1j1j
6. K-Vantaa - Jokipojat / typ 2 / kurs 1.77 / wynik -:- / stawka 1jzwrot
*Wszystkie mecze zagrane w Fortunie. Przy remisie zwrot.