III runda kw LM ???? Dolcan Ząbki - FC Barcelona 3:0 hha ???? nie mam nic przeciwkoSpoko w takim razie niedługo w ekstraklasie będzie grał Dolcan Ząbki, a na mistrze będzie iść Tur Turek.
Sądze, że Wisła to jedyna drużyna, która może być czysta. Podkreślam: MOŻE!III runda kw LM ???? Dolcan Ząbki - FC Barcelona 3:0 hha ???? nie mam nic przeciwko
Tommy jednak potwierdził że wisla jest czysta ???? tak jak wspomniał jak miała okazje to nie skorzystała , a okazja ku temu była no i dobrze może chociaż oni są czyści
W POLSCE NIE MA CZYSTEJ DRUZYNY!Sądze, że Wisła to jedyna drużyna, która może być czysta. Podkreślam: MOŻE!
A widziałeś słowo "może" czy może mam podkreślic jeszcze bardziej?W POLSCE NIE MA CZYSTEJ DRUZYNY!
Podałeś swoją opinię, nie tłumacz się chłopie. Słyszeć, a zrobić to 2 różne rzeczy. Póki co nie ma znacznych dowodów potwierdzających także gdyby ciocia miała wąsy...A widziałeś słowo "może" czy może mam podkreślic jeszcze bardziej?
Widzialem i co to ma do mojej wypowiedzi? Mozesz podkreslic jak masz problemy ze wzrokiem :jezora:A widziałeś słowo "może" czy może mam podkreślic jeszcze bardziej?
To nie jest tak ze nie ma tylko sa ludzie ktorym zalezy zeby tym klubom nic sie nie stalo.Najwiekszym walkarzem jest Boniek a nigdy nic oficialnie nie pojawilo sie na niego.Niektorzy maja zbyt duze plecy i nie ma takiej sily zeby ich ruszyc.I nie pisze tego tylko na podstawie swoich przypuszczen,pracujac w klubie mialem dostep do takich informacji.Póki co nie ma znacznych dowodów potwierdzających także gdyby ciocia miała wąsy...
no niby nie możliwe się wydaje, że wisłe, legię czy lecha mogą zdegradować. Ale wystarczy popatrzeć na ligę włoską i wszystko wydaje się możliweRównież uważam, że w Polsce nie ma "czystej" drużyny. Działania WD w tej sprawie już nawet nie śmieszne, ale karygodne. Od początku mi się nie podobała sprawa przedawnień, bo czemu niby tą grubą kreską ma być rok 2005? Czemu nie 2004, a czemu nie 2003? A teraz co widzimy, kluby nie są traktowane na równi. Widzewowi się upiekło, ale już Zagłębiu czy Koronie nie. Ja póki nie zobaczę to nie uwierzę, że takie kluby jak Wisła, Legia czy Lech zostaną ukarane.
Dopiero teraz na to zerknalem to moze skomentuje: "Fryzjer" potwierdzil w jakis tam sposob ze ustawial mecze od 2 ligi w gore oraz ze bez jego "zgody" w poprzednim sezonie Lechia nie awansowalaby do ekstraklasy, a Wisla nie zdobyla tytulu. A nie ma nic za darmo prawda ?Sądze, że Wisła to jedyna drużyna, która może być czysta. Podkreślam: MOŻE!
No, nie potrafię sobie wyobrazić, żeby oni kupowali bądź sprzedawali mecze. Co do tego drugiego to jest raczej niemożliwe. Nie pamiętam jakichś problemów z wypłatami w tym klubie więc po co mieliby to robić? Tym bardziej, że żaden z graczy z Krakowa raczej mało nie zarabia/ł.
Co do kupowania.. Hm, no skoro Juve mogło.. ale za nikogo innego tak jak za Białą Gwiazde poręczyć nie jestem w stanie.
Jeżeli ktoś jest czysty to właśnie oni.
***** wiesz, ***** słyszałeś, ***** widziałeś.Ja również sądzę, że w polskiej lidze nie ma czystej drużyny. Działacze i postronne osoby wypowiadają się, że jedyną "czystą" drużyną jest Wisła Kraków, ale mi się do końca w to nie chce wierzyć. Nie wiem, czy ktoś widział niedawno wiadomość na sportowefakty ???? Wypowiadał się tam jakiś działacz Lecha Poznań, że oni NIE CHCIELI zdobyć mistrzostwa, bo z tym wiążą się tylko coraz większe wydatki !?!?!?!? Co powiecie na to ???? ? Dla mnie to jest już po prostu śmieszne. Chyba każdy widział, że Lechowi nie szło w drugiej połówce sezonu, tym bardziej po odpadnięciu z Pucharu Uefa, więc mogliby się przynajmniej do tego przyznać, a nie rozpowiadać jakieś niestworzone historie, myśląc, że ktoś im w to uwierzy. (Chyba, że ktoś z was rzeczywiście w to wierzy to niech się wypowie ???? )