>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kolarstwo 2015 - Tour de France (04.07-26.07)

Status
Zamknięty.
bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik
1. Adam Yates - Simon Yates 1 1,666 Pinnacle TYP WYGRYWAJACY.

Podpowiem ze sportowa analiza nie ma tu sensu. Wiecej nie moge powiedziec. Bardzo zle wiesci &#39;wewnetrzne&#39;
2. Bauke Mollema - Rigoberto Uran 1 1,657 Pinnacle
Czas na kontratak &#39;Rabobankowcow&#39;. Oni zawsze jada tak, ze pierwszy tydzien zaliczaja serie wywrotek ewentualnie wymodla dojechanie do gor, po czym na pierwszym gorskim etapie daja czadu i dzis tak znowu byc powinno. To jest ich etap na generalke, potem z rozwojem wyscigu bedzie coraz gorzej albo beda utrzymywac pozycje. Dzis napewno nie moga przyjechac daleko, to jest etap za ktory beda rozliczani. Dzis (juz nie wiem jak ich druzyna sie nazywa teraz Lotto Jumbo chyba) wyloni sie kilku mocarzy od nich i beda dyktowac tempo a maja przynajmniej czterech zawodnikow do walki w gorach: Gesink, Kruijswijk, Ten Dam (tak tak to moze byc czarny kon dzis, to jest jego moment - good luck no i oczywiscie Wilco Keldermann.
To megamocna ekipa i dzis panowie z Holandii beda gora. Nie ma co ich porownywac z porozbijanym Etixxem etapach, jedyna nadzieja Urana ze poradzi sobie sam
3. Alexis Villairmouz - Haimar Zubeldia 2 3,22 Pinnacle
Z Ag2r to dzis maja przyjechac wysoko Bardet i Peraud a nie jakies zoltodzioby. Swoje juz wygral pan Vuillermoz, pora pomoc prawdziwym liderom teamu, a potem splynac w gorze. Zubeldia ma za zadanie przyjechac w generalce, co prawda traci juz 27 minut ale to weteran a nie porownujmy weterana - cwaniaka nie rzucajacego sie w oczy ale przyjezdzaajcego zaraz za tym jak transmisja sie skonczy do jakiegos fircyka dobrego na wiadukty
PS nie ma znaczenia ze Mollema jezdzi w innej druzynie niz Holendrzy pozostali. Jak bedzie trzeba bedzie wspolpraca, ex kolarze z tych samych teamow zawsze beda sie traktowac &#39;jak swoich&#39; wiec to nie ma znaczenia druzyna, liczy sie czlowiek. Przykladem byla pomoc Kessiakoffa Contadorowi na Vuelcie 2 lata temu. Wszyscy Holendrzy sa Rabobankami

Otrzymane punkty reputacji: +9
sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Roman Kreuziger ₋ Jakob Fuglsang 2,55 Unibet

Jutro pierwszy dzień w górach i dopiero wtedy się tak na prawdę okaże, kto jest mocny. W pojedynku pomocników Contadora i Nibalego stawiam na tego drugiego. W Astanie raczej pewne jest, że to Fuglsang będzie głównym przybocznym lidera. W Saxo jest jeszcze Majka, który wydaje się, że będzie bardzo mocny. Mimo to Romek będzie drugą opcją po Contadorze co wynika z jego straty w klasyfikacji generalnej, a więc on będzie najdłużej przy nim.
Do tej pory Czech lepiej sobie radził, chociażby na Mur de Bretagne ale czy Fuglsang się oszczędzał czy nie dawał rady - trudno powiedzieć. Jutro dopiero okaże sie, w jakiej kto jest formie. Oprócz tego ważna jest forma obu liderów, bo to od nich wiele zależy.
Kurs bardzo wysoki, a wcale nie niemożliwy. Na pierwszym górskim etapie nie warto grać niższych, bo duże ryzyko.

suckout 692

suckout

Użytkownik
Rigoberto Uran - Bauke Mollema / 2.58 / pinnacle ⛔ 28 - 17
No to zaczynam zabawę na dobre z TDF, wreszci mamy góry. Jako, że to pierwszy taki etap, to mamy sporo znaków zapytania. W sumie etap płask ale pod koniec jest ciężki podjazd, liczę, że pójdzie gaz od początku, bo im dalej tym robi się coraz bardziej płasko i może być dużo czarowania i bez większych różnic czasowych na mecie.
Uran wygląda póki co fajnie, jedzie czujnie razem ze swoją drużyną i jest wysoko w Klasyfikacji Generalnej. Na Giro d&#39;Italia było bez rewelacji, więc liczę na to, że Kolumbijczyk pokaże na co go stać teraz na TDF, a wiadomo, że możliwości ma. Jeżeli chodzi o Molleme, to jakoś nie mam do chłopa zaufania. Oglądałem Critérium du Dauphiné i Holender wyglądał tam fatalnie, spływał z głównej grupy zanim zaczynały się finałowe podjazdy. Skończył wyścig daleko na 60 miejscu i +1:04:52. Wiadomo, że nie można oczekiwać idealnej dyspozycji na miesiąc przed TDF i trzeba to traktować raczej treningowo, ale mimo wszystko to nie wyglądało dobrze. Nie ma co grac na jutro mały kursów przy tylu niewiadomych, ale ten kurs na Urana jak najbardziej mnie zachęta i stawiam tutaj na Kolumbijczyka.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Sky wyraznie odpuscil ostatni kilometr, jak ktos ma skroty prosze zeby wkleil, kazdy zobaczy ten kryminal w ich wykonaniu, nie wiem czemu zwolnili wyraznie ale zrobili wszystko zeby wcoraj nie wygrac, zamiast isc na mete w trupa zaczeli sie rozgladac do tylu. Ostatni kilometr zwolnili tak o 30-50 %
Prosze wkleic linka kazdy sobie zobaczy.
Nie wiem czemu to zrobili. Byc moze sa mocni i zdominuja wyscig, ale zeby byc lubianym w peletonei (i tak nie beda) to rozdaje sie zwyciestwa, nie zabiera samemu wszystkiego? Zapewne to byl powod celowego odpuszczenia wygranej. Wystarczy sobie obejrzec ostatni kilometr w ich wykonaniu i wszystko bedzie jasne
I zeby nie bylo ze jakis &#39;mundry&#39; powie ze jakis kolarz tracil tempo i czekali na niego. To wszystko sciema, akurat pol kilometra przed meta zaczal Konig czy ktos tam niedomagac, nie chcieli wyraznie wygrac i nie wygrali, jakby chcieli to by brali etap
Nadrabiam pomału zaległości z poprzednich etapów, zacząłem od czasówki i to co napisałeś to kompletna demagogia wyssana z palca.
Ja rozumiem rozgoryczenie przegranymi typami, ale ja jakoś nie zauważyłem aby Sky odpuszczało, musieli lekko przystopować tempo bo Roche już im odpływał i gdyby go zgubili na 250 metrów przed metą to mieli by większy problem niż mięli.
A szacowanie jazdy 30-50% na ostatnim kilometrze jest :grin:
A pisanie że ktoś &quot;specjalnie&quot; nie miał siły akurat na ostatnich 500m pokazuje że nie wiesz z czym się je kolarstwo że tak to ujmę.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Nadrabiam pomału zaległości z poprzednich etapów, zacząłem od czasówki i to co napisałeś to kompletna demagogia wyssana z palca.
Ja rozumiem rozgoryczenie przegranymi typami, ale ja jakoś nie zauważyłem aby Sky odpuszczało, musieli lekko przystopować tempo bo Roche już im odpływał i gdyby go zgubili na 250 metrów przed metą to mieli by większy problem niż mięli.
A szacowanie jazdy 30-50% na ostatnim kilometrze jest :grin:
A pisanie że ktoś &quot;specjalnie&quot; nie miał siły akurat na ostatnich 500m pokazuje że nie wiesz z czym się je kolarstwo że tak to ujmę.
Dejw nie wiem po co podejmujesz &quot;tak trudny temat&quot; jaki wprowadził nam byku...każdy kto oglądał ten widział co się działo, a to że nie wszyscy w SKY jeżdżą jak Froome to niestety nie ich wina ;) tempo mieli naprawdę kosmiczne, ale trzeba pamiętać że 5 to 5, inna sprawa że po tej czasówce Chris powiedział wprost że nie jest zawiedziony bo 0,1 straty to żadna strata i są bardzo zadowoleni z tej jazdy, ale nie ma się co dziwić bo Froome nic nie stracił a jeszcze dołożył.
Jestem bardzo ciekaw jutrzejszego etapu i tego co zaprezentują Nairo oraz Alberto bo jak wiadomo jutro zaczyna się już konkretna jazda. Froome już nam pokazał na co go stać, a teraz tak naprawdę wyjdzie prawda o pozostałych kolarzach. Po tym pierwszym tygodniu można sądzić że Nairo będzie walczył i to mocno, Contador i Nibali są do odcięcia, T.J. dołaczy się do Chrisa i Nairo w walce, natomiast znakiem zapytania jest Uran.
Ja osobiście wierzę że Contador od jutra zacznie mocno pracować na yellow jersey także ta opcja z Purito już po takim kursie jaki daje choćby bet365 czyli 2.20 pobieram z pocałowaniem ręki. Owszem tu jest pułapka bo de facto Alberto może jutro pokazać że nie da rady w tym roku nic zrobić na TDF i spłynie. No ale cel jest jasny i dlatego wierzę w Contadora, że ten pierwszy tydzień to było maskowanie i podobnie jak Nairo, Księgowy chciał tylko odbębnić. Jest Majka także wydaje mi się że póki Rafał bedzie jechał tak długo Alberto będzie za nim, a jak wiadomo Maja ma moc w górach i jutrzejszy etap jest wręcz idealny by powalczyć z &quot;Kenia Koks&quot;

Contador - Rodriguez 1 / 2.20 bet365
✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
Y 118

yasiu1

Użytkownik
Alexis Vuillermoz - Adam Yates 2 @ 2.22 Betsson
Jak zostało powiedziane wyżej Vuillermoz podczas tego wyścigu już swoje zrobił. Teraz zapewne jego głównym zadaniem będzie pomoc kolegom z zespołu. Mam tu przede wszystkim na myśli Romaina Bardet i Peraud którzy będą walczyć o miejsca w czołowej dziesiątce wyścigu i miano najlepszego Francuza z Warrenem Barguil. Tergo typu etap powinien faworyzować Bardet, który potrafi dojeżdżać z najlepszymi nawet na tak długich podjazdach jak ten kończący 10 etap. Vuillermoz po wykonaniu swoich zadań prędzej czy później odpuści i dojedzie swoim tempem do mety. Jeżeli chodzi o jego rywala z pary trzeba powiedzieć, że jak dotychczas ten wyścig to dla jego zespołu pasmo nieszczęść. Upadki mocno przetrzebiły skład Orica. Również nie wiedzie się zawodnikom tego teamu na poszczególnych etapach, na których zajmują odległe miejsca. Zapewne od jutrzejszego etapu będą chcieli to zmienić. Nie wykluczam scenariusza, że jeden z braci Yates znajdzie się w ucieczce. Na pewno jednak będą chcieli nieco podratować ten wyścig jakimś sukcesem.

K 601

kromowidjojo

Użytkownik
Etap 10
J. Rodriguez - T. van Garderen 2 @ 2.15 STS ✅✅✅
Jak już wcześniej napisałem, dla mnie Amerykanin jest kandydatem do ścisłego topu tegorocznego Touru. Nie wierzę, że Rodriguez wytrzyma tak długi podjazd. To już schyłek jego kariery, pomimo wygrania etapu nie jeździ w tym sezonie tak jak w poprzednich. Z kolei Tejay wydaje się gotowy do osiągnięcia życiowego sukcesu, w Delfinacie toczył zażartą walkę z Froomem, a widzimy w jak dobrej formie wydaje się być kenijski Brytyjczyk, co pewnie dziś potwierdzi.

martinus 491

martinus

Użytkownik
Jak to mówią pora w końcu oddzielić chłopców od mężczyzn. Dzisiaj w końcu siarczysty etap. Super, że wszyscy GC contenders są jeszcze w grze, zobaczymy kto jest najmocniejszy ????
A. Valverde - D. Martin 1 @ 1.46 Pinnacle✅
Come on. Martin nigdy kozicą górską nie był to raz. Dwa ma już prawie 10 minut w klasyfikacji generalnej. Nie wydaje mi się, aby się dzisiaj jakoś specjalnie zaginał. Valverde deklaruje, że jest tutaj pomocnikiem Nairo, ale nie sądzę, aby dzisiejszy etap odpuścił, Bóg wie co się dalej w wyścigu będzie działo. Ciężko mi sobie wyobrazić inne rozstrzygnięcie niż zwycięstwo Hiszpana.
A. Talansky - M. Frank 1 @ 1.76 Pinnacle⛔
Czy Frank jest rzeczywiście kolarzem będącym wstanie przyjeżdżać w górach z najlepszymi na TdF? On twierdzi, że tak, ja mam wątpliwości. Dobry kolarz na tygodniówki, ale chyba nic więcej. Andrzeju zaczął Tour słabo, ale potem było już lepiej. Moim zdaniem dzisiaj zakręci się około 10-15 pozycji co na Szwajcara wystarczy.

R 225

rover

Użytkownik
Dzisiaj święto narodowe Francji, wiadomo białe flagi w oknach etc. Każdy z francuzów będzie chciał się pokazać i wydaje mi się że możemy spodziewać się wielu ataków. Dodatkowo już 10 etap touru, a jeszcze żadna ucieczka nie była nawet blisko dojechania do mety (poza skokiem Martina), więc czas aby to się zmieniło. Stąd mój dzisiejszy typ.
Froome - The Field 2 @ 1.45 Pinnacle
Froome może byłby faworytem, gdyby jechała grupa i faworyci skoczyli sobie do gardeł, ale to pierwsza góra, nie wykluczone że puszczą jakieś drugie noże albo walecznych francuzów, podjazd ciekawy, w wyścigu faworytów może wygrać Froome, ale cały etap dla kogo innego!

Otrzymane punkty reputacji: +10
psotnick 996,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi

Etap 10: Tarbes - La Pierre-Saint-Martin
Typ: Joaquim Rodriguez (Miejsce 1-3) @ 3,50 expekt ⛔ 34 pomyłka zupełna..

Purito ma trochę pecha, jedzie dobrze i czujnie, a mimo to już po pierwszym tygodniu w generalce straty raczej nie do odrobienia (3:52) i nawet o top10 może być ciężko. Tylko że znakomita większość nie do końca z jego winy, najpierw zagubił się na wiatrach w Zelandii (1:28), a w niedzielę cała Katiusza dała koncertowo ciała w drużynówce (1:53). Tym bardziej szkoda, że forma sprzyja, co pokazał wygrywając na Mur de Huy i chyba celem Hiszpana na dalszą część wyścigu będzie wygrana w klasyfikacji górskiej i kolejne zwycięstwo etapowe. Dzisiaj całkiem niezła szansa, etap kończy twardy podjazd na La Pierre-Saint-Martin (15.3km o średnim nachyleniu 7.4%), pierwsze 10km strome (średnio blisko 10%) i powinna być ostra selekcja, zwłaszcza jeśli Sky czy Movistar konkretnie depnie, potem 4km lżejszej górki (4.7%) o końcowy kilometr znowu twardszy podjazd (7%). Jeśli Purito do tego momentu utrzyma się w czubie to na ostatnim kilometrze ciężko będzie go objechać, depnie i tyle go widzieli, zresztą nie sądzę też żeby ktoś go specjalnie gonił, bo jednak liderom generalki już nie zagraża.

Chris Froome - Nairo Quintana
Typ: Nairo Quintana @ 2,71 pinnacle ⛔ 1-3 Froome jakby po parku sobie jeździł..

Chyba lekka przesada z tym kursem, jakoś nie widzi mi się, żeby Froome odczepił Kolumbijczyka, obaj będą mieli duże wsparcie swoich ekip, pewnie na końcu zostaną z van Garderenem, a że to Quintana ma już sporą stratę (1:59), to właśnie po nim trzeba się spodziewać jakiejś akcji na koniec. Na niewiele się to pewnie zda, ale o te parę sekund Krzysio o Tidżej zabijać się przecież nie będą. Po takim kursie warto zaryzykować.

Tejay Van Garderen - Vincenzo Nibali
Typ: Tejay Van Garderen @ 1.57 william ✅ 10-21

To może być ciężki dzień dla Rekina, wyraźnie nie jest nawet w zbliżonej formie jak rok temu i chyba już wypadł z wielkiej czwórki właśnie na rzecz Amerykanina. Nibali nie pokazał na razie nic co by zwiastowało jakieś odrodzenie i obawiam się, że może my ciężko utrzymać koła liderom, bo na swoją ekipę chyba nie będzie mógł za bardzo liczyć.

F 263

fidelio

Użytkownik
Panowie, widzieliście to &quot;wycieknięte&quot; video z ataku Fromma na Ventoux z 2013 roku? Nie jestem ekspertem więc nie wiem co w tym podejrzanego, chodzi o to że heart rate nie zmienia się w stosunku do wysiłku?
http://t.co/TeVyfQbzTh

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Panowie, widzieliście to &quot;wycieknięte&quot; video z ataku Fromma na Ventoux z 2013 roku? Nie jestem ekspertem więc nie wiem co w tym podejrzanego, chodzi o to że heart rate nie zmienia się w stosunku do wysiłku?
http://t.co/TeVyfQbzTh
Wrzucałem wczoraj to jako ciekawostkę tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f204/kolarstwo-rozmowy-dyskusje-ciekawe-linki-i-filmiki-45134-15.html#post5497037
video z jutuba zostało usunięte na wniosek prawników Frooma ????
Co do sprawy Froome=doping.
Dzisiaj był naszprycowany nieprzyzwoicie, by nie powiedzieć że wulgarnie. Ciągle zawodnicy walczą o wygraną bo za 5 lat i tak dostanie DSQ za tą rzekomą wygraną.

F 263

fidelio

Użytkownik
Wrzucałem wczoraj to jako ciekawostkę tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f204/kolarstwo-rozmowy-dyskusje-ciekawe-linki-i-filmiki-45134-15.html#post5497037

Dzisiaj był naszprycowany nieprzyzwoicie, by nie powiedzieć że wulgarnie. Ciągle zawodnicy walczą o wygraną bo za 5 lat i tak dostanie DSQ za tą rzekomą wygraną.
No więc w moim linku nagranie jest nadal dostępne, w serwisie vimeo. Mnie zastanawia które dane na tym nagraniu wskazują na doping.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
No więc w moim linku nagranie jest nadal dostępne, w serwisie vimeo. Mnie zastanawia które dane na tym nagraniu wskazują na doping.
Wyniki w momencie ataku są lepsze niż te które osiągał Armstrong (jak to się skończyło wszyscy wiemy). Poza tym w stylu jazdy który preferuje Froome czyli młynek nie jest możliwe osiąganie takich wyników. Gdyby jechał stylem na kiszenie kapusty to owszem, ale w 3 tygodniu by z Cavendishem przyjeżdżał pod górę.

martinus 491

martinus

Użytkownik
Powinni dać jakiś długoterminowy typ w stylu:
Czy C. Froome jest na dopingu? Tak 1.02 Nie 101
Wyniki w momencie ataku są lepsze niż te które osiągał Armstrong (jak to się skończyło wszyscy wiemy). Poza tym w stylu jazdy który preferuje Froome czyli młynek nie jest możliwe osiąganie takich wyników. Gdyby jechał stylem na kiszenie kapusty to owszem, ale w 3 tygodniu by z Cavendishem przyjeżdżał pod górę.
To raz. Dwa zobacz na sam moment tego mega ataku. Gościu przy wygenerowaniu takiej mocy ma rytm serca na poziomie 160. Come on...
Odnośnie dzisiejszego etapu może wydawać się, że najwięksi rywale Froome&#39;a są słabi i stąd ta przepaść - Nibali, Contador, Purito poniżej oczekiwań, jedynie Nairo w miarę ok, a nadrobiony dystans do takiego Gallopina czy Gesinka jest już &quot;ludzki&quot; Nieludzka jest jednak postawa Porte jeżdżącego na bardzo dobrym poziomie przez właściwie cały sezon oraz Thomasa, który nigdy góralem nie był a po rozerwaniu peletonu przyjeżdża jak gdyby nigdy nic z Valverde i wygląda jakby mógł następny etap jechać.
Pamiętam czasu US Postal i wyglądało to dokładnie tak samo.

S 265

stingnwo

Użytkownik
Co do dzisiejszego etapu, to wiadomo od dawna że jeśli mamy spokojny etap z jedną górą na końcu, nie ma ani deszczu ani wiatru tylko słoneczko, to na Froome&#39;a nie mocnych.
Ale trzeba też teraz przyznać, że w zeszłym roku Nibali wygrał tylko ze względu na słabszą obsadę i przygody innych. Dzisiaj całe podium z zeszłego roku dostało taki łomot, że nie wiem czy trafią jutro na start. Nasz &quot;król gór&quot; też miał robić &quot;rzeźnię&quot; a spłynął po pierwszym ataku Valverde.

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Nario Quintana - Robert Gesink 1 @ 1,60 Betsafe ✅ 11-15
Czuję jutro rzeźnię na Tourmalet ale nie w wykonaniu nakoksowanego Sky ale Movistaru, mają mega mocną drużynę do rozsadzenia peletonu, a na zjazdach dla Nario zostanie Valverde który dobrze zjeżdża. Gesink z kolei słabo zjeżdża, dzisiaj jechał mocno, próbował szarpnąć i zapłacił za to, jutro może mieć kłopot z utrzymaniem na ostatnim podjeździe. Choć w formie jest niesamowitej jak na niego i jego pecha. Ale powiedzmy sobie szczerze tylko Nario może zrobić jakiś ludzki wynik przy tym sterydzie Froomie.
Chris Froome - Vincenzo Nibali 1 @ 1,33 Bwin ✅ 9-23
Po tym co dzisiaj nam zaserwował człowiek który w 2010 na Mortirolo został zdyskwalifikowany za wjeżdżanie na klamce samochodu ???? nie mam złudzeń kto jutro będzie wyżej. Nibali sam mówi że nie jest nawet bratem tego Nibalego z 2014. Nie trafił z formą, a SKY ma chyba nowego doktora, jutro przed etapem kierunkowy dla Frooma i poleci po drugą wygraną.

Otrzymane punkty reputacji: +20
bykuwodzu 839

bykuwodzu

Użytkownik

Jak to sie mowi psy szczekaja - karawana jedzie dalej.

KAZDY kolarz jest na dopingu wiec nie ma co udawac. Tyle ze ten doping teraz to duzo slabszy i mniej szkodliwy dla zdrowia niz za czasow Virenque czy Armstronga wiec panowie beda zyli kope lat, nie ma sie co martwich o ich zdrowie ;)

W Team Sky sa takie pieniadze ze maja dostep do najlepszych metod, trenerow, zarzadcow, w tym teamie pracuja sami pierwszorzedni fachowcy. Po prostu kto ma kase, ten ma wyniki wiec wyniki &#39;krzyzakow&#39; nie powinny dziwic. Rywale tez maja a uszami (Contador, Astana) a jednak jak przychodzi decydujaca gora to nawet nie pierdna

Jeszcze raz podtrzymuje ze Sky pozwolili wygrac etap BMC zwalniajac celowo na ostatnich metrach, poniewaz generalnie w nadchodzacych gorskich etapach kazdy bedzie ogladal ich plecy i nic nie pomoze kontestowanie wynikow. Doping zapewne jest, owszem ale nie cos co jest zabronione a co nie jet zabronione - jest dozwolone. W kazdym razie jest to mniej szkodliwy dla zdrowia doping niz wypicie lyzki syropu czy szklanki coli metody poszly do przodu

X 357

xxxl

Użytkownik
????Rafał Rafał Majka - Romek Kreuziger 2 2,62 (bet365, pinnacle)

Trochę spadło w pinku po 1 maxie , ale bet 365 dalej na tym samym poziomie (spuszczą dopiero za chwilę ???? )

Skąd taki kurs??

obaj to pomocnicy z Tinkoffa

do tej pory 3 etapy z górkami , Romek przegrywa tylko wczoraj o kilka sekund , wcześniej zarówno pod Mur Brytanii, jak i na Huy&#39;u wyraźnie lepszy od Majki ...więc skąd aż takie value - ja biorę , wszyscy Polacy chyba lekko pod formą tutaj poza Huzarem , który jednak ma inne zadania zupełnie - dzisiaj i Rafał Rafał jak i Romek będa wieźli Contadora tak długo jak się da ...tylko no własnie czy Alberto potrzebuje pomocników - tak , tyle, że Romek to 2 razy umiał dotrzymac koła prawie do końca Hiszpanowi , ale Rafał ma z tym wyraźny problem

Żaden super bet - ale świetne value , więc pobrane już

No to chyba 1-11 jest ???? granie jakiegokolwiek kolarstwa poza oczywiście live staję się ostra loterią - całe szczęście , że istnieją live - ale dzisiaj nawet to nie mogło mnie uratowac

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom