D
3,3K
davey_watt
Użytkownik
Zmarł Wouter Weylandt z grupy Leopard po upadku na dzisiejszym etapie :-(
Co masz przez to na myśli ? Nigdzie nie znalazłem informacji, że etap ma być odwołany, chyba, że chodzi Ci o to, że kolarze potraktują etap tak żeby przejechać.Jutro nie ma ścigania.
Skończyli wcześniej bodajże o 16.50 dojechaliWbiłem do domu o 17.00 i włączyłem Eurosport, żeby zobaczyć finisz etapu i tu mam pytanie do oglądających czy wyłączyli relację przed końcem etapu ze względu na ten wypadek czy szybko dziś skończyli.
:---(
Mi się wydaje że jechali normalnie. Tylko na koniec zrobili rundę honorową wszyscy razem. A eurosport puścił jego zdjęcia w trakcie i na tym skończyli. Nie wiem co mówili bo urywkami oglądałem. Szkoda chłopaka :-|Skończyli wcześniej bodajże o 16.50 dojechali
Daj spokój, nie Twoja wina, nie można było tego przewidzieć, właśnie ta jazda po szutrowych trasach spowodowała, że dojechali takimi małymi grupkami.Przepraszam za typ na Richiego Porte.
Podoba mi się typ na Lovkvista w parze z Jarkiem. Tempo w końcówce powinno być mocne i liderzy swoich drużyn powinni się trzymać w czołówce. Popovych pewnie powalczy o zwycięstwo etapowe, ale raczej nie w czwartek.Thomas Lovkvist - Yaroslav Popovych | 1 - 1,75 (Sportingbet)
Popowicz 133, Lovkvist 60kto lepszy z pary Lokvist-Popowicz ... ?
I o to chodzi długoterminówka coraz bliżej zaksięgowania :razz:Wśród faworytów status quo. Kolejny lider.
Luz każdy ma swój rozum i wie z ile i co grać. Nie ma co się przejmować typemPrzepraszam za typ na Richiego Porte.Australijczyk kompletnie zawiódł.