Niestety ostatni tydzień to kilka czynników, które uniemożliwiły mi pisanie/obstawianie i analizowanie Giro, a co za tym idzie temat trochę umarł.Przykro mi z tego powodu bo wykonaliście świetną pracę, troszeczkę nieskromnie powiem, że starałem się również rozkręcić temat aby inni userzy zainteresowali się kolarstwem, na pewno w jakimś stopniu się to udało.Na pewno chciałbym podziękować za wspólną współpracę przede wszystkim Dawidowi, Adrianowi, TBM'owi, Dawey'owi i innym, którzy się udzielali bo uważam, że stworzyliśmy bardzo dobry temat jakościowo.
Samo Giro bardzo mi się podobało, niesamowity Contador, zawiódł mnie strasznie Nibali, na plus Gadret - nie liczyłem na tyle aż z jego strony.
Contadora tak nie lubię za bardzo, ale akcją z Tiralongo zyskał u mnie sporo, kapitalny kolarz.
W lipcu najlepsza impreza wakacji we Francji, na pewno powstanie temat, na pewno będziemy typować.W między czasie jest jeszcze Dauphiné Libéré także jeśli się pojawi oferta u bukmacherów to postaram się przyjrzeć temu wyścigowi.