>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kolarstwo 2010 - Tour De France

Status
Zamknięty.
D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Jutro na Fabiana tobet prezentuje kursiwo 1.72 ???? promocjaaaa!!! ✅
jedynie Martin może mu ewentualnie zagrozić, chyba się specjalnie oszczędzał

J 3,9K

jacques

Forum VIP
@ Davey
Też spodziewam się wygranej Fabiana ale akurat Tobet ma jeden z niższych kursów. Średnia to chyba 2.00.***
ktos wie dlaczego w tym roku nie ma druzynowej jazdy na czas?
Po prostu z niej zrezygnowano. Jak również z drugiej czasówki. W tym roku tylko jedna &quot;płaska&quot; ITT i prolog ... Ale akurat mniej szkoda mi drużynówki, ona wiele nie wnosiła ...
P.S. Zaczynam lubić Van der Broecka ???? http://www.pro-cycling.org/index.php?kategoria=wiadomosci&amp;amp;artykul=15602
EDIT
*** - dobra teraz spojrzałem i rzeczywiście wszędzie pospadało. Najwięcej chyba unibet 1,85

sylwia10 4

sylwia10

Użytkownik
Witam ekspertów. Czy przewaga Sancheza nad Mienszowem na dzisiejszej czasówce - 21 sekund - to statystycznie wystarczający zapas ?

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Ja niestety tylko w tobecie miałem szansę zagrać- kurs podskoczył do 1.75.
Pogoda w okolicach Bordeaux ma być dobra, deszczu precz. Nie wiem skąd taki kurs, ale to dobrze dla nas ???? chyba że buki coś wiedzą...
Start o 10.15- czerwona latarnia Bert Grabsch
Fabian startuje o 11.21, więc mam nadzieję szybko wyzamiata towarzystwo. Berto oczywiście ostatni o 16.02. Contador w 5 powinien być, ale że się go stawia jako 2 do zwycięstwa, to dziwne.
Mam nadzieję, że Sami obroni te 21 sekund, choć profil trasy dla Denisa, całe szczęście że skontrowałem wcześniej ten typ, że Sanchez na podium, przynajmniej zwrot stawki będzie w razie wtopy :|

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Ja niestety tylko w tobecie miałem szansę zagrać- kurs podskoczył do 1.75.
Pogoda w okolicach Bordeaux ma być dobra, deszczu precz. Nie wiem skąd taki kurs, ale to dobrze dla nas ???? chyba że buki coś wiedzą...
Start o 10.15- czerwona latarnia Bert Grabsch
Fabian startuje o 11.21, więc mam nadzieję szybko wyzamiata towarzystwo. Berto oczywiście ostatni o 16.02. Contador w 5 powinien być, ale że się go stawia jako 2 do zwycięstwa, to dziwne.
Mam nadzieję, że Sami obroni te 21 sekund, choć profil trasy dla Denisa, całe szczęście że skontrowałem wcześniej ten typ, że Sanchez na podium, przynajmniej zwrot stawki będzie w razie wtopy :|
No ja też grubo zagrałem na Cancellare, ale dałem minimalnie również na Contadora. On jest drugim faworytem bo w końcu przed rokiem wygrał czasówkę, co prawda był inny lepszy dla niego profil trasy ale jednak wygrał, do tego nie wygrał on żadnego etapu więc będzie na pewno mega zmobilizowany. Jednak tym razem to dla Fabiana lepszy profil bo płasko i tylko nieszczęście mogło by mu odebrać zwycięstwo. Co do pogody to sprawdzałem i ma być słonecznie cały dzień, ogólnie we Francji nie pada także warunki równe dla każdego.
PS. Davey_Watt podałbyś mi linka gdzie jest lista startowa tego etapu, szukam i nie mogę znaleźć. I jak ktoś ma jakąś relację nawet tekstową też by dał linka, bo Eurosport dopiero od 14:30 puszczać będzie TdF.
Pozdrawiam

jedrula 38,5K

jedrula

Użytkownik
Jeden dubel zagram pod prąd bukmacherom
David Zabriskie - David Millar 2 @ 2.40+Bradley Wiggins - Denis Menchov 1 @ 2.30 Expekt
obaj na ,których gram umieją jeżdzić czasówki,więc dlaczego nie...?

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Powiem tak Alberto Contador nie zasłużył na wygraną w tym roku. Nic nie pokazał, wręcz przeciwnie jechał słabo a przez to przeszedł do tzw. niechlubnej grupy kolarzy która mimo że wygrała wyścig to jednak nie wygrali żadnego etapu podczas TdF. Do tego czasówka pokazała że gdyby nie zachowanie Contadora i zaatakowanie przy defekcie Andy Schleca ( jestem pewny jak wiele osób że on to widział ale że już chciał atakować to znalazł wytłumaczenie ) on by ten wyścig przegrał i bardzo żałuje że się tak nie stało bo Andy zasłużył jak najbardziej na wygraną przede wszystkim dlatego że jechał można powiedzieć bez zespołu podczas etapów górskich, a chociaż gdyby był jego brat Frank to oni by pokazali Alberto jaki to z niego mocny jest kolarz.
Także TdF w tym roku dla mnie rozczarowujące bo wygrał kolarz który kompletnie nic nie pokazał, Armstrong jak wygrywał to bezapelacyjnie, jak trzeba było to jeszcze poprawiał w czasówce ( co prześcignął w czasówce na trasie Ulricha ), a Alberto no co zapisał się do niechlubnej grupy o jakiej pisałem wcześniej. Ale za rok Andy udowodni że tegoroczna wygrana była przypadkiem i wygrana niezgodnie z zasadami fair play.

M 0

mcrowans

Użytkownik
zgadzam się z poprzednikiem.
Gdyba bracia Schleck mieli lepszy zespół to Contador zapewne by nie wygrał.
Andy bardzo zmobilizował się na czasówkę i pojechał bardzo dobrze jak na siebie.
30 sekund straty do Hiszpana to mało
Wygrał zdecydowany faworyt czyli Fabian.
Nie wiem dlaczego tak wysokie kursy były na Contadora.Buki dały dość sporo zarobić dzisiaj.
Postawiłem że Cancellara wygra że Zabrieskie będzie lepszy od Millara i że Mienchov będzie wyżej niż Contador i całkiem ładne AKO weszło.
Ciekawie wygląda sprawa zielonej koszulki
Petacchi niby ma 10 pkt przewagi na Hushovdem i 16 nad Cavendishem ale może być ciekawy jutrzejszy etap do Paryża
Teraz czekamy na TdP i Vuellte

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Bertie wygrał mimo słabszej formy, Schlek pojechał wyścig życia, w przyszłym roku może być jeszcze ciekawiej.
Do typowania wyścig wyszedł świetny, choć szybkie wykluczenie VdV i kontuzja Farrara-który mógłby realnie zagrozić Cavendishovi pokrzyżowały szyki.
Szlek najlepszy ze stawki obok Księgowego 2.8 i biała koszulka 1.65 jak w masełko mimo małych problemów na początku wyścigu. Do tego zagrane w trakcie na Radioshack na drużynówkę i wyszło nie najgorzej.
Dzisiaj Champs Elysees i pewnie kolejny etap dla Cavendisha.

M 0

mcrowans

Użytkownik
Cavendish jest w dobrej formie i będzie chciał udowodnić kto jest najlepszym sprinterem wygrywając 5 etap w tegorocznym TdF.
Petacchi musi być blisko Anglika bo ma tylko 16 pkt przewagi w klasyfikacji punktowej.
Typy :
Zwycięstwo Marka Cavendisha
Petacchi w pierwszej trójce

tbm 642

tbm

Forum VIP
Cave jest bardzo mocny i chyba sięgnie po kolejny skalp na tegorocznym TDF, ale jak wspomniał mój przedmówca Petacchi zielonej koszulki raczej nie odda ;)
Ja dzisiaj bez typów ;)
Aczkolwiek marzy mi się akcja jak parę lat temu Vinokourova ;)

M 0

mcrowans

Użytkownik
sądze że drużyny pod sprinterów głównie HTC Columbia nie dopuszczą żeby jakaś ucieczka dojechała do mety.Chociaż Lampre i Petachciemu było by to na rękę bo nie musiałby się bić o punkty na mecie.
Ja żałuję że Columbia nie ma lidera na wygranie wyścigu albo chociaż walke o miejsce w 5.
Chciałbym widzieć braci Schleck i Cancellare w Columbi
Chociaż Fabiam to mało prawdopodobne bo HTC ma Martina dobrego czasowca.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Chociaż Fabiam to mało prawdopodobne bo HTC ma Martina dobrego czasowca.
Martina, Grabscha, Monforta i paru innych czasowców ;) Columbia na TdF ułożona pod Cavendisha. Siwcow i Rogers coś tam mieli powalczyć o jak najwyższe miejsce w generalce, ale to nawet nie są kolarze na Top10.
Zobaczymy jak to dzisiaj będzie na Polach Elizejskich ;)

M 0

mcrowans

Użytkownik
Brakuje mi właśnie u nich takiego lidera który by bił się o pierwszą piątke
Wtedy ciekawiej by wygląda sytuacja bo część zawodników była by do pomocy liderowi a Cavendish zapewne miałby mniej przybocznych na etapach płaskich i większe możliwości wykazania się swoim talentem.
Czytałem że bracia Andy i Frank chcą odejść z SaxoBank ktoś może to potwierdzić ?
Bardzo ciekawy transfer by tak to był i gdyby trafili do lepszej ekipy to Andy mógł by wreszcie wygrać swój 1 wielki Tour.

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Hmm może Columbia pójdzie va bank i Cava będzie chciał chapnąć lotne premie? Ale mam nadzieję że AleJet obroni koszulkę, tak pod koniec kariery.
Szleki odchodzą do nowej luksemburskiej ekipy budowanej pod nich, ponoć sponsorem ma być Auchan.

M 0

mcrowans

Użytkownik
To może być ciekawie jeśli uda im się poskładać w miare dobry zespół.
Z obecnego SaxoBank dobrze by było gdyby udało im się wyciągnąć Cancellarę Nickiego i Chrisa Sorensenów.
Co obecnie z Michaelem Rasmussenem ?
Po TdF 2007 znikł już na 3 lata.
Pamiętam aferę właśnie z 2007 r jak unikał kontroli antydopingowej i wycofał sie z Touru a federacji francuska wykluczyła go z IO w Pekinie

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Rasmussen wrócił do ścigania po dyskwalifikacji, obecnie jeździ(albo jeździł, bo odjechał tylko 1 wyścig w tym sezonie w Argentynie) w Miche, tam gdzie Niemiec. I z tego co słyszałem to zamieszkał w Meksyku.
Cancellara chyba ma kontrakt na przyszły sezon, więc jego przejście ze Szlekami może być skomplikowane. Po TdF zwykle zaczynają napływać newsy transferowe.
Cavendish klasa.
3 zwycięstwo Bertiego i po raz ostatni(chyba naprawdę tym razem :p) Armstrong na podium.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Przydatna informacja dla osób, które stawiały tegoroczny TdF w Betsson
Skandal dopingowy… nie na Betssonie!

Z powodu pozytywnego testu dopingowego Alberto Contadora, Betsson postanowił wypłacić wygrane wszystkim graczom, którzy postawili na zwycięstwo Andy Schlecka w tegorocznym Tour de France. Decyzja została podjęta kilka miesięcy po tym, jak firma bukmacherska wypłaciła graczom wygrane za obstawienie Contadora jako zwycięzce wyścigu. Tym niemniej Betsson wierzy, iż Contador zostanie oczyszczony z zarzutów i dopuszczony do Tour de France w przyszłym roku.

„W sytuacji, gdy nie ma pewności, kto zostanie zwycięzcą rywalizacji, Betsson zawsze podejmuje decyzje zgodne z interesem Graczy. Z tego powodu firma zdecydowała się na wypłatę wygranych także Użytkownikom, którzy postawili na zwycięstwo Andy Schlecka w Tour de France”, powiedział PR manager Betssona w Polsce, Maciej Poschwald.

Betsson wypłaci także wygrane każdemu, kto postawił, iż Andy Schleck, Denis Menchov i Samuel Sanchez zakończą wyścig na trzech najlepszych miejscach , jeśli ewentualna dyskwalifikacja Contadora wpłynęła na ten konkretny zakład.

Ponadto, Betsson oferuje obecnie zakłady na to czy Contador zostanie dopuszczony do przyszłorocznej edycji Tour de France. Szanse na to, iż zostanie dopuszczony to 1,75, a na to, że nie - 1,95.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom