#81 Status kuponu: 

PRZEGRANY

A. Małysz - J.R. Evensen 1 -------------------- 1.28
10 - 7
T. Morgenstern - S. Ammann 1 --------------- 1.28
2 - 4
CAI Teruel - Noliko Maaseik(+1.5) 2 ------- 1.58
1-3
Muszynianka Fakro - V.Gunes Sigorta 1 --- 1.65
1-3 Glinka dała lekcje. Muszyna fatalnie
Kurs: 4.19
Stawka: 2.95
Do wygrania: 12.36
Komentarz:
Znów nie ma tego co chciałbym na Expekcie z siatkówki, więc gram tak bardziej dla emocji. Jeśli chodzi o skoki, to
Adaś walczy o TOP3 w
TCS i myślę, że Norweg Evensen nie ma szans by znaleźć się wyżej od niego.
Morgi w turnieju poza konkurencja, chyba jednak niepotrzebnie na niego postawiłem, kurs zbyt mały jak na pojedynek z Simim. No cóż, czasu nie cofnę, oby lądował bezpiecznie, ale mam nadzieję, że nie skróci sobie skoków by być pewnym zwycięstwa w generalce
TCS. Następnie już dalej jadę z siatkówką.
Ze słabej oferty wybrałem typ na Belgów z handi. Mecz zapowiada się niezwykle ciekawe. Z moich wyliczeń wynika, że jeśli Maaseik wygra ten mecz za 3pkt - 1 i 2 miejsce w tabeli będzie przesądzone. Myślę, że jest w tym spotkaniu spora szansa na tie-break.
Ostatni mecz na Muszyniankę. Kurs wydaje mi się zaniżony, liczyłem na większy, bo Turczynki to naprawdę bardzo silny zespół. Muszyna fatalnie zaczęła ten turniej, zgubiła ważne punkty - teraz muszą to nadrabiać. Sigorta to przede wszystkim Małgorzata Glinka - i jeśli tylko gospodynie znajdą receptę jak zatrzymać Polkę, wydaje mi się, że dosyć pewnie wygrają.
To co mi na dziś brakuje w ofercie buka to przede wszystkim typ na Prahe+2.5 z Ceske Budejovice