>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Klawe typy ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#72 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Nitra - HC Kosice 2 ------------ 1.65 ✅ 5-6
JYP - Tappara - poniżej 6.5 --- 1.35 ✅ 6
Kurs: 2.23
Stawka: 9.00
Do wygrania: 20.07

Ciekawe, czy kiedyś przełamie te super serie - do tego potrzeba kapkę szczęścia, bo chyba bez tego będę przegrywał do końca...

Na styk!!! Co ciekawe, zawsze jak wyjdę się napić, to po powrocie kupony plusowe :grin:

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Miałem na dziś nic nie grać, ale wypróbuje dalej swoją tradycje, zobaczymy, czy rzeczywiście coś w tym jest.
#73 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Levante - Atlético Madryt 2 --- 1.85 ⛔ 2-0
Eupen - AA Gent 2 --------------- 2.05 ✅ 0-3
Kurs: 3.79
Stawka: 4.57
Do wygrania: 17.32
Tradycja się popsuła :|

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#74 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
KS Vive Targi Kielce - Chambery(+3.5) 2 ---- 1.90 ⛔ 31-25 ogromna nieskuteczność w ostatnich 15 min Chambery, mieli tyle okazji, były nawet z 3 poprzeczki i słupek. Do tego fantastyczny bramkarz Vive. Szczęście nie sprzyja dalej :|
Generali Haching - VFB Friedrichshafen 2 --- 1.30 ⛔ 3-2
Kurs: 2.53
Stawka: 5.50
Do wygrania: 14.13
Komentarz:

Vive zaczęło w końcu grać, powoli odbudowują formę i myślę, że mają spore szanse na zwycięstwo. Chambery w tym sezonie prezentuje się bardzo równo, mają duże szanse na wywalczenie (w końcu) mistrzostwa kraju. Przewiduje, że wynik meczu będzie oscylował przy wyniku remisowym i zwycięstwem większym niż 3 bramkami dziś to się nie zakończy. Miałem stawiać 1X na Vive, ale kurs 1.20 mnie nie zadowala. Friedrichshafen to zdecydowanie najlepsza drużyna w siatkarskiej lidze niemieckiej. Jak na razie nie stracili nawet seta, z Hachingiem przewiduje wynik 1-3.

Oprócz tego straciłem jeszcze dziś sporo, czekam teraz na LM, może się odbije od dna.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Przerwa mała była, ale tylko w dodawaniu typów na forum. Sytuacja była zła i jeśli ten kupon nie wejdzie, dalej będzie nieciekawie. Kupony dodawałem cały czas, ale głównie siatkówkę, teraz póki się nie odbiję, też tylko siatkówka, bo to mi wchodzi najczęściej (Polecam obstawiać ligę włoską i czeską). Oby plusowo....

#75 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Andreoli Latina - Yoga Forli 1 --------------------- 1.16 ⛔ 1-3 zaskoczenie kolejki - 1 wygrana Forli w sezonie
Castellana Grotte - Trenkwalder Modena 2 --- 1.35 ✅ 1-3
Itas Diatec Trentino(-1.5) - Sisley Treviso 1 --- 1.55 ✅ 3-0
Kurs: 2.43
Stawka: 20.31
Do wygrania: 49.35
Komentarz:

Stawiam już teraz - mecze dopiero w niedzielę, ale bardzo prawdopodobne, że kursy pospadają. Latina vs. Forli - Latina nie powinna mieć problemów z outsiderem ligi, który wszystkie dotychczasowe mecze przegrał. Grotte vs. Modena - czyli kolejny mecz przeciwko zamykających tabele. Gospodarze to przedostatnia drużyna ligi (i bodaj beniaminek), mocno zastanawiałem się, czy zagrać ten mecz - czy może na Piacenze, wybrałem to - oby trafnie. Trentino we wszystkich meczach na razie straciło 3 sety, jeśli zagrają choć na 75% swoich możliwości powinni zmieścić się w handi. Ostatnie 5 meczów ligowych po 3-0, w KMŚ też pokazali się z dobrej strony. Mam nadzieję, że trener nie da czasem odpocząć swoim pupilom, czas na regeneracje po turnieju jest chyba wystarczający.

Być może dorzucę jeszcze jakiś kupon z meczami tej kolejki ligi włoskiej, ale to już pewnie jak dojdzie oferta z innych spotkań.
Póki co odstawiam piłkę nożną i inne sporty, nastawiłem się jeszcze, żeby skubnąć coś na Małysza w TCS, ale jeszcze się zobaczy.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Jeśli #75 i #76 nie wejdzie będę miał 0 na koncie i czekać mnie będzie przerwa. Wywołało by to natomiast zmianę bukmachera, na takiego, który ma większą ofertę siatkarską, bo Expekt ewidentnie zostaje w tyle. Zobaczymy co będzie.
#76 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Lube Marche Macerata - Roma 1 ------ 1.19 ✅ 3-2
Marmi Verona - Bre Banca Cuneo 2 --- 1.30 ✅ 0-3
Kurs: 1.55
Stawka: 18.00
Do wygrania: 27.90
Komentarz:

Macerata powinna na spokojnie ograć Romę, stracą max seta z nimi. Cuneo ostatnio mały spadek formy, ostatnie 2 mecze to 2 porażki (wpadka w pucharach i porażka z Maceratą u siebie). Mieli teraz trochę czasu przerwy więc wydaje mi się, że otrząsną się i pokonają gospodarzy.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#77 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Skra Bełchatów - AZS Częstochowa 1 ----- 1.13 ✅ 3-1
Ústí nad Labem - Benátky 2 ----------------- 1.69 ✅ 1-3
Organika Łódź - Muszynianka Fakro 2 --- 1.25 ✅ 2-3
Kurs: 2.39
Stawka: 10.90
Do wygrania: 26.05
Komentarz:

Skra w gazie, grają u siebie, myślę, że trener Nawrocki może trochę odpuścić to spotkanie, ze względu jutrzejszego meczu z Resovią, jednak jeśli sytuacja zacznie wymykać się spod kontroli zapewne skorzysta z podstawowych zawodników. Przede wszystkim nie wyobrażam sobie póki co porażki Skry na własnym parkiecie. 2 mecz ciężki - Benatky niezła forma ostatnio - trzymają się w czołowej 3-ce w tabeli i myślę, że po tej kolejce mogą nawet objąć prowadzenie. Muszą jednak włożyć sporo wysiłku by uporać się z gospodarzami. Za ten mecz miałem dać typ na Trentino, oby to nie był błąd. Organika vs. Muszynianka - chyba nikt nie ma wątpliwości kto tu jest faworytem. Muszyna to zdecydowanie najlepsza drużyna naszej ligi, wzmocniona na ten sezon 2 Holenderkami. Nie widzę innej możliwości niż zwycięstwo Muszynianki.

Kupon wyglądałby inaczej (2 mecze - większa stawka - kurs trochę niższy), ale niestety Expekt znów mnie zawiódł i nie dał w ofercie handicap&#39;ów na mecze PLS i LSK.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#78 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅

1. ZAKSA Kędzierzyn - Skra Bełchatów 2 ----- 1.40 ✅ 2-3 kontuzja Zagumnego i z 2-0 robi się 2-3
  2. Bre Banca Cuneo - Copra Piacenza 1 -------- 1.15 ✅ 3-2 mega horror! 4 set (2-1) - Cuneo prowadzi 20-14 i co? tracą 6-7 punktów z rzędu i Piacenza wygrywa przegranego seta. Tie-break - dominacja cały czas gości - Cuneo ani razu na prowadzeniu, Piacenza 2-3 punktowa przewaga do wyniku 10-13. Robi się 13-13 i jakoś dalej ugrali... uff podbijacz, a emocje jak nie wiem.
  3. Yoga Forli - Itas Diatec Trentino WK 0-3 --- 1.70 ✅ 0-3

Kurs: 2.74
Stawka: 10.05
Do wygrania: 27.53
Komentarz:

1. Trochę ryzykownie, ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Skra aktualnie ma zespół poza zasięgiem jeśli chodzi o rywali ligowych. Jeśli nie zdarzy się żaden kataklizm, powinni wygrać. Mecz na pewno będzie ciekawy, gospodarze zapowiadają grę na 110%.
  2. Cuneo jeśli nie chce stracić 2 miejsca w lidze musi pokonać Piacenzę. Gospodarze na pewno podbudowani ostatnim zwycięstwem z liderem - Trentino - w superpucharze. Muszą to wygrać - mecz na podbicie kursu.
  3. Trentino i Forli to 2 drużyny, które dzieli przepaść w lidze. Lider zagra z ostatnim zespołem ligi, który w ostatniej kolejce wygrał swój pierwszy mecz w lidze (na moje nieszczęście) z Latiną. Jeśli goście nie zagrają 3 składem i nie zaczną odpuszczać to powinni ich pokarać w tych 3 setach. Wydaję mi się, że będą chcieli to spotkanie jak najszybciej skończyć, bo już w środku tygodnia czeka ich mecz ze Skrą.

Przy meczu Trentino był mega stres, a to ze względu błędu na livescore na włoskiej stronie. Pokazali pierw zwycięstwo w pierwszym secie Forli do 19, po czym wchodzę za jakieś 20 minut z ciekawości (byłem już pewny przegranego kuponu) i widzę wynik 0-1 dla Trento.​

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#79 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Jokerit - Tappara - poniżej 6.5 ----------- 1.30 ⛔ 9
Neman Grodno - Shinnik Bobruisk 1 --- 1.20 ✅ 3-1
Linköpings - Brynäs - poniżej 6.5 -------- 1.32 ⛔ 7
Organika Łódź - RC Cannes 2 ----------- 1.25 ✅ 0-3
Kurs: 2.57
Stawka: 3.53
Do wygrania: 9.07

Żeby było ciekawej dziś taką &quot;pierdołe&quot; daje. Trzeba się &quot;odsiatkować&quot; :razz: Jutro pewnie puszczę coś z LM siatkarskiej (dziś tylko 4 mecze, strasznie lipne).
Być może już niedługo zmienię bukmachera (prawdopodobnie Betsafe) ponieważ tam jest większa oferta siatkarska. Planuję też założyć nowy temat, tym razem ze statystykami i poświęcony w 90% siatkówce. Chciało by się dostać do VIP&#39;ów, a wydaje mi się, że jest to w moim przypadku możliwe... Przydało by się tylko więcej kwitu.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Moja propozycja siatkarska z LM na dziś.
#80 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Lokomotiv Belgorod - Sisley Treviso 1 --- 1.45 ✅ 3-1
AS Cannes - CSKA Sofia(+1.5) 2 ---------- 1.57 ✅ 3-2
Generali Unterhaching - Zenit Kazan 2 --- 1.35 ✅ 2-3
Kurs: 3.07
Stawka: 6.50
Do wygrania: 19.95

W sumie miał być dubel za dyszkę, ale sam nie wiem czemu tak zagrałem...
Eh... przydałyby się jakieś handicapy punktowe i więcej ofert z poniżej/powyżej, bo bym coś wykminił chętnie jeszcze.
I odradzam granie na 1, 2 w meczach polskich ekip (Jastrzębski, Skra i Aluprof) - każdy wynik wg mnie możliwy, a kurs na Węgiel (1.20) wg mnie mocno zaniżony.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#81 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
A. Małysz - J.R. Evensen 1 -------------------- 1.28 ⛔ 10 - 7
T. Morgenstern - S. Ammann 1 --------------- 1.28 ✅ 2 - 4
CAI Teruel - Noliko Maaseik(+1.5) 2 ------- 1.58 ✅ 1-3
Muszynianka Fakro - V.Gunes Sigorta 1 --- 1.65 ⛔ 1-3 Glinka dała lekcje. Muszyna fatalnie
Kurs: 4.19
Stawka: 2.95
Do wygrania: 12.36
Komentarz:

Znów nie ma tego co chciałbym na Expekcie z siatkówki, więc gram tak bardziej dla emocji. Jeśli chodzi o skoki, to Adaś walczy o TOP3 w TCS i myślę, że Norweg Evensen nie ma szans by znaleźć się wyżej od niego. Morgi w turnieju poza konkurencja, chyba jednak niepotrzebnie na niego postawiłem, kurs zbyt mały jak na pojedynek z Simim. No cóż, czasu nie cofnę, oby lądował bezpiecznie, ale mam nadzieję, że nie skróci sobie skoków by być pewnym zwycięstwa w generalce TCS. Następnie już dalej jadę z siatkówką. Ze słabej oferty wybrałem typ na Belgów z handi. Mecz zapowiada się niezwykle ciekawe. Z moich wyliczeń wynika, że jeśli Maaseik wygra ten mecz za 3pkt - 1 i 2 miejsce w tabeli będzie przesądzone. Myślę, że jest w tym spotkaniu spora szansa na tie-break. Ostatni mecz na Muszyniankę. Kurs wydaje mi się zaniżony, liczyłem na większy, bo Turczynki to naprawdę bardzo silny zespół. Muszyna fatalnie zaczęła ten turniej, zgubiła ważne punkty - teraz muszą to nadrabiać. Sigorta to przede wszystkim Małgorzata Glinka - i jeśli tylko gospodynie znajdą receptę jak zatrzymać Polkę, wydaje mi się, że dosyć pewnie wygrają.

To co mi na dziś brakuje w ofercie buka to przede wszystkim typ na Prahe+2.5 z Ceske Budejovice ✅

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#82 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
AZS Częstochowa - Jastrzębski Węgiel 1 --- 1.45 ⛔ 2-3 n/c
Stal Mielec - Pronar AZS Bialystok 1 -------- 1.30 ⛔ 2-3 Stal przegrała na własne życzenie, powinny wygrać
Kurs: 1.89
Stawka: 7.00
Do wygrania: 13.33

Niby sporo dziś meczy, ale jednak ostrożnie zagram, bo to jednak mecze z naszej rodzimej ligi.
I znów być może dziś bym dał typ na to, że Ceske Budejovice straci chociaż seta w meczu z Usti nad Labem - kurs znów bardzo dobry jak na +2.5 seta BY BYŁ (Expekt nie dał) - na pewno powyżej 2.00. Budejovice pierwszy mecz bodaj przegrało z nimi 3-2, a ostatnio nadrabiali i grają 2 mecze w przeciągu 3 dni. ✅ Ceske Budejovice 1-3 Usti nad Labem
kto postawił na czysto na gości na pewno nie stracił, kurs był w granicach 8-14zł (zależy od buka).

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#83 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Castellana Grotte - Sisley Treviso 2 --- 1.30 ✅ 0-3
KTH Krynica -
Comarch Cracovia 2 --- 1.30 ✅ 1-3
Kurs: 1.69
Stawka: 14.00
Do wygrania: 23.66
Komentarz:

Mecz Sisleya bardzo popularny na dziś, upatrzony już dużo wcześniej i w sumie nie miałem za bardzo co do niego dograć. Wybrałem mecz Craxy w hockey. W drużynie gości zabraknie co prawda paru zawodników (Patryk Noworyt, Mikołaj Łopuski, Sebastian Biela i David Hoda) za to szanse gry dostaną nowi obrońcy Pasów Łukasz Wilczek i Jiri Raszka. Jeśli chcą obronić pozycje lidera tabeli muszą pokonać beniaminka, a zawodnicy zapowiadają, że nie zlekceważą rywali.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#84 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Korea Południowa - Bahrajn DNB 1 --------- 1.22 ✅ 2-1
Pamapol Siatkarz Wieluń - Fart Kielce 2 --- 1.85 ⛔ 3-0 obejrzałem trochę 3 seta i Fart kompletnie bez przyjęcia
Kurs: 2.26
Stawka: 4.00
Do wygrania: 9.04
Komentarz:

Kupon na dziś - nie są to pewne mecze, zagrałem żeby urozmaicić sobie dzień. W Pucharze Azji dużo niespodzianek na razie, niestety nie zdążyłem obstawić meczu Australii z jakimś handi (z tego co wczoraj widziałem Expekt dał tylko 1 bramkowy z kursem 1.30). W zamian mecz na Koreę - bezpiecznie, zakład bez remisu. Pierwsze mecze zwykle są bardzo trudne na tego rodzaju turniejach i wyniki padają bardzo różne, jednak liczę tutaj na solidność Koreańców i ich szybkość.
W meczu Wielunia z Fartem bardzo dużo osób typuje na zwycięzce drużynę gości. Niby się z tym zgadzam, ale jakoś wielkiego przekonania nie mam i tu raczej bym widział co najmniej 4 sety rozegrane. Z braku laku jednak zagrałem na Kielczan, oby Farcik ustrzelił kolejne punkty, bo rywal jest do tego odpowiedni.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#85 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Zarechie Odintsovo - Muszynianka Fakro 2 --- 2.20 ✅ 2-3 rewanż 100% - mecz dobry dla oka
Jamper La Laguna - ASPTT Mulhouse 2 ------- 1.50 ✅ 0-3
Kurs: 3.30
Stawka: 6.00
Do wygrania: 19.80

Brakowało mi dziś handicapów, nie ma żadnych w ofercie, tak to zagrałbym pewnie na +1.5 Muszynę✅ lub +1.5 Bielsko✅ + Mulhouse✅ za większą stawkę, a mniej ryzykownie.
Dosyć długo myślałem czy grać Muszynę czy Bielsko, bo przecież obie drużyny walczą o awans. Bielsko gra u siebie i ostatnio dobre mecze rozgrywa. Muszyna za to po fatalnym starcie w LM rozkręciła się i ma spore szanse na wygranie tego spotkania. Szkoda, że grają na terenie rywalek.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#86 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
CSKA Sofia - Generali Unterhaching 1 --- 1.25 ✅ 3-2
Olympiacos - Budvanska Rivijera 2 ------- 1.45 ✅ 2-3
Sisley Treviso - Fenerbahce 1 -------------- 1.40 ✅ 3-1
Kurs: 2.54
Stawka: 10.00
Do wygrania: 25.40

CSKA i Budva już opisywana na forum, Sisley ostatnio niezła forma w lidze (pokonali Maceratę i Grotte), u siebie nie powinni przegrać z Turkami. Mecz o 3 miejsce w grupie.
Kusi mnie, żeby dać jeszcze za małą stawkę na Trentino+1.5 (2.00)✅ i Bled (1.50)⛔, ale jakoś nie mam serca stawiać przeciwko Polakom...

Brawo Jastrzębie

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#87 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Jordania - Arabia Saudyjska 2 ----- 1.55 ⛔ 1-0
Syria - Japonia - Syria strzeli ------- 1.70 ✅ 1-2
Sparta Sarpsborg - Lørenskog 1 --- 1.52 ✅ 5-4
Kurs: 4.01
Stawka: 3.40
Do wygrania: 13.63

Żeby odmulić się od siatkówki i poszaleć trochę, bo tutaj może być czerwono:]
Jutro popróbuje ręczną ????

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#88 Status kuponu:
Zwycięzca Grupy C - Chorwacja --- 1.65
Kurs: 1.65
Stawka: 10.00
Do wygrania: 16.50

1 typ z MŚ w szczypiorniaka, na rozwiązanie kuponu trzeba troszkę poczekać :razz:

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#89 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Politechnika Warszawska - Siatkarz Wieluń 1 --- 1.09 ✅ 3-0
Korea Południowa - Argentyna 1 -------------------- 1.20 ⛔ 25-25????
Dania - Australia(+29.5) 2 ---------------------------- 1.57 ⛔ 47-12 na szczęście odrobiłem 7zł w tym meczu
Kurs: 2.05
Stawka: 7.10
Do wygrania: 14.55
Komentarz:

Politechnika nie powinna mieć problemów z Wieluniem, zabrakło mi tu handi -1.5, bo z tego kuponu miał być dubel za dyszkę :p Korea, czyli niscy zawodnicy, ale piekielnie szybcy i niezwykle skoczni. Myślałem nad handi, ale jednak 5 bramkami może być trudno im ograć Argentyńczyków. Dania - Australia i kolejne ogromne handi na outsiderów. Szkoda, że wczoraj nie zagrałem meczu Szwecji. Nie mam pojęcia jak grają Australijczycy, ale przegrać na MŚ 30 bramkami to będzie wielka sztuka. Na podstawie wczorajszego meczu widać, jak takim słabym zespołom trudno dostać się do bramki, przez co ich akcje trwają bardzo długo (trochę jest to frustrujące, co chwile przerwanie gry faulem). A że są to MŚ i każdy chce jak najlepiej zaprezentować się w barwach narodowych, liczę na ogromne poświęcenie Kangurów. Poza tym to 1 mecz i Duńczycy muszą oszczędzać się na kolejne spotkania, bo wcale łatwej grupy nie mają.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Jedziem z siatkówką.
#90 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Yoga Forli - Sisley Treviso(-1.5) 2 ------------- 1.45 ✅ 0-3
Fart Kielce - ZAKSA Kędzierzyn Koźle 2 --- 1.17 ✅ 1-3
Kurs: 1.70
Stawka: 12.00
Do wygrania: 20.40

Ten kupon chodził mi po głowie już wczoraj, a stawiam już dziś, bo kurs na Treviso może spaść do jutra.
Na jutro jeszcze mam 1 mecz z czeskiej ligi, ale muszę coś do niego dobrać.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Miałem nie stawiać na Resovie, no ale zobaczymy co z tego będzie.
#91 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Resovia Rzeszów - AZS Częstochowa 1 --- 1.35 ✅ 3-0 2 set amazing 7-7 --&gt; 25-9
Praha - Odolena Voda 1 ----------------------- 1.50 ✅ 3-1
West Ham United - Arsenal Londyn 2 ---- 1.55 ✅ 0-3
Kurs: 3.14
Stawka: 5.00
Do wygrania: 15.70

Do góry Bottom