#27 Status kuponu: WYGRANY
SønderjyskE - Rødovre 1 ------------ 1.20 4-0
Davos - Ambri/Piotta 1 --------------- 1.30 3-2
Cracovia - Wisla Krakow DNB 2 -- 1.50 0-1 już miałem wpisany ZWROT, a tu ostatnie sekundy doliczonego czasu i gol. Jak nigdy ????
Kurs: 2.34
Stawka: 4.26
Do wygrania: 9.96
Komentarz:
Jeśli chodzi o hokej to powinno wejść na handicapach. Cracovia - Wisła, zawsze nieprzewidywalny mecz, w końcu derby. Myślę jednak, że tym razem Wisła nie da się ograć.
Na tym się kończą piątkowe kupony, oto już sobotnia
siatkówka (o dziwo już jest oferta
)
#28 Status kuponu: PRZEGRANY
Holandia(-1.5) - Kuba 1 ----------- 1.90 3-1
Czechy - USA 2 --------------------- 1.20 0-3
Brazylia(-1.5) - Tajlandia 1 ------ 1.03 3-0
Japonia - Chiny 1 ------------------ 1.45 1-3 jeden z najlepszych meczy tych Mistrzostw. Wyrównany, mnóstwo walki, wymian, obron. Żaden wynik mnie by nie zaskoczył.
Włochy - Niemcy(+1.5) 2 -------- 1.57 3-1 - 2 set przełomowy, Niemki miały kilka setowych, ale nie wykorzystały sytuacji i przegrały do 30. Załamanie psychiczne i 2 następne sety łatwo przegrane, a miały Włoszki na kolanach
Kurs: 5.35
Stawka: 3.00
Do wygrania: 16.05
Komentarz:
Ryzykowny kupon, miałem to rozłożyć na 2, ale jednak wrzuciłem na 1. Kubanki póki co bez formy, powinny gładko przegrać. Czeszki w meczu z USA też raczej nic nie zdziałają, mimo iż potencjał jest naprawdę duży, na pewno urwą parę setów w kolejnych meczach. Brazylia na lajcie. Chinki bez formy, z gospodyniami raczej nie powinny wygrać, chyba, że jakieś nagłe odrodzenie. Włoszki grają bardzo nierówno, Niemki za to jak maszyny, w meczach z takimi rywalami na pewno coś zdziałają. Pierwsze 2 mecze chyba najpewniejsze.
Jeśli chodzi o spotkanie
Polska - Korea, stawiałbym na Nasze Panie, z tym, że naszym głównym problemem jest wg mnie psychika, przez co często ostatnio przegrywamy wygrane sety,mecze - dlatego też odpuszczam te spotkanie.
NASZE WYGRAŁY 3-2
O medal łatwo nie będzie, ale kto wie, może szczęście dopisze.
Co do meczu
Serbia - Turcja, spodziewałem się wygranej Turczynek, ale nie takiego pogromu. Serbki nie miały nic do powiedzenia w każdym secie. Serbki wydaje mi się, że prezentują bardzo zbliżony poziom do naszych dziewczyn i chyba obie ekipy będą walczyć o miejsca 5-8 niestety.
No ale może jutro przynajmniej postraszą Rosjanki, bo mam przeczucie, że ten mecz długo nie potrwa.