>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Klawe typy ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
No więc wyzerowałem już swoje konto do końca.
Na pewno trochę szkoda, ale myślę, że sporo przez ten stosunkowo krótki okres się nauczyłem o bukmacherce, parę wniosków wyciągnąłem.
Być może za 1,5-2 tygodnie już wrócę do typowania lub zrobię sobie dłuższą przerwę. Czas na przemyślenia, przez okres nietypowania pobawię się w obstawianie &quot;na niby&quot;.
Przydałoby się mi trochę więcej konsekwencji, zimnej krwi, bo często mnie ponosi. Wystarczy, że zacznę w końcu przestrzegać paru podstawowych zasad i powinno być o niebo lepiej.
Zresztą już mam pewne pomysły na typowanie.
Niedługo temat zostanie odświeżony, a może otworzę nowy, jeszcze zobaczymy.
Ps. Może ktoś napisze mi jakie błędy popełniam głównie. Chętnie poznam jakąś obiektywną opinię, kogoś z boku ;)

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
No i tak jak zapowiedziałem wznawiam temat. Z nową energią i chyba z większą rozwagą, ale to się jeszcze okaże. Na pewno zasada, którą sobie założyłem to granie mniej kuponów oraz to, by mecze były prowadzone w 1 dniu, co trochę pozwoli mi opanować się przed obstawianiem zbyt porywczym, przynajmniej tak mi się wydaję. Jako, że jutro jest kilka ciekawych meczy z hokeja oto kuponik.
Jako, że jest to dla mnie całkiem inna droga, nowe zasady (nie tylko te 2 o których wspomniałem) liczę kupony od początku, a więc:
#1 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
TPS - HIFK 2 ----------------------------- 1.90 ⛔ 2-2 - oczywiście ostatnie sekundy i remis :|
Sparta Sarpsborg - Stjernen 1 -------- 1.18 ✅ 8-1
GE Servette - Kloten Flyers X2 ----- 1.50 ⛔ 2-1 tu się zdziwiłem...
Kurs: 3.36
Stawka: 5.00
Do wygrania: 16.80
Komentarz:

TPS w ostatnich 2 meczach o dziwo zdobył punkty, a nawet było to zwycięstwo (2 dni później zostali rozbicie 9-2, ale to szczegóły). Myślę, że dla takiego outsidera na jakieś 3-4 kolejki to zwycięstwo starczy. Sparta powinna rozwalić gości, nic więcej nie dodam. I ostatni mecz, Kloten Flyers, czyli mój faworyt w Szwajcarii. Co ciekawe Flyers lepiej radzi sobie na wyjazdach. Może nie wygrają w regulaminowym czasie, ale dogrywka to jest cel minimum. Goście na 18 meczów w lidze w czasie 3 tercji przegrali tylko 2 spotkania!

Jeszcze nie wiem czy dorzucę coś z piłki nożnej, jak każdy wie, puchary krajowe są nieprzewidywalne, ale może coś dobiorę...
Dziś przez awarię komputera (format był :| ) uciekł mi mecz Napoli - AC Milan, a miałem zagrać na Milan DNB.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#2 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
MHC Martin - HK Orange 20 1 ----------- 1.12 ✅ 6-3
FK Sialuiai - JK Trans Narva 2 ------------ 2.75 ⛔ 5-0 :O
Śląsk Wrocław - Legia Warszawa X2 ---- 1.25 ✅ 1-2
Kurs: 3.85
Do wygrania: 19.25
Komentarz:

Martin gra z drużyną Słowacji U20, która regularnie dostaje baty, wszystkie spotkania przegrane (nawet dogrywki żadnej nie grali). Następny mecz to pojedynek litewsko-estoński w lidze bałtyckiej. Dość dziwne kursy, szkoda, że Expekt na tą ligę nie dodał innych ofert, szczególnie zależałoby mi na podwójnej szansie (do tego meczu dodałbym X2 na Florę Talinn). W 1 meczu padł wynik 5-1 dla Estończyków i są w stanie powtórzyć zwycięstwo na wyjeździe. Śląsk - Legia na dokładkę, Legia w końcu ruszyła z miejsca, nie może teraz się zatrzymać.

Na jutro już mam upatrzone 1-2 typy, więc na pewno coś jeszcze dodam.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Strasznie wkurzył mnie 1 kupon, szczególnie ostatnie sekundy meczu TPS, ale także tą nieszczęsną porażkę Kloten, a wybrałem ich mecz spośród 3 innych drużyn na które często stawiam i wszystkie 3 wygrały pewnie swoje mecze (Lulea, Salzburg i JYP). Co do 2 kuponu, wiedziałem, że jest ryzykowny, dlatego nie mam zbytnich uwag. ;)
#3 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
AZS Olsztyn - AZS Częstochowa 2 -------------- 1.60 ⛔ 3-2 mieli okazje :-|
Pamapol Wieluń - ZAKSA Kędzierzyn 2 ------- 1.22 ✅ 0-3
Skra Bełchatów - Jastrzębski Węgiel 1 -------- 1.14 ✅ 3-2
Kurs: 2.23
Do wygrania: 11.15
Komentarz:

Olsztyn w pierwszym meczu został zmiażdżony przez Kędzierzyn, nic tam nie funkcjonowało, AZS za to był bliski zwycięstwa po niezłej grze, więc powinni wykorzystać słabość rywali. Pozostałe 2 mecze chyba pewne, Kędzierzyn z Gumą i Świdrem gra świetnie, Skra u siebie raczej nie da rozegrać się Jastrzębianom.
#4 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Guingamp - Olympique Marsylia 2 ------------------- 1.70 ✅ 0-1
Logrones - Valencia (-1) 2 ------------------------------ 2.10 ✅ 0-3
Willem II - Twente 2 ------------------------------------- 1.25 ✅ 1-3
Kickers Offenbach - Borussia Dortmund 2 -------- 1.50 ⛔ 0-0 Barrios mógł coś strzelić, do tego Lewy miał &quot;meczową&quot; w 90 min, 3/4 pustej bramki, ale oczywiście strzelił w bramkarza :-|
Kurs: 6.69
Stawka: 2.50
Do wygrania: 16.72
Komentarz:

Liczę na brak niespodzianek w tych meczach i to, że atut własnego boiska przestanie być atutem ;) Kupon ryzykowny. Guingamp to 2 zespół National (3 szczebel rozgrywek francuskich) vs. Marsylia, czyli wicelider Ligue 1. Logrones także 3 liga (Segunda B) gra z Valencia, która jak wyczytałem zagra w optymalnym składzie. Willem to chłopcy do bicia w lidze i Twente stracić jakże ważnych punktów ligowych tam nie może. Na deser spotkanie Offenbachu, czyli liderem 3 ligi z Borussią za którą trzymam kciuki. Zabraknie Kuby, Owomoyeli, Hajnala i Kehla, może zagra Sahin, Piszczek i Lewy na ławce. Barrios, Kagawa i reszta powinni grać.

#5 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Cracovia - Lech Poznań 2 ----- 2.00 ✅ 1-4
Kurs: 2.00
Stawka: 3.00
Do wygrania: 6.00
Komentarz:

Przełamanie Lecha musi w końcu nastąpić, a na mecz z Cracovią pojechali najsilniejszym składem.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Zabrakło szczęścia w środowych meczach i odwagi, by postawić więcej na Poznań.
Edit: Uehehehehe ???? Borussia przegrała po karnych, nie strzelili Ci, którzy powinni strzelić w regulaminowym czasie, a mianowicie Barrios i Lewandowski, przy czym ten 1 oddał w miarę dobry strzał, a Polak po raz kolejny pokazał, że do karnych się nie nadaje, strzelił jak w reprezentacji, podanie do bramkarza. Do karnych trzeba mieć zimną krew i jakąś tam odwagę, czego nasz reprezentant niestety póki co nie ma. W niedziele Borussia gra z Mainz, w czwartek bodaj z PSG.
#6 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Polska - Ukraina 1 ------------ 1.09 ✅ 23-15
HPK - TPS 1 ------------------- 1.80 ✅ 8-2
Lulea HF - Södertälje 1 ----- 1.60 ✅ 3-2
Kurs: 3.14
Do wygrania: 15.70
Komentarz:

1 mecz na Naszych w ręczną, powinno to skończyć się spokojnym zwycięstwem. 2 następne mecze to hokej i w obu stawiam na powtarzalność. Co do pierwszego meczu to TPS sromotnie przegrał WSZYSTKIE 8 swoich meczy na wyjeździe, natomiast Lulea wygrała (bez dogrywek) wszystkie dotychczasowe 6 meczy u siebie. Jeśli TPS 2x z rzędu mi nie wejdzie to nie wiem co zrobię...
Dla odmiany z środy, stawiam na gospodarzy.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#7 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Słowacja U20 - MsHK Zilina 2 -------- 1.25 ✅ 2-5
Lillehammer - Sparta Sarpsborg 2 --- 1.90 ✅ 2-4
K. Clijsters - V. Azarenka 1 ----------- 1.50 ✅ 2-1 (6-4, 5-7, 6-1)
Kurs: 3.56
Stawka: 4.00
Do wygrania: 14.24
Komentarz:

Znów gram przeciwko najsłabszemu zespołowi w lidze słowackiej, który traci mnóstwo bramek. Drugi typ na Sarpsborg, zdecydowanego lidera, oby się nie potknęli. Azarenka wczoraj przegrała z Zvonarevą, więc Clijsters, która jest lepiej dysponowana, nie powinna mieć z nią problemów.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
MŚ w siatkówce kobiet czas zacząć. Jak, że turniej odbywa się w Japonii mecze u nas są z samego rana :-| Kursy bardzo słabe, dokładne wyniki odpuszczam chyba całkowicie, bo siatkówka kobiet jest zbyt nieprzewidywalna i tu każdy może ugrać seta z każdym ;) Słabe kursy, może na sobotę będzie lepiej.
#8 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Niemcy(-1.5) - Kazachstan 1 ------------------ 1.30 ✅ 3-0
Czechy - Holandia(-1.5) 2 ---------------------- 1.55 ✅ 0-3
Bayern Monachium(-1) - SC Freiburg 1 --- 1.80 ✅ 4-2
Kurs: 3.63
Do wygrania: 10.89
Komentarz:

Tak jak napisałem, słaba stawka, bo mecze niepewne, może poza Niemkami, bo powinny wygrać na lajcie 3-0. Czeszki będą walczyć, wszystko zależy od Holenderek, czy pozwolą rywalkom się rozegrać, typuje 1-3. Bayern gra u siebie i w końcu ma rywala, z którym może podreperować sobie bilans bramkowy (na razie (8-8 ). Stać ich na pewno na 2-0, liczę na dobrą grę Mullera.

Później coś dorzucę na hokej, pewnie tak po 20, bo jutro nie mam czasu. Poczekam jeszcze na ofertę, Może Expekt coś dorzuci.
Miałem oddzielnie postawić na wygrane Japonek z naszymi Paniami, ale jakoś trudno mi stawiać przeciwko swoim... Wydaje mi się, że Japonki spokojnie nas ograją, niesamowicie szybkie, do tego grają u siebie. Nasze dziewczyny są niestety bardzo nieprzewidywalne, ale stać je na ugraniu czegoś w tym turnieju.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#9 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
JYP - KalPa 1 ------------------ 1.68 ✅ 4-0
Kloten Flyers - Lugano 1 --- 1.60 ⛔ 3-6 Kloten odpuszczam na razie w typowaniu, kryzys jakiś :|
Genoa - Inter DNB 2 -------- 1.50 ✅ 0-1
Kurs: 4.03
Stawka: 3.50
Do wygrania: 14.10
Komentarz:

JYP w tym sezonie na własnym terenie wygrał wszystkie 8 meczy, seria ma być podtrzymana :razz: Kloten ostatnio przegrali dość niespodziewanie, jednak na własnej tafli nie powinni dać się ograć i zdobyć komplet punktów. Inter na razie w lidze gubi punkty, do liderów tracą 4 oczka, więc muszą powoli zacząć odrabiać.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Gratis piątkowy:razz:
#10 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Metallurg Zhlobin - Shinnik Bobruisk 1 ---- 1.25 ✅ 6-2
Widzew strzeli - TAK ---------------------------- 1.43 ⛔ 1-0
Bangor City - Bala Town 1 --------------------- 1.14 ✅ 3-0
Kurs: 2.04
Do wygrania: 10.20
Komentarz:

Zhlobin - 3 drużyna hokejowej ligi białoruskiej rozniesie u siebie Shinnik Bobruisk, drużynę zamykającą tabele. Widzew ma znakomity atak, gola powinni strzelić na dużym lajcie. Bangor City wygrało wszystkie 11 meczy w lidze, pora na zwycięstwo z bardzo przeciętną drużyną z dołu tabeli - Bala Town.

I sobotnie, brakuje oferty z siatkówki teraz, więc nie wiem czy zdołam wieczorem/w nocy coś dodać. :-|
#11 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Arsenal(-1) - West Ham 1 ---------- 1.55 ⛔ 1-0 - rażąca nieskuteczność, dobrze, że w 88min strzelili chociaż
Blackburn - Chelsea 2 -------------- 1.45 ✅ 1-2 długo męczyli się, w 84min na 1-2 Ivanović
Wolverhampton - Man. City X2 -- 1.13 ⛔ 2-1 ups ???? wilczury ich zlały, widoczny brak Teveza
Kurs: 2.54
Do wygrania: 12.70
Komentarz:

Premiershipowo, Arsenal gra bardzo skutecznie, z West Ham&#39;em powinni nie mieć problemów. Chelsea gra w lidze na razie fantastycznie, pewny lider i super bilans bramkowy 25-2. City mało strzela i mało traci. Przegrać nie powinni, ale różnie może być ze zwycięstwem, zachowawczo z podpórką.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#12 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Tajlandia - Kazachstan 1 -------- 1.25 ✅ 3-1
Japonia(-1.5) - Peru 1 ------------ 1.35 ✅ 3-1
Sarpsborg - Lorenskog 1X ----- 1.25 ✅ 5-2
Kurs: 2.11
Do wygrania: 10.55
Komentarz:

Na sobotnie mecze siatkówki wybrałem mecz Tajek, które na pewno są dużo lepszym zespołem od Kazachstanu oraz spotkanie gospodyń, które powinny uporać się maksimum w 4 setach z Peruwiankami. Do podbicia Sarpsborg, który nie powinien przegrać w 60 min z Lorenskog.

I ostatni kupon sobotni (chyba, że mi coś jeszcze odpierdzieli).
#13 Status kuponu:
TPS - Ässät X2 --------------------------------- 1.45 ✅ 2-4
Hajduk Split - Hrvatski Dragovoljac 1 --- 1.15 ✅ 2-1
Brynäs IF - Luleå HF X2 -------------------- 1.50 ⛔ 4-2 &quot;zaryzykowali&quot; w końcówce i dostali 4
Hércules - Real Madryt 2 ------------------- 1.30 ✅ 1-3
Kurs: 3.25
Stawka: 3.08
Do wygrania: 10.01
Komentarz:

Z hokeja konsekwentnie przeciwko TPS i na dobrą grę Lulei. Do tego podbijam Split, który wygrać powinien min. 2 bramkami oraz rozpędzony i trochę chyba podrażniony Real, który w ostatnim meczu Pucharu Króla dość niespodziewanie zremisował 0-0.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Nie miałem czasu wcześniej tego kuponu wrzucić.
#14 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
HK Neman Grodno - HK Brest 1 ----------------------- 1.25 ✅ 5-2
Metallurg Zhlobin - Shinnik Bobruisk 1 --------------- 1.20 ⛔ 0-0 :O wczoraj ich rozgromili, a teraz brak goli :|
ZAKSA Kedzierzyn - Politechnika Warszawska 1 -- 1.14 ✅ 3-1 urwali seta ;)
Austria - Islandia 2 ------------------------------------------ 1.60 ⛔ 28-23
Kurs: 2.82
Stawka: 3.55
Do wygrania: 10.01
Komentarz:

Pierwsze dwa mecze to hokejowa liga białoruska, niespodzianek nie powinno być i gospodarze powinni spokojnie wygrać. ZAKSA fantastyczna forma, myślę, że Politechnika może urwać im seta, gdyby to była inna drużyna z 3 Politechnika, Bełchatów, Resovia stawiałbym na wygraną Kędzierzynian 3-0, ale goście także dobra forma. Ostatni mecz to piłka ręczna, wynik może być równy, jednak Islandczycy zawsze trzymali wysoką skuteczność, oby tak było i teraz.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Propozycja piłkarska.
#15 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Nieciecza - Flota Świnoujście X2 ------ 1.35 ⛔ 2-1 prowadzili ;/
Legia Warszawa - Górnik Zabrze 1 --- 1.65 ✅ 2-1
Kongsvinger - Rosenborg 2 ------------ 1.50 ⛔ 0-0
Kurs: 3.34
Do wygrania: 13.36
Komentarz:

Flota nie powinna tracić punktów z takim klubem jak Nieciecza. Legia chyba w gazie, jeśli nie zabraknie skuteczności spokojnie ograją Zabrzan. Kongsvinger, przedostatnia drużyna raczej małe szanse ma z mistrzem Norwegii, który w tym sezonie jeszcze nie przegrał.

Propozycja siatkarsko-koszykarska.
#16 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Kazachstan - Kuba 2 ----------------------------------------- 1.10 ✅ 2-3
Algieria - Japonia(-1.5) 2 ------------------------------------ 1.05 ✅ 0-3
Wisla Can Pack Krakow - Lotos Gdynia 1 ------------- 1.16 ✅ 82-54
LuigiBacchi Perugia - Itas Diatec Trentino(-1.5) 2 --- 1.55 ✅ 1-3
Kurs: 2.08
Do wygrania: 8.32
Komentarz:

Kursy w MŚ siatkówce kobiet na razie są mega niskie, dlatego lepiej nie ryzykować. Koniec komentarza. :razz:

Edit: Jednak nie jestem przekonany do tych kuponów, gdybym mógł to bym anulował i zrobił z tego 1 usuwając parę zdarzeń. No cóż, poniosło mnie troszkę, może jednak coś utrafię.

Czekam na handicapy z piłki ręcznej i to będzie ostatni kupon niedzielny.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Tu jest miejsce na 3 kupony, które dałem wcześniej.
Dam potem ss&#39;y, po zakończeniu, teraz mi się mam czasu i ochoty, bo to będzie mała tragedia.
#17 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔

Karolina walczyła dzielnie, w kluczowych momentach zabrakło takiego cwaniactwa i doświadczenia, do tego doszło zmęczenie.
#18 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔

#19 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔

Przez własną głupotę zrobiłem sobie &quot;czarną niedziele&quot;. No cóż, mam 10zł straty, trzeba odrobić.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Jedyny kupon poniedziałkowy.
#20 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
IF Brommapojkarna - Malmö FF 2 ---- 1.45 ✅ 0-4
Rapid Bukareszt(-1) - Pandurii 1 ------- 2.05 ⛔ 1-1 no comment
Kurs: 2.97
Stawka: 3.04
Do wygrania: 9.02
Komentarz:

Jeśli Malmo chce być mistrzem kraju musi to spotkanie wygrać. Gospodarze bronią się przed spadkiem, choć nie jestem pewien czy już nie spadli z ligi (nie wiem, czy 3 miejsce od końca w Szwecji daje bezpośredni spadek czy może baraże, bynajmniej, jedynie na te 3 miejsce od końca mogą przez te 2 kolejki awansować).Malmo traci obecnie 3 punkty do Helsinborgu, który ma mecz więcej. Bilans bramkowy jest na ich korzyść więc wszystko w ich rękach, a raczej nogach, dwa mecze dzielą ich od mistrza. Rapid u siebie zwykle wygrywa 2 bramkami, raz tylko zremisował. Pandurii z kolei na wyjazdach zanotowała tylko 1 remis, reszta to sromotne porażki.

maloey 30

maloey

Użytkownik
#20 Status kuponu:
IF Brommapojkarna - Malmö FF 2 ---- 1.45
Rapid Bukareszt(-1) - Pandurii 1 ------- 2.05
Witam,
w sezonie 2010 odbywa się 86. edycja Allsvenskan - najwyższej klasy rozgrywkowej piłki nożnej w Szwecji. Rozgrywki rozpoczęły się 13 marca, a zakończą się 7 listopada 2010, po 30. kolejce. Tytułu mistrzowskiego broni AIK Fotboll.
Zasady rozgrywek:
W rozgrywkach bierze udział 16 drużyn, walczących o tytuł mistrza Szwecji w piłce nożnej. Każda z drużyn rozgrywa po 2 mecze ze wszystkimi przeciwnikami (razem 30 spotkań). 15. i 16. drużyna tabeli spadną do Superettan, a 14. weźmie udział w barażach o utrzymanie się w Allsvenskan.
Good luck.
Pozdrawiam,

Otrzymane punkty reputacji: +3
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
maloey dzięki za info, dostałeś + reputacji czy jak to tam się nazywa :razz:
Jutro wznawiamy mistrzostwa świata w siatkówce. Oto co wybrałem.
#21 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Chorwacja - Niemcy 2 ------------- 1.20 ✅ 0-3 a mogłem obstawić ten dokładny wynik...
Holandia - Kenia WK 3-0 --------- 1.08 ✅ 3-0
Tajlandia - Kuba 1 ------------------ 1.65 ⛔ 0-3 ???? co najmniej 2 sety miały wygrane :-(
Kostaryka - Japonia WK 0-3 ---- 1.11 ✅ 0-3
USA - Kazachstan WK 3-0 ------- 1.35 ✅ 3-0
Kurs: 3.20
Stawka: 4.69
Do wygrania: 15.00
Komentarz:

Nie lubię typować dokładnych wyników, ale kolejno Kenia, Kostaryka i Kazachstan to &quot;turyści&quot; na tych Mistrzostwach i nic nie wskórają z klasowymi przeciwnikami. Chorwatki na pewno będą walczyły, ale wydaje mi się, że niemiecka drużyna jest jedną z niewielu, która potrafi wygrywać z właśnie takimi średniakami, których gra opiera się głównie na ambicji bez żadnych problemów. Do tego chyba ten trudniejszy mecz na Tajki, które jednak zawsze są groźne, myślę, że kurs na nie jest zbyt wysoki i spokojnie poradzą sobie z przeciętnymi Kubankami.

Jutro LM i chyba upatrzyłem już sobie 1 mecz hokeja (albo to na środę, nie pamiętam). Więc na pewno coś dojdzie za niedługo.
Szkoda mi jedynie tego, że oferta siatkarska na Expekcie jest tak uboga, bo na pewno siatkówka mi bardziej podchodzi do typowania. Do tego te Mistrzostwa w porównaniu z Mistrzostwami mężczyzn to całkiem inna bajka, da się przewidzieć to i owo.
Waham się czy nie obstawić czasem 3-0 na Niemki, gdyby nie ta czarna niedziela...

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#22 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Polska - Peru 1 --------------------------------- 1.08 ✅ 3-0
Holandia - Kenia WK 3-0 ------------------- 1.08 ✅ 3-0
HK Nitra - HK Kosice 2 --------------------- 1.85 ✅ 2-6
Kopenhaga - Barcelona 2 ------------------- 1.40 ⛔ 1-1 oni są jacyś pechowi ????
Valencia - Glasgow Rangers Over 2.5 --- 1.85 ✅ 3-0
Kurs: 5.59
Do wygrania: 22.36
Komentarz:

Krótki koment. Polska i Holandia spokojnie wygrają swoje mecze (w meczu Polski stawiam na 3-1 dla Naszych pań). Kosice czyli lider vs. ostatnia drużyna ligi (nie wliczając Słowacji U20). Na Barce miałem dać handi, ale, że to mecz wyjazdowy, a Duńczycy będą zapewne bronić się jak tylko mogą stawiam bez handi. Do tego Valencia - Rangers, obie drużyny walczą o zwycięstwo co pokazał mecz w Szkocji, gdzie było od groma sytuacji bramkowych, liczę na powtórkę i lepszy rezultat (wtedy było bodaj 1-1).

Dziś 1 błąd w typowaniu MŚ w siatkówce kobiet. Jutro postaram się bardziej!

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
#23 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Bursaspor - ManU - posiadanie piłki gospodarzy poniżej 45.49% - 1.85 ✅ 42%
Hapoel Tel Aviv - Schalke 04 Gelsenkirchen 2 ------------------------- 1.95 ⛔ 0-0 Hapoel mocno osłabiony, Schalke z Raulem nawet nic nie strzeliło ????
Kurs: 3.61
Stawka: 4.19
Do wygrania: 15.12
Komentarz:

Nie mam teraz czasu

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Nie ma to jak seria.
PLS
#24 Status kuponu: ⛔⛔⛔PRZEGRANY⛔⛔⛔
Skra Bełchatów - ZAKSA Kędzierzyn(+1.5) 2 --- 1.63 ✅ 3-2
Politechnika Warszawska - Częstochowa 1 ------- 1.45 ⛔ 1-3
Jastrzębski Węgiel - Asseco Resovia 2 ----------- 1.70 ✅ 1-3
Kurs: 4.02
Do wygrania: 12.06
Komentarz:

Szlagier tej kolejki, Skra - Kędzierzyn. Skra gra nierówno na początku sezony w przeciwieństwie do Kędzierzynian, którzy nie dają szans swoim rywalom. Asekuracyjnie daje handi, bo Skra jest doświadczonym zespołem i nawet jak jej nie idzie może sporo zdziałać. Politechnika rozpędzona w optymalnej formie, do tego u siebie, typuje 3-1 dla gospodarzy. Jastrzębie gra bardzo nierówno, za to Resovia jest na pewno podbudowana ostatnim zwycięstwem nad Skrą. Myślałem trochę czasu nad tym meczem, miałem dać za to typ na Delectę, ale doszedłem do wniosku, że 1 odruch się liczy, więc zostawiłem. Przydałoby się w końcu bez niespodzianek.

Czekam na ofertę z siatkówki kobiet, mam już 2 dobrane handicapy, tylko pierw muszą takowe się pojawić... Nic by w tym złego nie było, poza tym, że jutro mam próbną maturę z matmy :-| Mecze zaczynają się o 4:30 rano, a oni nie wiem kiedy planują dać &quot;pełną&quot; ofertę.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Nie doczekałem się + niewyspanie na egzaminie jutro gwarantowane...
Kpina z tą ofertą. Jedyny dzień mistrzostw gdzie są w miarę wysokie kursy, a te ciule nie dali oferty, no po prostu ręce opadają. I w miarę poprawny kurs ch*j strzelił ????????????
#25 Status kuponu: ✅✅✅WYGRANY✅✅✅
Kazachstan - Chorwacja 2 - 1.22 ✅ 0-3
Niemcy - Tajlandia 1 ------- 1.25 ✅ 3-0
Kenia - Czechy 2 ------------ 1.01 ✅ 0-3
Kuba - USA 2 ---------------- 1.20 ✅ 1-3
Kurs: 1.85
Stawka: 15.00
Do wygrania: 27.75
Komentarz:

Chorwacja wygra na lajcie, grają o awans. Do tego niezawodne Niemki, chyba nie odpuszczą tego meczu, bynajmniej nie przegrają. Czechy o awans, zmiażdżą Afrykanki. USA nawet rezerwami nie powinno dać szans Kubankom.

Tak wyglądałby kupon normalnie (oferta z innego buka - NIEOBSTAWIONE:-():
Kazachstan - Chorwacja(-1.5) 2 ---- 1.58
Kenia - Czechy WK 0-3 ------------ 1.14
Niemcy - Tajlandia 1 --------------- 1.25
Kuba - USA 2 ---------------------- 1.20
Kurs: 2.60
Stawka: 15.00
Do wygrania: ok. 39.00 ✅ 11zł poszło koło nosa...
Do tego by poszło z 5zł na WK Kazachstan - Chorwacja 0-3 po kursie mniej więcej 1.90-2.00

Do góry Bottom