http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-pseudokibice-pobili-wiceprezydenta-bytomia,nId,352553Pseudokibice pobili wiceprezydenta Bytomia
Trzydziestu stadionowych bandytów pobiło wczoraj wiceprezydenta Bytomia Mariusza Wołosza. Jeden z pseudokibiców kopnął samorządowca w plecy. Wołosz zgłosił się do szpitala. Obawia się, że mógł mu się odnowić uraz kręgosłupa. Policja ma już rysopis napastnika.
dobrze, że Silesia dodana, bo hasło kojarzy mi się z oprawy Wisły z Tottenhamem ????
http://niezalezna.pl/14071-staruch-zatrzymany
Zdecydowanie przestępca nr. 1 w Polsce, nie ma ważniejszych spraw i rzecz jasna bardziej pod stawnych aniżeli zatrzymanie S.
niezbyt czaje twoje rozumowanie, to że jego występek jest mniej szkodliwy od zabójstwa znaczy że nie powinien zostać tak szybko zgarnięty (?)Piotrowi Staruchowiczowi grozi do 12 lat więzienia - dowiedział się reporter RMF FM. "Staruch" - nieformalny przywódca kibiców Legii - został zatrzymany wczoraj wieczorem po uroczystościach na szczycie Kopca Powstania Warszawskiego w stolicy. W czasie interwencji policji ranny został jeden z funkcjonariuszy.
To samo mogę powiedzieć o Tobie, muszę też poprzeć Foxa bo niestety łykasz wszystko co napiszą siedząc przed monitorem.Piszesz, że grozi mu za naruszenie nietykalności policjanta podczas interwencji.Rzecz jasna nie zastanowisz się skąd się wzięła ta interwencja, prawda ? Legioniści wraz z piłkarzami uczcili pamięć Powstańców i naglę pojawia się banda ćwierć mózgów [ piszę serio bo wiem jaki element dostaje się do tzw. ''klas policyjnych'' ] i zatrzymując Kowalskiego, Nowaka i Staruchowicza.Aż tak dziwne, że on jest wszędzie gdzie kogoś zatrzymują.S. gra im na nosie i nie dziwić się, że starają się szukać pretekstu aby go zatrzymać.A myślisz komu uwierzą ? Bohaterom z prewencji czy bandycie nr. 1 w Polsce wg. tvnu, wyborczej itd. ?niezbyt czaje twoje rozumowanie, to że jego występek jest mniej szkodliwy od zabójstwa znaczy że nie powinien zostać tak szybko zgarnięty (?)
Do wypowiedzi Andrzejka wyżej sie odniosłem ale ktoś zdygał przyznając tylko sobie prawo głosu i usunął ją.To samo mogę powiedzieć o Tobie, muszę też poprzeć Foxa bo niestety łykasz wszystko co napiszą siedząc przed monitorem.Piszesz, że grozi mu za naruszenie nietykalności policjanta podczas interwencji.Rzecz jasna nie zastanowisz się skąd się wzięła ta interwencja, prawda ? Legioniści wraz z piłkarzami uczcili pamięć Powstańców i naglę pojawia się banda ćwierć mózgów [ piszę serio bo wiem jaki element dostaje się do tzw. ''klas policyjnych'' ] i zatrzymując Kowalskiego, Nowaka i Staruchowicza.Aż tak dziwne, że on jest wszędzie gdzie kogoś zatrzymują.S. gra im na nosie i nie dziwić się, że starają się szukać pretekstu aby go zatrzymać.A myślisz komu uwierzą ? Bohaterom z prewencji czy bandycie nr. 1 w Polsce wg. tvnu, wyborczej itd. ?
Nie chciałbym nikogo urażać ani uciekać się do kwestii osobistych, ale jeśli się nie znam na tenisie, nie oglądam to nie piszę o Tsondze, że ma zajebisty forhend, a Cilic nie potrafi biegać po korcie bo się po prostu na tym nie znam.Myślę, że aluzja jest zrozumiała.
Pozdrawiam.
Ironizowałeś że w Polsce nie ma pilniejszych przestępców do złapania więc zapytałem czy twoim zdaniem nie powinno sie zatrzymać kogoś biorącego udział w bójce.
http://vod.gazetapolska.pl/330-zatrzymanie-staruchaPolicja nie chce na razie zdradzić z jakiego dokładnie powodu Piotr S. został zatrzymany. Mundurowi mówią jedynie, że ma to związek z przestępstwem o charakterze kryminalnym, które miał kilka godzin wcześniej popełnić w inne części miasta. Jako sprawcę wskazała go ofiara przestępstwa.
Skoro temat jest już prasowy, warto potwierdzić fakt, że Koziołek został pogoniony z Polonii, co jest oczywistością i najprawdziwszą prawdą.
W dodatku okazuje się, że to złoty chłopak i człowiek orkiestra - najpierw doniósł, a później na nich zbierał (polecam poniższe print-screen'y), wydając vlepki Muranowa.
W dodatku widać, że "ekipa" Polonii jak niczym w życiu kieruje się zasadą wybaczania (gratki!), pozwalając "pogonionemu" sprzedawać wyprodukowane przez niego vlepki przy wejściu na Kamienną do końca sezonu 2010/11 (może miał 3-miesięczny okres wypowiedzenia z "ekipy"? ), a także dystrybuować je jeszcze w lipcu 2011 r. .
Chyba fan z Płońska.Micha jakiś Twój ziomek ?
No dedukcja niesamowita ????Chyba fan z Płońska.