rasijskij
Forum VIP
Nie przepadam za takimi obszernymi kolejkami, bo nie wiadomo na co się zdecydować. Celując w gospodarzy, którzy są w miarę dobrej formie w ostatnich spotkaniach w zestawie z dobrymi kursami wybrałem dwie drużyny. Admirał i Sibir. Ciężko było mi zdecydować się na tych drugich, bo nie zachwycają w tym sezonie w ogóle, ale może ostatni mecz z Traktorem da im nieco wiatru w żagle i zdołają urwać punkt Barysowi, który od trzech spotkań nie może wygrać. Na temat Barysa zaczynają krążyć żarty w internetach, że to drewniana drużyna itd. i coś w tym jest. Dla Sibiru przydałby się drugi wygrany mecz z rzędu, ale z drugiej strony Barys z pewnością marzy o przełamaniu. Mam przeczucie, że Sibir dzisiaj nie przegra i będę trzymał za nich kciuki. Dokładam Władywostok, bo postawili się Wojskowym i często pokazują wielką wolę walki na lodzie. Dodatkowo Mińsk może być nieco zmęczony wycieczkami po wschodnim krańcu świata i myślę, że handicap to dobra opcja na dubla.
Z ciekawostek. W szatni AK Bars prawdopodobnie narodził się poważny konflikt między Kvartalnovem, a zawodnikami z większym stażem, a najczęściej pojawiało się nazwisko Zaripova, który miał powiedzieć trenerowi, że przegrane mecze to nie tylko wina zawodników, ale również trenerów. Plotki głoszą, że z szatni dobiegały niepokojąco głośne odgłosy. Sytuacja ma już co prawda kilka dni, bo to wydarzyło się po meczu z Magnitogorskiem, ale nie było mnie tutaj kilka dni i tak przy okazji pisania posta przypomniało się, więc postanowiłem się podzielić.
Admirał +1,5 & Sibir lub remis @1,96 4/10 Unibet
51,67
Z ciekawostek. W szatni AK Bars prawdopodobnie narodził się poważny konflikt między Kvartalnovem, a zawodnikami z większym stażem, a najczęściej pojawiało się nazwisko Zaripova, który miał powiedzieć trenerowi, że przegrane mecze to nie tylko wina zawodników, ale również trenerów. Plotki głoszą, że z szatni dobiegały niepokojąco głośne odgłosy. Sytuacja ma już co prawda kilka dni, bo to wydarzyło się po meczu z Magnitogorskiem, ale nie było mnie tutaj kilka dni i tak przy okazji pisania posta przypomniało się, więc postanowiłem się podzielić.
Admirał +1,5 & Sibir lub remis @1,96 4/10 Unibet
51,67
Ostatnia edycja: