Dzis sprobuje dwóch dubli , choc wczoraj lepiej mi leżała kolejka
Mińsk z x + Loko z x kurs ako 2,1
fortuna
W Nowosybirsku byyło spotkanie zarządu klubu ze sztabem trenerskim. Sa rozne koncepcje wyjscia z kryzysu ale fakt, faktem ze stałek Martemianowa jest juz gorący a kilku trenerów juz spoglada na Sibir. Kursy na to spotkanie powinny byc wystawione odwrotnie ale coz ja moge że sa tak. W Sibirze jest kłopot bo i bramkarze zle wchodza w spotkanie ale prawda taka, że tam nie ma jedynki i graja na zmiane i nie wiadomo kto zagra, obrona tez czesto nie pomaga . I jak zawodzi atak to nie ma wyniku. Zubry powinny dostac bure za spotkanie z Astana bo sobie festiwal urzadzili z czego Woodcroft nie byl zadowolony, dzis to do poprawy i mysle ze punkt powinni wywieźć
Astana wraca po tripiu a Loko rusza w trasę. Zobaczymy gdzie Nikitin umiesci Anisimowa bo nominalnie to ta samo pozycja co Szalunow wiec a jeszcze jest Kraskowski i Ivanow , którzy dobrze sie sprawują, faktem jest ze pomoc na buliku sie przyda w kluczowych momentach meczu. Nie bede sie pastwił na ostatnia ich porazka ale w kulisach słychac ciekawe wątki, których nie ma sensu tu poruszać. Mysle ze Loko z Pascale w bramie nie da sobie wydrzec obu punktów.
Traktor z x + Omsk z x kurs ako 2,2
fortuna
Traktor dostał lanie od Ufy ale kto ogladal ten widzial że ten wynik w ogole nie pasuje do obrazu z lodu. Ufa była piekielnie skuteczna a Traktorowi nic nie szło o bramce nie wspomne. Dzis wyjda napakowani i postaraja sie zrewanzowac. Avto w destukcji jest słabsze i jesli bramkarz nie ma dnia konia to żle to wróży, mysle ze mecz bedzie dosć wyrownany ale ze wskazaniem na Traktorzystow
No i hit w Kazaniu. Jak spojrzec na ubytki w obronie Barsow to raczej nie powinny nas dziwic tracone gole i porazki .Jarulin i Pedan to były filary i przede wszystkim w destrukcji ze swietnym ciagiem na bramke. Zobaczymy jak dzis zagra obrona Kazania. Omsk z kolei obrone pozostawił w nienaruszonym stanie i to zaprocentuje a maja tam klasowych graczy, zobaczymy czy Hrubec powtorzy bardzo dobra dyspozycje , licze po cichu ze z tyłu bedzie dobrze. W ataku wciaz bez Cehlarika i Tolczynskiego ale za to Hartley wyrwał z CSKA Sosnikowa, ktorego chciał miec juz dwa lata temu, dzis ma byc jego debiu i zobaczymy jak to wyjdzie. Licze na wyrownany mecz kolo remisu choc nie zdziwi mnie jeden gol w jedna lub druga strone.