>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Sezon zasadniczy 2021 / 2022

Status
Zamknięty.
M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Prędzej chyba jakiś under bym grał niż na wyjazdowe Amury. CSKA budzi się i ostatnio już gra w kratkę a nie tylko dno, więc jak odpalą wrotki to handicap dodatni na amur może nie wypalić....ale może tak piszę bo parę dni temu wojskowi wygrali niestety aż trzema golami gdy stawiałem handicap na przeciwników;)

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Panowie a przeciwko CSKA lub handi na charbowsk?
Można by spróbować bo CSKA ostatnimi meczami lubi dostosowac sie do przeciwnika. ✅
Jednak dziś niespodzianki szukałbym w Ekaterinburgu. Sochi pod Nazarowem gra coraz lepiej po obu stronach lodu z Magnitka bardzo solidny mecz a Avto lubi zgubic koncentracje a i bramkarze tez nie zawsze dobrze wchodza w mecz.
Ja osobiscie zagrałem zwyciestwo Sochi✅ ale nie namawiam nikogo do tego typu bo on z gatunku ryzykownych ale widze w nim szanse powodzenia. To tyle ode mnie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +87
sza 109,4K

sza

Użytkownik
Jekateryngburg - Soczi
Typ: Jekateryngburg over30.5 strzałów w światło bramki
Kurs: 1.64 Fortuna

Gospodarze w dotychczasowych 17 spotkaniach oddali 529 strzałów na bramkę rywala w regulaminowym czasie gry, co daje nam średnia 31.11% strzałów na mecz. Jekaterynburg w swojej konferencji zdobyli 52 bramki co daje im trzeci wynik. Ich dorobek punktowy to 19 co daje im 5 pozycje w konferencji. Dotychczas mierzyli się 7 krotnie z drużynami które na tym etapie zdobyli mniej punktów aniżeli oni i oddali w tym spotkaniach 230 strzały na bramkę co daje nam średnia 32.85%.

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Panowie a przeciwko CSKA lub handi na charbowsk?
Dokładnie tak jak mark1973 mark1973 mam pograne Sochi, bo Avto w tym sezonie lubi zawodzić w najmniej oczekiwanym momencie, a powrót na swój lód po meczach wyjazdowych jest dla nich kłopotliwy. Pomimo tego, że nie zdobyli gola w PP w Magnitogorsku to wygląda to płynnie i Jaks tam robi największą robotę w takich sytuacjach. Mają jeszcze Hellberga, który może zagrac mecz życia, więc ten kurs na Lamparty kuszący

Edit. Tretiak w bramce, więc będzie ciężko z wygrana Sochi, ale wraca też JC Lipon, a kurs na jego gola @7.50 w Fortunce 🤔

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dzisiaj krótki i szybki dubelek:

Jokerit Helsinki vs Sybir Nowosybirsk: 1 RT @1.52 ✅
Dynamo Mińsk vs Spartak Moskwa: powyżej 4.5 bramek RT @1.62⛔
AKO @2.46 STS⛔

Dzisiejszy mecz to dobre spotkanie na przełamanie Jokeritu. Nie grają aż tak tragicznie, ale dali się zaskoczyć Wilkom na początku i po 10 minutach przegrywali już 0:2. Ciężko było z tego wrócić, ale trudne są też powroty do własnej hali wyjazdach. Sybira spore problemy w ofensywie i dlatego sprowadzono z SKA dwóch napastników: Vladislava Kameneva i Yegora Spiridonova. Nie są to nie wiadomo jacy snajperzy, ale w ataku zapewne pojawi się nieco świeżości. Nie wydaje mi się jednak, żeby mieli pokonać drużynę, która od kilku meczów jest bez wygranej i czeka na przełamanie. Pajace szczególnie u siebie od początku powinni zdominować marny Sybir i oby coś wpadało.

Na bramki liczę w Mińsku, Dynamo to ofensywnie i agresywnie grająca drużyna na pograniczu faulu. Tego wymaga Craig Woodcroft i to przynosi sukcesy. Spartak cały czas nie potrafi grać z najlepszymi i nieznaczna porażka z CSKA to potwierdza. Nie mniej jednak mają w swoim składzie dwie strzelby jak Emil Pettersson i Jake Virtanen, którzy potrafią wziąć ciężar na swoje barki. Do Żubrów wrócił Malte szklanka Stromwall, jeden z moim ulubionych graczy w KHL, który ma jednak problemy z częstymi kontuzjami i od razu popisał się hat-trickiem w rywalizacji ze Smokami.. Siły ofensywne po obu stronach spore, liczę na sporo PP i przynajmniej pięć goli.

Maszyna losująca ze strzelcami:

Lauris Darzins (Ryga) strzeli gola @4.60⛔
Dmitriy Kugryshev (Spartak) strzeli gola⛔ @5.50
Fortuna

Ostatnia edycja:
kintergarten 21,8K

kintergarten

Użytkownik
Magnitka-Kazań
x2 1.7
0-0 podwójna szansa 1.84
Hit dzisiejszego dnia czyli spotkanie w Magnitogorsku. Lisy wciąż kontynuują wspaniałą serie zwycięstw lecz kiedyś ona musi się skończyć. Przyjeżdża Bars który się już chyba rozkręcił. Zagrali dobre ostatnie mecze i można stwierdzić ze forma poszła w górę. Łatwo wygrali w Astanie oraz udało wygrać się zielone derby. Patrząc na ich dyspozycje są w stanie zagrozić Magnitce i przynajmniej wywieźć jeden punkt. W poprzednim starciu w Tatarstanie mecz był bardzo wyrównany i dziś może uda wywieźć się jakąś zdobycz ekipie z Kazania

Dynamo-Spartak
obie 2+ 1,69
Spartak powyżej 2,5 1.95
Dynamo w bardzo dobrej dyspozycji. Nie da się ukryć że ten ofensywny hokej moze się podobać. Spartak ma pewne problemy grając z czołówką lecz dziś widzę jakieś szanse dla nich. 2 pierwsze ataki są naprawdę jakościowe i patrząc na to , że Dynamo traci regularnie po 2-3 bramki jest potencjał aby się odblokować i postrzelać. Tak jak kolega wyżej opisał tez spodziewam się spotkania z bramkami

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dzisiaj jestem zmotywowany równie mocno jak zawodnicy Magnitogorska, żeby nie przerwać serii zwycięstw. Możliwość pobicia klubowego rekordu to z pewnością dobry motywator. Poza tym zazwyczaj skłaniam się bardziej ku drużynom grającym u siebie, a dodatkowo styl gry Magnitki może się podobać. Co do Kazania to nie mam jakichś większych zastrzeżeń, ale jeden dzień odpoczynku mniej dodatkowo po zielonych derbach, które z pewnością dały mocno w kość Barsom musi zrobić chociaż minimalną różnicę.

Większy problem miałem z wyborem drugiego spotkania. Zastanawiałem się między Mińskiem i Łotyszami. Ostatecznie wybieram Białoruskie Dynamo, ponieważ Wilki zmotywowani ostatnim zwycięstwem nad Jokeritem mogą pójść za ciosem. W przypadku potyczki Mińska ze Spartakiem również nie przemawia przeze mnie wielki entuzjazm, ale ofensywa Dynama robi robotę. Białorusini również mogą być zmotywowani serią zwycięstw (siedem spotkań), a Spartak gra nieźle, ale tylko nieźle.

✅ Magnitogorsk lub remis & Mińsk lub remis @1,97 4/10 Unibet

Mozna powiedzieć, że uratował mnie cud, ale jest siódme zwycięstwo z rzędu! 💪💪💪

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1346
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dziś dla mnie dwukierunkowe te wszystkie mecze i jak tak patrze to najbliżej mi do tego na szczycie. Czesto lubie sobie poogladac powtórki meczów i wg mnie na ten moment nic nie wskazuje na to by Magnitka mogła się zatrzymać, tam każdy atak może ganiać jako pierwszy, nawet jesli w PP Vorobjow pomiesza formacje to każdy wie co ma robić, ciezko cos znaleźć by sie czepić. Kazań jak koledzy wyzej wspomnieli w derbach zostawił troche na lodzie, grali twardo w obronie i mozolnie w ataku, jednak nie ustrzegli sie błedów. Magnitka gra bardzo kombinacyjny hokej ale trzymaja sie ram sztabu trenerskiego, jest wymiennosc pozycji na lodzie i kazdy moze zapunktować. Nie chciałbym juz zbyt wiele pisac by nie zapeszyć ale licze na pobicie klubowego rekordu i na tym nie koniec. W dogrywce roznie bywa , tym bardziej w karnych wiec niech sie sprawy rozstrzygna w RT

Magnitka RT kurs 2,15 fortuna 💚

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +828
T 23,6K

timon111

Użytkownik
Magnitogorsk - Kazań
Typ: 1 tercja - remis Kurs: 2.48
Typ: under 4,5 bramki Kurs: 2.00

Wiele już o tym starciu napisaliście i nic bardziej merytorycznego nie wystukam. Dokładnie tydzień Temu obie ekipy grały ze sobą i po wyrównanym spotkaniu Magnitka wygrała 3-1. Sporo się tam działo i under, który tam padł nie był taki oczywisty. Trenerzy mogli jednak wyciągnąć wnioski i dziś myślę, że przy dużej motywacji w szeregach ekip zobaczymy spokojniejszy i wyrachowany hokej, który nie przyniesie "strzelaniny". Takie też po prostu moje przeczucie.

Jokerit-Nowosybirsk
Typ: obie strzelą 2+ bramki kurs: 2.03
Typ : Jokerit/+5,5 bramki kurs : 3.20

Jokerom "pasuję" się przełamać i dziś w mojej opinii tak się stanie, jednak po overowym i ciekawym spotkaniu. Stawiam na bramki Sibiru głównie ze względu na poczynania fińskiej ekipy w formacjach defensywnych. Tracą sporo bramek i to nawet nie w czasie gry pp rywali. Mieli 4 dni żeby popracować nad tym elementem po czym dostali 6 bramek od Wilków. Dziś myślę, że głodni skuteczniejszej gry szczególnie w formacjach ofensywnych zawodnicy Sibiru również co nieco uklują.

Otrzymane punkty reputacji: +914
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Jutro nie bedzie moze czasu pisac bo trzeba wsiąść za kółko.
Za mna chodzi typ przeciwko Traktorzystom. Wrócili z kilku dniowej podróży , po drodze kilka stref czasowych ale co rzuciło mi sie w oczy juz po pierwszym meczu we Władywostoku to zmęczenie. Nawet sami zawodnicy narzekali na ogolne przemeczenie podroza i kumulacja gier. Wysyłki sie opłaciły przywieźli 8 pkt i maja vicelidera jednak mysle , że pierwszy mecz po powrocie bedzie trudny, a kazda seria musi sie skonczyc. Jutro na drodze Traktora zmotywowane Sochi, które radzi sobie w tym momencie bardzo dobrze, i fizycznie tez wygladaja dobrze. Po ostatniej wygranej z Avto morale poszło do góry i kto wie czy nie ustrzelą Czelabińska. Nie namawiam do tego typu ale mnie korci by to zagrać

Sochi ml kurs 4,25 fortuna

Z innych meczy wybieram mecz SKA nie tylko ze Jokerit dzis grał ale dlatego i strasznie sie męczył ale że SKA gra w tym momencie dobry hokej , spodziewany jest tez debiut Gusiewa i mysle ze z pewnoscia bedzie co ogladac. Licze na wygrana wojskowych bo Jokerit jeszcze nie wrócił na własciwe tory

SKA ml kurs 2

W ogole jutro widzą mi sie wygrane gości . Proponuje zagrac jeszcze Astane bo mimo wszystko Kunlun to nie ta półka a Kazachowie po dwóch porazkach z silnymi rywalami sa w stanie sie przełamać

Astana ml kurs 1,52 fortuna

i dubel
Astana z x + SKA z x kurs 2,02 fortuna

Otrzymane punkty reputacji: +383
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Widzę, że dzisiaj podobne kierunki. Nie ma na co czekać, bo kursy pewnie pospadają, a nieprawdopodobnie wysoki kurs na handicap Sochi zachęca. Pantery pod wodzą Nazarova pokazują pazury i mają dużą szansę ugryźć Traktor, który wraca z delegacji. Poza tym przeciwnicy ekipy z Czelabińska (może oprócz Omska) to nie były drużyny z najwyższej półki (2 x Admirał i 2 x Amur ostatnio). Nie powiem, że jestem pewien, ale mocno liczę na to, że tak wysoki handicap wejdzie bez większego stresu. Na temat SKA pisałem dwa posty wcześniej i nie zmieniam zdania. Drużyna fajnie funkcjonuje i mimo, że zagrają w gościach to postawię na nich. Jokerit zagra bez odpoczynku. Wczoraj włożyli sporo sił, żeby w końcu się przełamać i ciężko może być dzisiaj stworzyć z tego przełamania serię.

✅ Sochi +2,5 (handi) & SKA +1,5 (Handi) @2,02 4/10 Unibet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +765
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Czasami tak jest, że forum jest zgodne i nie ma w tym chyba nic dziwnego. W Fortunie pojawił się boost, więc jak ktoś ma ochotę może się poczęstować:

Traktor Czelabińsk vs Sochi: Sochi powyżej 1.5 gola ✅
Jokerit Helsinki vs SKA St. Petersburg: X2✅
AKO Boost @3.30 Fortuna✅

Martin Bakos (Sochi) strzeli gola @4.00 Fortuna zwrot

Muszę przyznać, że oglądając pojedynek Avto z Sochi miałem obawy o Tretiaka i były one słuszne, bo przy jednej z bramek nie popisał się dobrą interwencją. Dobrze, że szybko wskoczył Hellberg i się to nieco uspokoiło. Podoba mi się waleczność Lampartów, ale gra w PP leży i kwiczy. Okej, Martin Bakos miał słupek przy podwójnym PP pod koniec drugiej tercji, ale takie sytuacje jak gra w przewadze 4 minut z przewagą jednego/dwóch zawodników trzeba wykorzystywać. Dzisiaj przed gośćmi kolejny ciekawy rywal, bo jak spojrzymy na h2h to Sochi w Czelabińsku czuje się jak ryba w wodzie i regularnie tutaj wygrywało. Gospodarze są po męczącym tournee po wschodzie i będą potrzebować chwili, aby wrócić do dobrej dyspozycji przede wszystkim fizycznej. Stawiam na dwa trafienia przyjezdnych z nadzieją, że dobra forma pójdzie jeszcze w górę i że PP zacznie funkcjonować. Pobieram trafienie Bakosa, który podobał mi się w ostatnich dwóch starciach i czas na przełamanie, bo zabrakło mu ostatnio szczęścia.

Co do Jokeritu nie będę się tutaj rozpisywał, wiele napisaliście wczoraj, ale trzeba ponarzekać tak jak kibice Pajaców na Juvonena, który nie jest na poziomie KHL i rozglądałbym się za dwójką. Spotkania b2b są bardzo ciężkie, pamiętam poprzednią kampanię i porażkę zz Magnitką, gdzie brakowało sił gospodarzom. Teraz mamy trochę inną sytuację, ale Finowie włożyli wczoraj sporo sił w pogoń za Sybirem, co się z pewnością dzisiaj odbije. SKA w Helsinkach radziło sobie w poprzednich latach bardzo dobrze, grają skuteczny hokej, ewentualny debiut Gusiewa, co chcieć więcej.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +865
T 23,6K

timon111

Użytkownik
Mam obawy czy dzisiaj w KHL nie będzie taki dzień pułapka i zaproponuje AKO po dość niskiej linii oporu z podwojeniem wkładu
Sochi (+3) & N.Nowogrod ml & CSKA (hc -1,5) AKO: 2.57 Fortuna

Co do meczu Traktora z Sochi myślę, że obraliscie dobry tok myślenia i również go podzielam. Mam jednak z tyłu głowy, że różnica potencjału obu ekip jest widoczna i czasami nawet jak drużyna jest w średniej kondycji fizycznej, skupienie uśpione to te indywidualności potrafią pociągnąć i zrobić wynik stąd złapałem najwyższe dodatnie handi na Sochi i w przypadku przegranej 3 bramkami będziemy mieli zwrot.
Oglądałem ostatni mecz N.Nowogrodu z Podolskiem. Im bardziej mecz się rozkręcał tym bardziej zawodnicy z Nowogrodu wgniatali we własne tercje obronne drużynę Podolska. Tam jest spory potencjał na lepsze wyniki i po 2 przegranych spotkaniach na własnym lodzie dziś będzie duża chęć zwycięstwa. Myślę, że to łatwo jednak nie przyjdzie bo Tygrysy mocno podbudowane wygraną 5-1 z CSKA. Wszyscy widzimy co gra ostatnio CSKA i chyba nie wyciągał bym z tego spotkania szeroko idących wniosków. No właśnie CSKA, dodałem ich do kuponu z handi -1. Po prostu co by się nie działo nie wierzę, że nie poradzą sobie z jedną z najsłabszych drużyn w KHL i to grając na własnej tafli po blamażu bo tak to trzeba nazwać z Chabarowskiem. Różnica jakości, chęć zrehabilitowania się - nie widzę innej opcji jak w miarę pewne zwycięstwo gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +141
Thalion 10,3K

Thalion

Użytkownik
Widzę w Rosji po staremu, kurs 1.40 i nie ma bata żeby nie wszedł, Traktor odrabia straty i strzela w 18 minucie na 3:2 zwycięskiego gola

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Widzę w Rosji po staremu, kurs 1.40 i nie ma bata żeby nie wszedł, Traktor odrabia straty i strzela w 18 minucie na 3:2 zwycięskiego gola
Nic z tych rzeczy. Wczoraj nie weszły trzy takie kursy w KHL. Przedwczoraj dwa. Ot, skuteczna gra gospodarzy w trzeciej tercji. Nie jest łatwą sprawą utrzymać korzystny wynik na tafli.

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dzisiaj króciutko:

Avangard Omsk vs Sybir Nowosybirsk: 1 ml @1.34 ✅
Vityaz Podolsk vs Dinamo Ryga: obie drużyny zdobędą 2+ bramek @1.88✅
AKO @2.52 BETFAN✅

Derby Sybiru przed nami i nie widzę tutaj innej możliwości niż wygranej Jastrzębi. Sybir owszem postrzelał sobie z Helsinkach, ale bardziej zrzuciłbym na błędy Pajaców niż własne umiejętności. Avangard czuje się ostatnio bardzo dobrze, w derbach ostatnio nie zawodzi, uważam, że dobra gra w defensywie i wykorzystanie PP, które z pewnością będą, bo goście łapią sporo kar pozwoli nawet wygrać to w RT, ale zabezpieczam się ewentualną dogrywką i karnymi.

Co się dzieje w Podolsku? Chyba wszyscy nauczyli się grać z pierwszym linkiem, które stanowi tak naprawdę zagrożenie, a pozostałe piątki odstają poziomem. Trzeba wrócić chyba do wesołego hokeja i tego się spodziewam po gospodarzy. Dinamo złapało swój rytm, szczególnie w ofensywie wygląda to przyjemnie i rezultat 2:2 jest tutaj możliwy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +800
T 23,6K

timon111

Użytkownik
Dzisiaj ode mnie dubelek

Czerepowiec RT & Dynamo Ryga lub remis AKO: 3.67

Severstal są kolejną ekipą, gdzie gra jest ciut lepsza niż wyniki, które osiągają i dziś warto było by wygrać na własnej tafli. Potencjał obu drużyn jest zbliżony a o zwycięstwie może zadecydować dyspozycja formacji defensywnych. Pod tym względem lepiej wyglądają gospodarze. Do tego dorzucam 1 dzień odpoczynku więcej + grę u siebie i w ten sposób typuje faworyta. Kursy jednak nieco na Czerepowiec rosną. Wynika to zapewne z tego, że Wilki grają ostatnio naprawdę nieźle. Rozbity Jokerit 6:3 niezasłużona porażka z Rygą. Niznekamsk będzie punktował, ale myślę że jeszcze nie dziś.
Do dubla dorzucam Rygę z podpórka. Jest to bardziej typ przeciwko ekipie Podolska niż za Rygą. Już ktoś tu chyba wspominał, że Podolsk poza jedną mocną formacją nie ma za bardzo jakości i jest to bardzo widoczne. Grali ostatnio z drużynami z dolnej części tabeli i nic sensownego nie pokazali. Ryga rzecz jasna nie jest potentatem w tej lidze, ale mają bardziej wyrównany skład i pomimo braku jakichś wielkich nazwisk pokazują dosyć skuteczną grę w formacjach ofensywnych. Z powyższych powodów myślę, że dziś nie przegrają z mizernie prezentującym się przeciwnikiem. Powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +161
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Ciężko dzisiaj się na coś konkretnego zdecydować, więc postanowiłem zagrać wszystko ; ) Nie ma co się rozpisywać, bo dzisiaj forum również jest w miarę zgodne. Nie za bardzo przekonuje mnie granie więcej niż dwóch zdarzeń na kuponie, bo to się najczęściej źle kończy, ale myślę, że dzisiaj może się udać. Gdybym miał wybrać singla to zdecydował bym się na typ Ryga lub remis z kursem 1,87. Tymczasem kilka zdań na temat poniższego trebla. Liczę, że Severstal u siebie poradzi sobie z Wilkami, które dzisiaj już bez Hudacka, który był odpowiedzialny za sporą liczbę punktów drużyny. Jestem ciekaw jak ofensywa Neftekhimika poradzi sobie bez niego. Oby nie zbyt dobrze. Kolejny mecz to syberyjskie derby i ostatnio lepiej w nich wypadał Avangard, ale o tym meczu sporo wspominał sunxl sunxl. Ostatnie zdarzenie to mecz w Podolsku. W bramce gospodarzy niezbyt stabilny Jeżow, a Dynamo fajnie sobie ostatnio pogrywa i mam nadzieję, że dzisiaj również poszaleją na lodzie. Zabezpieczam się handicapem w razie jakby skończyło się tak jak wczoraj w przypadku Traktora i Sochi.

✅ Severstal lub remis & Avangard ML & Dynamo Ryga +2,5 (handi) @2,23 3/10 Unibet

💰 43,59 j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +775
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom