Mamy składy na dwa pierwsze spotkania, niespodzianek nie ma. Czy Barys będzie w stanie zatrzymać rozpędzony Magnitogorsk? Robi się ciut dużo już tych wygranych w regulaminowym czasie, ale może jeszcze nie dziś nastapi koniec - bardziej jestem skłonny przypuszczać że w którymś z dwóch następnych spotkań. Z Barysem to nigdy nic nie wiadomo, ale może nie nastrzelają więcej niż 1-2 gole, a jednak ofensywa Magnitki powinna tych bramek zdobyć ciut więcej. Spróbuję nawet z handi, choć nie przepadam za takimi rozwiązaniami.
Avto jedzie do Ufy i przewaga w bramce gospodarzy skłania mnie ku typowi w ich kierunku, choć Avto na wyjazdach w ofensywie radzi sobie bardzo dobrze i stąd pytanie, czy nie lepiej zagrać BTS 2+, chociaż Ufa u siebie nie straciła jeszcze 2 goli w tym sezonie (wprawdzie przeciwnicy do tej pory niżej notowani niż dzisiejszy), ale może dziś prawo serii się skończy? Do rozważenia myślę zarówno DNB na Ufę jak i bts - ja zaryzykuję ten drugi, z uwagi na wyższy kurs i potencjał ofensywny gości.
Magnitogorsk (-1) @1,78 (4-3, z przodu planowo, z tyłu nie)
BTS 2+ w Ufie @1,71 (3-2)
AKO: @3,04
Kursy Fortuna.
Avto jedzie do Ufy i przewaga w bramce gospodarzy skłania mnie ku typowi w ich kierunku, choć Avto na wyjazdach w ofensywie radzi sobie bardzo dobrze i stąd pytanie, czy nie lepiej zagrać BTS 2+, chociaż Ufa u siebie nie straciła jeszcze 2 goli w tym sezonie (wprawdzie przeciwnicy do tej pory niżej notowani niż dzisiejszy), ale może dziś prawo serii się skończy? Do rozważenia myślę zarówno DNB na Ufę jak i bts - ja zaryzykuję ten drugi, z uwagi na wyższy kurs i potencjał ofensywny gości.
Magnitogorsk (-1) @1,78 (4-3, z przodu planowo, z tyłu nie)
BTS 2+ w Ufie @1,71 (3-2)
AKO: @3,04
Kursy Fortuna.
Ostatnia edycja: