Witajcie, wywołany do tablicy mam kilka przemyslen co do tej koleki.
W Nowosybirsku bedzie bitwa, w Avto juz wrzy , poleci dyr sportowy na bank , cos tam jest nie halo na tej linii ale my skupmy sie na zespole. Roster mega mocny, obrona w niezmienionym składzie , fajne strzelby w ataku. W meczu z Magnitka kurde byli lepsi ale trafili na szczyt formy Koseczkina i
bah wsjo wyjał. Avto ma problem miedzy słupkami o tórym pisałem wczesniej. Sama gra od dwóch trzech meczy nie wyglada źle, cos sie zacieło w ataku. Oni mieli teraz 2x Kazan Omsk i Magnitke, to sa mecze w ktorych mobilizuje sie wszystko , to stare rosyjskie klasyki gdzie mus win. Dzis jestem pewien ze Avto nie odpusci, nikt tam nie złozył broni jest sportowa złosc, z obozu dochodza wiesci ze w Nowosybisrsku trza sie przełamac. Napewno sa w stanie, napewnołatwo nie bedzie. Nie wiem czy to nie mecz z gatunku noo betow ale jezeli miałbym stawiac cos w tym meczu to kierunek Avto, ale moze co tam
Avto ml kurs 1,98
W Astanie Skabelka z pewnoscia bedzie chcial znaleźć sposob na Magnitke. Seria Koseczkina sie skonczyla wiec zobaczy,y co dalej, napewno zespół gra lepiej niz na poczatku sezonu ale w tym meczu postawie gospodarzy bo wg mnie na ten moment graja lepszy
hokej
Astana ml kurs 1,79
No i zblizam sie znow do Loko. Pelino ustawił kilka spraw, zna lige siedzi tu bodajrze 6-7 lat, material ma dobry , brak Landera czuc ale jest Paajarvi, ktory narazie jest akltywny ale krązek go nie szuka, licze dzis na jego przełamanie to trzeci mecz. W obronie ma sie pojawic Markow, narazie w trzeciej parze , zobaczymy co wniesie do ekipy. W bramce swietnie Isajew, rok temu pisałem ze to wiekszy talent od Konowałowa i moze zamienia sie miejscami. Przed Loko piekielnie trudne zadanie ale wszystko wyglada lepiej, moze czesc młodziezy obnizyła loty ale doswiadczeni gracze biora byka za roki. W NN nadal Tichomirow ekspoloatowany, u siebie moc ale lecze na wieksze doswiadczenie Pelino i parcie na lepsza serie i chec pojcia w gore tabeli Loko. Oczywisci pmoge napisac ze typ patriotyczny ale nie pozbawiony podstaw
Loko ml kurs 1,94
Z pozostalych meczy ide w Avangard. Zagrali super mecz z mistrzem i niewiele brakło a ograli by ich w RT, trywal wraca ze wschodu z tarcza ale dzis inny przeciwnik
Omsk ml kurs 1,82
Dalej stawiam na rozpedzony Kunlun, sa na fali, grajkow tez maja dobrych ale czesto sa nieporozumienia na lodzie, na ten moment Ryga mamniej atutów a i na ławce trenerskiej troche bałaganu
Kunlun ml kurs 1,61
W meczu Spartak szedłbym w strone finów, bo potencjał wiekszy i jak tylko Kalnins nie zawali to widze ich win.
To tyle co do moich przemyslen, pozdrawiam
Dodam tylko ze dzis sporo stykowych meczy i kto wie czy nie bedzie sporo remisów
Ale czerwono wczoraj, mecze na styku ale nie te kierunki