rasijskij
Forum VIP
Torpedo Niżny Nowogród - Vityaz Podolsk
Torpedo NN -1.0 @2,70 Unibet
Spotkania na wschodzie chyba zostawię w spokoju, bo ciężko mi wytypować co się tam może zdarzyć, a może się zdarzyć wiele. Derby Uralu też zostawiam mimo, że nie wierzę, aby Traktorzyści coś w nich ugrali. Wybrałem na dzisiaj dwa ostatnie spotkania. Mecz w Nowogrodzie wydaje się być najpewniejszy. Tak jak pisał kolega wyżej Podolsk pozbył się kluczowych zawodników i seria porażek trwa w najlepsze (lub najgorsze). Ostatnio na Łotwie mieli nawet problem ze zdobyciem bramki. Torpedo natomiast bardzo dobre dwa ostatnie spotkania, gdzie kolejno zdobyli pięć i sześć bramek. Wydaje się, że goście dzisiaj tak jak ostatnio będą bez szans tym bardziej, że to ich kolejny mecz w delegacji. Stawiam na zdecydowane zwycięstwo gospodarzy.Torpedo NN -1.0 @2,70 Unibet
Dynamo Ryga - HK Sochi
Obie strzelą co najmniej dwie bramki: NIE + Powyżej 1,5 bramki (z dogrywką) @5,80 Unibet
Tutaj już kolejna próba złapania wysokiego kursu. Wybrałem to spotkanie dlatego, że Łotysze ostatnio całkiem dobrze radzą sobie w obronie i po przerwie nie pozwolili jeszcze strzelić sobie więcej niż jedną bramkę w meczu natomiast goście mają po "urlopie" problem ze zdobywaniem goli. Oczywiście dzisiaj mogą się rozkręcić, bo rywal trochę z niższej półki niż Metallurg lub Avtomobilist, ale myślę, że warto spróbować. Kto wie - może gospodarze się dzisiaj zatną, a goście postrzelają? Wydaje mi się, że Dynamo zgarnie dwa punkty i wydarzy się to według mojego scenariusza.Obie strzelą co najmniej dwie bramki: NIE + Powyżej 1,5 bramki (z dogrywką) @5,80 Unibet