mistrzpawel
Użytkownik
A jak długo trwa ściąganie opłaty tych 10 euro z konta?
Tak, mniej więcej tydzień później po tym jak zatwierdzisz kartęczy pin do karty przychodzi osobnym listem niz karta?
korzystam z najrozniejszych bankomatow, to nie toA może to wina jakiejś sieci bankomatów?
W jakim sensie przelałeś pieniądze ze swojego konta ? Masz na myśli to że dokonałeś wpłaty przez ich stronę ? Podejrzewam że wpłacałeś przez p24 a żeby zweryfikować konto bankowe musisz wysłać normalny przelew ze swojego konta który idzie 2-3 dni. Wpłata przez p24 a zwykły przelew bankowy na ich konto to nie jest to samo. Przez p24 nie wpłacasz bezpośrednio ze swojego konta na ich rachunek więc nie mają możliwosci zweryfikowania twoich danych.że przelałem ze swojego konta tam pieniądze a mimo to nie zweryfikowali a jak chce zweryfikować swoją mastercard to wyskakuje Możesz wypłacać pieniądze jedynie za pomocą kart Visa.
Pisałem już do nich kilka emaili w ciągu ostatnich kilku dni ale bez odzewu.
Miał ktoś podobny problem? Jak to rozwiązać.
Dzięki za odpowiedź, w sumie to tak jak piszesz przelałem przez p24, więc przeleje normalnie na ich konto, zobaczymy co będzieW jakim sensie przelałeś pieniądze ze swojego konta ? Masz na myśli to że dokonałeś wpłaty przez ich stronę ? Podejrzewam że wpłacałeś przez p24 a żeby zweryfikować konto bankowe musisz wysłać normalny przelew ze swojego konta który idzie 2-3 dni. Wpłata przez p24 a zwykły przelew bankowy na ich konto to nie jest to samo. Przez p24 nie wpłacasz bezpośrednio ze swojego konta na ich rachunek więc nie mają możliwosci zweryfikowania twoich danych.
no niekoniecznie, parę dni temu miałem problem, napisałem maila do supportu i po 3godzinach miałem bardzo dokładną odpowiedź.Napisz i czekaj cierpliwie na odpowiedź, pewnie z jakiś tydzień.