Przeczytaj dokładnie napewno to nie jest dzienny limit wydatków.Dzienny limit wydatków na transakcje kartą skrill mam 12555.00 tzn. że spokojnie mogę wykonać jedną płatność na kwotę np. 6000 zł ?? czy jest jeszcze jakiś limit który ustanawia wysokość jednej transakcji? Muszę w jednym sklepie zapłacić kartą na kwotę 6000 zł i skrillem byłoby mi wygodnie to zrobić i pytanie czy ryzykować czy lepiej zapłacić inną formą płatności?
Możesz ???? 12k to jest dzienny limit płatności kartą, także transakcja na 6k spokojnie przejdzieDzienny limit wydatków na transakcje kartą skrill mam 12555.00 tzn. że spokojnie mogę wykonać jedną płatność na kwotę np. 6000 zł ?? czy jest jeszcze jakiś limit który ustanawia wysokość jednej transakcji? Muszę w jednym sklepie zapłacić kartą na kwotę 6000 zł i skrillem byłoby mi wygodnie to zrobić i pytanie czy ryzykować czy lepiej zapłacić inną formą płatności?
nie mam zielonego pojecia gdzie takie coś wyczytales bo na napewno nie na stronie skrillMożesz ???? 12k to jest dzienny limit płatności kartą, także transakcja na 6k spokojnie przejdzie
Limit płatności kartą w sklepach i limit wypłat z bankomatu zależy od statusu w Skrill.nie mam zielonego pojecia gdzie takie coś wyczytales bo na napewno nie na stronie skrill
Podpowiem dzienny limit wynosi 1k euro
A kasę Ci pobiera z konta?ja piernicze u mnie ostatnio co trzecia wyplata z bankomatu konczy sie komunikatem "karta niewazna" co u nich jest nie tak z tymi kartami?
Przesyłają, możesz korzystać ze starej do konca stycznia powinna przyjsc nowa. Od lutego stara straci ważnosc i bedziesz mial nową dokładnie taką samą, jedynie inne bedzie CV2 i data ważnosci.Jak jest z ważnością karty mam ważną do 01/2014 tak pisze na karcie i tak też było na koncie MB po zalogowaniu, a teraz patrzę i na koncie MB zmienili na 01/2017 to nie przysyłają nowej tylko przedłużają ważność starej jak to jest?
tak zawszeA kasę Ci pobiera z konta?
Wyrobiłem sobie kartę i w historii konta pisze "Prowizja za wniosek -41.55 W toku"
Mam kasę na koncie skrill i cały czas tych 10 euro za kartę nie wzięło.
Poczekaj, rozliczą to z Twojego konta.