wielktriada
Użytkownik
Dzisiaj dostałem e-mail, że nieudana wypłata została anulowana. Środki wróciły na moje konto. Przez ten czas zjadłem trochę nerwów ale naszczęście sprawa została rozwiązana.
Jak dasz przypomnij pin to wyslą Ci nowy pin pocztą, proponuje napisac do nich co jest grane pin powinnien dojsc max do tyg po karcieKoleżka złożył wniosek o karte po jakimś tygodniu od wysłania otrzymał kartę. Od przysłania karty moneło już dwa tygodnie a pinu nie ma. Czy powinien napisać do supportu co z kartą czy w panelu karta skrill na mb kliknąć przypomnij pin??
I gitara.. ???? Tak że jak ktoś ma podobny problem to czekać na rozwiązanie, nie ma co się denerwowac bo skrill od kiedy zmienił szate graficzną spadł na psy, kontakt z supportem jest naprawdę bardzo Ciężki, a na odpowiedź trzeba czekać nawet ponad 7 dni.Dzisiaj dostałem e-mail, że nieudana wypłata została anulowana. Środki wróciły na moje konto. Przez ten czas zjadłem trochę nerwów ale naszczęście sprawa została rozwiązana.
a pisalem Ci juz na samym poczatku , ze tak bedzie a panika jest nie potrzebnaDzisiaj dostałem e-mail, że nieudana wypłata została anulowana. Środki wróciły na moje konto. Przez ten czas zjadłem trochę nerwów ale naszczęście sprawa została rozwiązana.
Nie. Euronet posiada tą funkcję?W bankomacie który posiada tą funkcję próbowałeś?
Właśnie jadę wypłacić to sprawdzę. Pobrano Ci opłatę za zmianę PINu?Ja zmieniałem PIN jak mnie pamięć nie myli w bankomacie ING.
Euronet chyba też ma opcję zmiany pinu, sprawdź...
3 próby masz... chyba że już próbowałeś tyle razy to masz blokadę.ja ostatnio sie pomylilem i wpisywalem pin z innej karty na karte MB, od tamtej pory nie kozystalem, czy ktos wie co teraz?? to znaczy czy jest zablokowana, czy jak ??
to mam blokade i co teraz ??3 próby masz... chyba że już próbowałeś tyle razy to masz blokadę.
Weryfikujesz swoje konto w MB , dodajesz swoje konto bankowe, kartę kredytową i stajesz się wiarygodny więc zwiększa się Twój limit.Czy po zweryfikowaniu konta bankowego i zwiększenie limitu Skrill udostępnia bankom jakies wiadomosci na temat stanu konta lub w ogole w jakis sposób wspołdziała z bankiem? Interesuje mnie dlaczego poprzez weryfikacje konta zwiekszaja limit i co z tego wynika jakie informacja wtedy Skrill udostępnia bankom. Pozdrawiam Astorre great tennis " tiper "
Banku nie interesuje jaką kartą wypłacasz szajs z bankomatu . Wypłacasz tyle ile potrzebujesz. Karta Skrilla to jest MasterCard międzynarodowy i każdy kto ma taką kartę może wypłacać w dowolnym bankomacie.Dzięki, a wiesz może jak się to ma z wypłatami w polskich bankomatach ? Czy bank może wezwać w celu wyjasnienia np wypłat z jego bankomatu kartą Skrill ? Czy zalezy to od ilosci wypłat kartą ? Pozdrawiam i dzięki
Czy po zweryfikowaniu konta bankowego i zwiększenie limitu Skrill udostępnia bankom jakies wiadomosci na temat stanu konta lub w ogole w jakis sposób wspołdziała z bankiem? Interesuje mnie dlaczego poprzez weryfikacje konta zwiekszaja limit i co z tego wynika jakie informacja wtedy Skrill udostępnia bankom. Pozdrawiam Astorre great tennis " tiper "