Witam, mam taki problem od dzis... Mam karte skrill - konto niezweryfikowane, wyplacalem juz kilka razy z bankomatu, ostantio jakies 2-3 tyg temu. Dzisiaj probowalem wyplacic jakiekolwiek pieniadze (srodki sa) to pojawia sie komunikat cos tam cos tam (ze sie nie udalo) i zeby skontaktowac sie z bankiem...
Dzwonilem do skrilla, czekalem na ich infolinii z kilkadziesiat minut, ciagle automat mowil ze ilosc oczekujacych "one"... Rozlaczylem sie... Ktos mi moze udzielic informacji co moze byc nie tak? Jutro bede dzwonil do skrilla, moze uda mi sie dodzwonic. Ze skrilla na bet365 moge wplacic i odwrotnie, tylko wyplata z bankomatu nie dziala. Karta wazna jeszcze kilka miesiecy...
Edit:// przeslalem im zdj dowodu, moze po prostu limit mi sie skonczyl?
Dzwonilem do skrilla, czekalem na ich infolinii z kilkadziesiat minut, ciagle automat mowil ze ilosc oczekujacych "one"... Rozlaczylem sie... Ktos mi moze udzielic informacji co moze byc nie tak? Jutro bede dzwonil do skrilla, moze uda mi sie dodzwonic. Ze skrilla na bet365 moge wplacic i odwrotnie, tylko wyplata z bankomatu nie dziala. Karta wazna jeszcze kilka miesiecy...
Edit:// przeslalem im zdj dowodu, moze po prostu limit mi sie skonczyl?