>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Karta Skrill (dawniej Moneybookers)

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Za szybko ci uwierzyłem, bo jak tylko kliknąłem zamów karte to od razu pobrali 10euro z konta:-(
No trudno to i tak dwie opłaty za przelew na konto i się zwraca, więc takie życie ????
Bez sensu, u mnie nie pobrali wymieniając mi starą kartę na tę nową zbliżeniową. Aczkolwiek zrobili u mnie to z automatu bez składania wniosku.

A 185

adikos

Użytkownik
większość dostała nowe karty z automatu bez żadnej interwencji, ale widać że ich system o małej grupie klientów zapomniał i nie informował ich o tym że wymiana będzie i nie wysłał nowej karty, w przypadku jarekrk powinneś złożyć reklamacje bo opłata nie została pobrana w sposób wcześniej umówiony tj 1 raz na rok 10 Euro, a wymiana karty była obowiązkowa a nie opcjonalna.

shingper 563

shingper

Użytkownik
Ja miałem maila z automatu, że karta została wysłana ale po kilku dniach wszedłem na konto i okazało się, że muszę ją sam zamówić i pobrali 10 euro.

M 27,2K

madangelo

Forum VIP
Ja miałem maila z automatu, że karta została wysłana ale po kilku dniach wszedłem na konto i okazało się, że muszę ją sam zamówić i pobrali 10 euro.
Po jakim czasie dostałeś karę? Ja czekam juz prawie 2 tygodnie od zamówienia i nic

shingper 563

shingper

Użytkownik
U mnie było to 11 dni. Mam inny problem bo zmieniłem pin w bankomacie i nowy pin działa przy wypłatach w bankomacie ale w sklepie przy płatności wywala, że błędny pin :/

lampardmarko 0

lampardmarko

Użytkownik
No i wszystko jasne ,masz nieważną kartę, wszystkie niezbliżeniowe były ważne do końca listopada i data na karcie nie ma znaczenia.Zaloguj się na swoje konto i zamów nową kartę.

Przejrzyj kilka ostatnich stron w tym temacie i będziesz wszystko wiedział.
Wszyscy którzy mieli stare karty dostali nowe , bez zamawiania. Być może już dostał i gdzieś przepaścił. Ja już w sierpniu dostałem maila że wysyłają nową kartę bez żadnego zamawiania czy coś.

J 316

jarekrk

Użytkownik
Bez sensu, u mnie nie pobrali wymieniając mi starą kartę na tę nową zbliżeniową. Aczkolwiek zrobili u mnie to z automatu bez składania wniosku.
Napisałem, do nich, że w związku z tym, że nie dawno płaciłem za kartę to bez sensu, że znow to zrobili i chciałbym złożyć reklamacje i prosić o zwrot ???? a Skrill tymczasem odpisał mi po Angielsku(dwie pierwsze ich odpowiedzi na temat karty były po Polsku także bardzo ciekawe, czemu trzeci mail był w innym języku) ale jakże miło:
&quot;Thank you for contacting the Skrill Help Team. Apologies for replying in English.

To compensate you we have cancelled the fee for the new card.&quot;
kaske oddali.
Lampardmarko
Nie nie wszyscy dostali, przeszukałem wszystkie maile od nich, i żadnej informacji i poza tym pare osób w tym temacie pisało, że nie dostali i musieli sami zamawiać.

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Witam
Podczas proby wyplaty srodkow z bankomatu karta skrill omylkowo wpisalem 3krotnie błędnie pin , jest szansa na odblokowanie karty i nadania nowego PIN czy jestem zmuszony do zamowienia nowej karty skrill ? Bede wdzieczny za porady i opinie. Dziękuję

P 0

phex

Użytkownik
I nie bedzie zadnen blokady konta? Czy to tyczy sie tylko p24 czy jakls wplata na poczcie tez moge? Reasumujac moge to zrobic w placowce banku i zlecic taki przelew przez p24 podając niezbędne dane ?

P 0

phex

Użytkownik
Nie chce tylko pytam. Dziekuje za info. Czy tak , wchodze w przelew natychmiastowy, zaznaczam pko bp i dalej przekierowuje mnie do wyboru banku z ktorego chce zrobic przelew , tak ?

Do góry Bottom