bukmachertsw
Użytkownik
Wpisalem 3 razy zły PIN, czy da sie jutro dogadac na polskim supporcie zeby telefonicznie karte odblokowac?
Oczywiście. Wypłacanie na konto jest równie popularne co wybieranie kartą.BTW: Wyplacacie czasami srodki z MB na konto czy zawsze wybranie?
Dzieki wielkie. Ok pusci sie najwyzej przelew a reszte gotowki poczekam na ten nieszczescny pin.Oczywiście. Wypłacanie na konto jest równie popularne co wybieranie kartą.
Co do pierwszego pytania - powinni pomóc. Nie wiem, czy będzie od ręki, czy też do wygenerowania w profilu.
Da się i jest tak samo jak z poprzednią, czyli bez prowizji.Da sie ta nowa karta placic w necie?
Np na allegro?
Jesli tak to bez prowizji tak jak w stacjonarnych sklepach?
Ja zacofany jestem i tylko znam bankomaty i piny.
Mam podobnie, karta (kolejna) przyszla 3 miesiace, praktycznie przez caly czas codziennie w uzytku. Nagle chce placic w sklepie i komunikaty, ze karta zablokowana. Na stronie ma status Anulowana, a nic nie robilem
Jak masz starą kartę to nic dziwnego, mieli i tak je dużo wcześniej wyłączyć. Masz kartę z PayPass czy bez? Jak bez to musisz nową zamówić, chociaż powinieneś ją ostatnio dostać.
Tak, wysyłali dwa, albo trzy maile o tym. Najpierw, że mi w przyszłości wyślą, później, że karta została wysłana i dojdzie w ciągu dwóch tygodni. Skrill wymieniał praktycznie wszystkim użytkownikom te karty gdzieś na przełomie sierpnia i września.Ok, w takim razie nie mam jej.
Nie dostalem zadnego maila od nich, ze karta zostala wyslana
Aktulnie mieszkam gdzie indziej i jest sens jechac do skrzynki i zerknac czy przyszla?
Yostaliscie poinformowani mailowo o tym, ze nowa karta zostala wyslana?
Czy na stronie skrilla w dziale kart powinna byc informacja o wyslaniu tej nowej karty?
U mnie brak, jest tylko stara i obok status: Anulowana
Dzieki za info
Pewnie że nie,poszlibyśmy do konkurencji ale jej nie ma.Wy się na to godzicie??