Witam, mam pewien problem ze skrillem, wysłali mi nową kartę, chociaż o nią nie zabiegałem. Nie aktywowałem jej, gdyż nie chcę mieć zbliżeniówki z wielu powodów. Od otrzymania karty, dostałem od nich 3-4 majle z przypomnieniem ze nieaktywowałem nowej karty, natomiast dzisiaj dostalem cos takiego.
"Ostatnio wysłaliśmy Ci nową bezdotykową kartę
Skrill Prepaid MasterCard®. Prosimy o jak najszybszą aktywację karty, gdyż ważność starej karty wygaśnie 28 listopada 2016 roku.
Możesz ją w szybki i prosty sposób aktywować online za pośrednictwem swojego konta
Skrill. Zaloguj się Login, przejdź do sekcji “
Skrill karta przedpłacona” i postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie – Twój PIN will wyświetli się online po aktywacji. Zajmie to tylko kilka sekund."
Zapłaciłem za starą kartę 10 euro tylko i wyłącznie dlatego, że wiedziałem że jest bezdotykowa i będę mógł z niej korzystać przez całe 12 miesięcy. Według tego co widnieje na karcie jest ona ważna do kwietnia 2019 roku. Więc powinienem mieć możliwość jeszcze z niej korzystać 2.5 roku. Natomiast teraz
skrill łamie tą umowę i zmienia zasady według swojego widzimisię. Jest jakaś możliwość aby zachować stara kartę, rozmawiał ktoś już z nimi w tej sprawie?