Miałem podobny problem. Aktywowałem kartę, ale żadne okienko nie wyskoczyło mi. Jak mnie pamięć nie myli, gdy otrzymywałem poprzednią kartę to miałem z automatu taki sam pin jak w starej karcie. Tutaj jest inny i mi kasy z bankomatu nie chciało wydać.Czyli co teraz muszę czekać, aż wyślą mi nowy pin pocztą? Próbował ktoś korzystać ze starej gdy nowa już aktywowana, czy od razu jest nieaktywna?
W bankomacie pewnie miałbyś opcje zmiana PIN.Wczoraj niespodzianka, przyszła mi nowa karta zbliżeniowa.
- Pytanie, da się jakoś zmienić PIN do niej? I drugie, stara karta od razu jest nieaktywna?
Aktywując nową kartę dezaktywujesz starą. Co do zmiany pinu, to nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że jedynie możesz zmienić na kolejny losowy.Wczoraj niespodzianka, przyszła mi nowa karta zbliżeniowa.
- Pytanie, da się jakoś zmienić PIN do niej? I drugie, stara karta od razu jest nieaktywna?
Jeżeli miałeś jeszcze ważną kartę, to nie. Pobraliby dopiero po tym, jakby minął kolejny rok od wydania karty.MAm pytanko ostatnio zamknałem 1 konto ok 3 tyg temu a mimi to karta do mnie przyszła, biora jakies siano za to?