>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Karta Skrill (dawniej Moneybookers)

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Dostaliście osobny mail potwierdzający wysyłkę karty? Ja dostałem tylko potwierdzenie przetworzenia zlecenia, a support zapewnił mnie, że karta została już wysłana.
Tak, otrzymałem maila, że karta do mnie została wysłana i będzie w ciągu 10. dni.

G 0

glukos

Użytkownik
wiecie może czy istniej jakiś system płatności internetowych, który przekazuje pieniądze na rachunek skrila?
Chodzi mi o coś takiego jak przelewy24 tylko, że rachunek odbiorcy będzie moim rachunkiem skrill ?

T 57

tylkotenis

Użytkownik
Ja dostałem 2 maile że &quot;Wkrótce otrzymasz kartę&quot; &quot;Twoja karta została wysłana&quot;
Dzisiaj minęło 10 dni roboczych a karta jeszcze nie dotarła. Jak długo do was szła karta?

greenvoice 13,1K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Ja dostałem 2 maile że &quot;Wkrótce otrzymasz kartę&quot; &quot;Twoja karta została wysłana&quot;
Dzisiaj minęło 10 dni roboczych a karta jeszcze nie dotarła. Jak długo do was szła karta?
mi jakieś 12 dni. Więc warto jeszcze chwilę poczekać.

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Spokojnie, mi na przykład karta przyszła dzisiaj. Nie liczyłem dokładnie ile dni minęło od maila informującego o wysłaniu do mnie karty, jednak te 10 dni może być taką uśrednioną granicą i jedni otrzymają kartę troszkę wcześniej, a inni później. Skoro otrzymałeś taką wiadomość to możesz spokojnie oczekiwać na nową kartę i nie martwić się tym, że coś jest nie tak.

S 0

szajaa

Użytkownik
Witam. Mam takie pytanie bo skrill nie odpowiada. Ponad tydzień temu dostałem kartę i jest to już chyba ta nowa karta z zbliżeniowym płaceniem. Aktywowalem kartę wczoraj i myślałem że dostanę ten pin po aktywacji ale nic takiego się nie stało. 2 razy skorzystałem z opcji &quot;odzyskaj kod pin&quot; w której wpisywalem numer karty i teraz się tak zastanawiam że może w ten sposób zleciłem 2 razy wysłanie nowego pinu listownie a stary mi po prostu jeszcze nie doszedł i będą z tego jakieś komplikacje. Co robić?

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Kartę aktywujemy poprzez dodanie na swoim koncie w zakładce &#39;Karty i konta bankowe&#39; a następnie &#39;Dodaj kartę kredytową lub debetową&#39; czy zakładka &#39;Karta przedpłacona skrill&#39; a następnie &#39;Aktywuj&#39;?

Dzięki za odpowiedź.

8 0

8c4rds

Użytkownik
Mam dwa pytania, Czy starą kartą, można było płacić zbliżeniowo ? i czy jeżeli aktywuję nową kartę, to będę miał jednocześnie dwie, czy stara zostanie zdezaktywowana?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Dzisiaj dopiero dostałem nową kartę próbowałem zapłacić zbliżeniowo siedemdziesiąt kilka ale odrzuciło i musiałem wklepać pin.

Do góry Bottom