Oplata za przewalutowanie występuje wtedy kiedy wyplacasz pieniądze w innej walucie niz masz konto skrill. W przypadku gdy masz konto w PLN placisz 1.8 euro to jedyna oplata. Nie ma znaczenia w jakim bankomacie wyplacasz, mozesz wyplacac kase na calym swiecie i zawsze oplata za przwalutowanie bedzie dotyczyla lokalnej waluty przeliczanej na euro. Np masz konto w euro a wyplacasz 40PLN to zaplacisz 1.8 euro ok 8pln za wyplate + ok 80gr za przewalutowanie. Dotyczy to kazdej waluty bankmat nie ma znaczeniaPanowie a czy w przypadku wypłaty kasy z bankomatu ma znaczenie jaki bankomat?
Czy po prostu z wszystkich u nas w PL wypłat pobierają 1.75% i tyle?
Tak.
tak.Czy na tą chwilę obowiązuje stała opłata za wypłatę w bankomacie w wysokości 1,75% wypłacanej sumy ?
oczywiście że tak jak masz zweryfikowane konto bankowe. Tylko że będzie większa prowizja niż za wypłatę z bankomatu. Oraz będziesz musiał czekać na przelew.Dzięki ! Mam jeszcze jedno frapujące pytanie, otóż czy jest fizycznie możliwe aby przelać kasę ze Skrilla na zwykłe konto bankowe osobiste ?
Skrill nadal będzie działał jak do tej pory. Nic się nie zmieni.Czytałem różne pogłoski odnośnie Skrilla i mam pytanie: Co będzie ze Skrillem dla polaków gdy wejdzie ustawa hazardowa? Ktoś coś wie? To że nie będzie można przelewać z buka na Skrilla i odwrotnie to oczywiste bo do buka nie będzie dostępu ale gdy się przeleje na Skrilla przed wejściem ustawy to Skrill będzie działał jak do tej pory(płatności online kartą, bankomaty itd)?