>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Karta Skrill (dawniej Moneybookers)

M 172

mikolaj03

Użytkownik
Reasumujac gdybym polaczyl sie z innym WiFi lub innym zrodlem internetu strona powinna chodzic ? Co zatem jest problemem , czy cos mi blokuje ?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Dziala wam skrill ? Chce uruchomic swoj monstrualny bankrol wzorem elopeji i dupa...
Tez mam problemy techniczne oto odp z dzialu vip skrill:

Szanowny Panie XXX
Mamy sporadycznie problemy techniczne, które powodują zakłócenia w dostępie do naszej strony. Nasz zespół pracuje nad rozwiązaniem tej sprawy.

Przepraszamy za wynikłe niedogodności.

Pozdrawiam,
Liliya
Еkipa Skrill VIP

sylwek2012 1,1K

sylwek2012

Użytkownik
44 złote za wyrobienie karty
Troche przesada imo
nie 44zł a 10 euro. To nie ich wina że złoty taki słaby. Pozatym jak byś chciał wyrobić kartę do bankomatu w Polskim banku to zazwyczaj karty są wydawane za darmo ale opłata miesięczna jest w granicach 7-10zł chyba że spełnisz warunki które zwolnią Cię z tej opłaty, zazwyczaj są to transakcje na określoną kwotę wykonane kartą w ciągu miesiąca. Więc jak nie korzystasz z konta przez rok płacisz min 84zł w skrillu 44 bo nie pobierają miesięcznych opłat więc gdzie tu widzisz jakąś przesadę?. Rozumiem że bieda z nędzą u niektórych i każdy grosz się liczy ale nie przesadzajmy. Mówisz że skrill jest drogi ? Popatrz na netellera, tam dopiero można narzekać.

mezoosd 47

mezoosd

Użytkownik
Witam, używam konta Skrill od bardzo dawna i pierwszy raz spotykam się z takim komunikatem:
Nie masz autoryzacji do uzyskania dostępu do strony internetowej pod adresem https://www.skrill.com/. Może być konieczne zalogowanie się.
o co tutaj chodzi? to ich problem, czy jakiś kłopot u mnie? Możecie się zalogować na swoje konta?

Otrzymane punkty reputacji: +10
kolatek 1,1K

kolatek

Użytkownik
Witam. Mam pytanie,warto wyrobić sobie kartę, do tej pory wypłacałem sobie co miesiąc do 5k na konto ze skilla,ale od jakiegos czasu zastanawiam się nad wyrobieniem karty, warto?? Jakie są zalety a jakie wady??

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Zalety:
nie musisz czekac na przelew skrill-&gt;konto
masz zawsze kase pod reka
rzadne prawdopodobienstwo ze cie namierza celni
wady
10 euro na rok plus kazda wyplata z bankomatu platna ale przy 5k miesiac raczej cie to nie obchodzi
trzymanie kasy na skrillu ostatnio troche podejrzane sie zrobilo bo ludziom znikaja hajsy

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
Zalety:
- jest to portfel, czyli żadna skarbówka się nie przyczepi do Ciebie o pochodzenie Twoich przelewów (takie procedury mają nałożone banki)
- a jak wiadomo nawet gdy bank zauważy skąd sobie wypłacasz regularnie spore środki (niekoniecznie ponad 15k euro) to też mogą się przyczepić a na porfelu internetowym masz spokój
Wady:
- możliwa wypłata max 750 euro co 24h z bankomatu.
- prowizja 2 euro
- ostatnio niepokojące włamania, ale weryfikacja dwuczynnikowa, ewentualnie token za 15 euro oraz oryginalne hasło i problemu nie ma

luqash 38

luqash

Użytkownik
Witam, mam pytanko. W godzinach gdy przychodzi listonosz prawie nigdy nie ma nikogo u mnie w domu i tutaj moje pytanie, czy listonosz zostawi kartę/pin w skrzynce na listy czy zostawi awizo?

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Z tego co pamiętam to zwykły list jest, więc powinien zostawić.

Otrzymane punkty reputacji: +4
jozzy22 711,3K

jozzy22

Użytkownik
Witam, mam pytanko. W godzinach gdy przychodzi listonosz prawie nigdy nie ma nikogo u mnie w domu i tutaj moje pytanie, czy listonosz zostawi kartę/pin w skrzynce na listy czy zostawi awizo?
wszystko zostawi w skrzynce

shingper 563

shingper

Użytkownik
Mógłby ktoś wyjaśnić jak to dokładnie wygląda z tymi tokenami?
Token to takie małe elektroniczne cudo, na którym po włączeniu pojawiają się cyferki. Najpierw podajesz login (mail) i hasło przy logowaniu, a następnie będziesz miał do wpisania pole, gdzie wpisujesz wygenerowane przez token cyferki. Dopiero jak to poprawnie wpiszesz zalogujesz się na konto Skrill.

Do góry Bottom