Tez mam problemy techniczne oto odp z dzialu vip skrill:Dziala wam skrill ? Chce uruchomic swoj monstrualny bankrol wzorem elopeji i dupa...
nie 44zł a 10 euro. To nie ich wina że złoty taki słaby. Pozatym jak byś chciał wyrobić kartę do bankomatu w Polskim banku to zazwyczaj karty są wydawane za darmo ale opłata miesięczna jest w granicach 7-10zł chyba że spełnisz warunki które zwolnią Cię z tej opłaty, zazwyczaj są to transakcje na określoną kwotę wykonane kartą w ciągu miesiąca. Więc jak nie korzystasz z konta przez rok płacisz min 84zł w skrillu 44 bo nie pobierają miesięcznych opłat więc gdzie tu widzisz jakąś przesadę?. Rozumiem że bieda z nędzą u niektórych i każdy grosz się liczy ale nie przesadzajmy. Mówisz że skrill jest drogi ? Popatrz na netellera, tam dopiero można narzekać.44 złote za wyrobienie karty
Troche przesada imo
44 złote za wyrobienie karty
Troche przesada imo
Zwykłe konta maja max 250 euro na dobęZalety:
- możliwa wypłata max 750 euro co 24h z bankomatu.
Gdzieś 2 tygodnie temu zmiana była i konta zwykłe + vip bronze mają do 750euro podniesione.Zwykłe konta maja max 250 euro na dobę
wszystko zostawi w skrzynceWitam, mam pytanko. W godzinach gdy przychodzi listonosz prawie nigdy nie ma nikogo u mnie w domu i tutaj moje pytanie, czy listonosz zostawi kartę/pin w skrzynce na listy czy zostawi awizo?
Token to takie małe elektroniczne cudo, na którym po włączeniu pojawiają się cyferki. Najpierw podajesz login (mail) i hasło przy logowaniu, a następnie będziesz miał do wpisania pole, gdzie wpisujesz wygenerowane przez token cyferki. Dopiero jak to poprawnie wpiszesz zalogujesz się na konto Skrill.Mógłby ktoś wyjaśnić jak to dokładnie wygląda z tymi tokenami?