ta wersja jest prawidłowaczy ona po prostu przestaje działac i mogę ją pociąć i wyrzucić?
normalne to na pewno nie jest - nie ma nic za darmo Mi się nigdy tak nie przydarzyło, ale coś najwidoczniej musiało być nie tak i transakcja chyba "wróciła"Pytanko, kupiłem w sklepie internetowym rzecz za ponad kafla, płatność przeszła na początku pobrało kase z konta, teraz tak jakby ta kasa wróciła, sprzedawca jeszcze nie potwierdził, że dostał kase, to normalne?
około dwóch tygodni się czeka na kartę. osobno przyjdzie pin i osobno karta.Ile czasu trwa wyrobienie takiej karty do konta Skrill i z jakich bankomatów można wypłacać tą kartą pieniądze ?
U mnie taka sama sytuacja, czekam już 10 dni na odpowiedź i nic. Zgłoszenie cały czas widnieje w systemie jako nowe. Czekać czy dzwonić do supportu?Co się dzieje gdy zablokowałem kartę po wpisaniu 3 razy złego pinu w bankomacie ?
Da się to odblokować , czy trzeba zgłosić zaginięcie i zamówić nową ?
Napisałem do nich wiadomość z formularza na stronce skrilla , ale od 2 tygodni nie ma odpowiedzi.
Bo jak nie masz VIPa to z nimi jest tylko jedna metoda kontaktu. Zadzwonić na infolinie to bankowo przyspiesza i nie bedzie trzeba czekac tygodniami na maial od nich bo ich podejscie do klienta jest smieszneU mnie taka sama sytuacja, czekam już 10 dni na odpowiedź i nic. Zgłoszenie cały czas widnieje w systemie jako nowe. Czekać czy dzwonić do supportu?
Nie jest obowiązkowe,a cennik jest opisany na stronie skrilla.Witam
Jako że jestem zupełnie zielony w temacie Skrilla, mam pytanie. Czy posiadanie tej karty jest obowiązkowe? Podczas wpłat i wypłat pobierają tylko 1% kwoty którą przelewam na portfel i nic więcej nie kosztuje utrzymywanie portfela? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
Nie jest obowiazkowe, ale jest mega wygodne i tylko 40 zł rocznie, a utrzymanie portfela jest bezplatne. Tylko przelewy sa płatne np na konto bankowe albo innego skrillaWitam
Jako że jestem zupełnie zielony w temacie Skrilla, mam pytanie. Czy posiadanie tej karty jest obowiązkowe? Podczas wpłat i wypłat pobierają tylko 1% kwoty którą przelewam na portfel i nic więcej nie kosztuje utrzymywanie portfela? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
????Mamy nadzieję, że jesteś zadowolony(-a) z karty przedpłaconej Skrill MasterCard.
Niedawno przeanalizowaliśmy naszą strukturę płatności i kontaktujemy się, aby poinformować o planowanych zmianach dotyczących opłaty za wypłatę gotówki.