z tego co wiem nic się nie zmieniłoPytanie: czy dalej dla zwykłych użytkowników jest co 24h wypłata max 1050zł?
czy można więcej wybierać?
konkurencji wielkiej nie ma, więc dla mnie skrill jest na poziomie monopolu pokerstars jeśli chodzi o traktowanie klienta????
Czyli jak 1000zł wypłacałem była prowizja 8zł to teraz 17,5zł ?
To jestem mega zadowolony w takim razie, niech tak dalej uważają.
ja jak wypłacam dzienny limit, zlezy jak euro stoi, 1080 zł to prowizja ok 7,8-8 zł i nic nie dostałem, żeby był jakis nowy taryfikator opłat.????
Czyli jak 1000zł wypłacałem była prowizja 8zł to teraz 17,5zł ?
To jestem mega zadowolony w takim razie, niech tak dalej uważają.
Dalej będzie brało 7,8zł (1,8euro) + 1,75% od wypłaconej kwoty. Jednym słowem, kicha ????wczesniej wybieralo sie 100zl bralo 7zl~~, teraz wezmie 1,75?
"Opłata za wypłate gotówki kartą przedpłaconą Skrill MasterCard zostanie zmieniona na 1,75%"Dalej będzie brało 7,8zł (1,8euro) + 1,75% od wypłaconej kwoty. Jednym słowem, kicha ????
Dla 1000zł będziemy teraz płacić 7,8zł + 17,5zł prowizji, czyli w sumie ponad 25zł opłat
Zmiany od 17 maja dopiero, skrill podał błędną informację w mailu.Potwierdzam wypłata 1000zł z 17 marca 2016. Koszt wypłaty 7.67zł. Czyli jeszcze obowiązuje stara opłata za wypłatę z bankomatu.
po 5 dniach dotarła kartaJa dostałem 2 dni poźniej. Po jakim czasie od zamówienia otrzymałeś kartę?
KArte dostałem szybko po 4 dniach chyba a pin po tygodniuWitam. Dotarła do mnie właśnie karta którą aktywowałem, teraz pytanie, ile sie czeka na list z pinem??