tak , w tym przypadku sklep zwraca pieniądze.
Podczas każdej płatności kartą skrill zakładana jest blokada na środki następnie jak transakcja jest rozliczana blokada zostaje zdejmowana i saldo zrównuje się z ilością dostępnych pieniędzy. Ja jestem w takiej sytuacji że nie ma już blokady na tą płatność tylko transakcja została rozliczona. Czy w takiej sytuacji również możliwy jest zwrot na tą kartę? W jaki sposób w historii transakcji na skrill taki zwrot jest oznaczany?tak , w tym przypadku sklep zwraca pieniądze.
też tak miałem , kupiłem w sklepie on-line grę i sklep nie wywiązał się bo nie miał na stanie więc zwrócił mi pieniądze.
Ja napisze Tobie tak: zrealizowałem płatność poprzez kartę on line na grę która nie była na stanie więć po trzech dniach zostały zwrócone środki finansowe na konto Skrill i taki zwrot jest odznaczany w historii na swoim koncie Skrill.Podczas każdej płatności kartą skrill zakładana jest blokada na środki następnie jak transakcja jest rozliczana blokada zostaje zdejmowana i saldo zrównuje się z ilością dostępnych pieniędzy. Ja jestem w takiej sytuacji że nie ma już blokady na tą płatność tylko transakcja została rozliczona. Czy w takiej sytuacji również możliwy jest zwrot na tą kartę? W jaki sposób w historii transakcji na skrill taki zwrot jest oznaczany?
Ta 'awaria' jest już od kilku dni i pojawia się bardzo często. Jak się dowiedziałem dzwoniąc tam, mają jakieś aktualizacje i mogą występować takie problemy.Skrill ma dziś jakąś awarię? Próbowałem dzisiaj wypłacić pieniądze w bankomatach różnych banków i wszędzie pisze że karta nie jest akceptowana. Oczywiście konto mam zweryfikowane od paru lat i ważną kartę. Ma ktoś dziś podobny problem?
Czy ktoś w takim razie może zostawić posta, jak zacznie mu działać karta Skrill?Ta 'awaria' jest już od kilku dni i pojawia się bardzo często. Jak się dowiedziałem dzwoniąc tam, mają jakieś aktualizacje i mogą występować takie problemy.
Dzisiaj rano działała godz. ~11 , pierwsze podejście.
Płatność kartą debetową/kredytową. Wpisujesz dane z karty z kodem CVV i transakcja jest zakończona pomyślnie. Jak robię zakupy przez Allegro to głównie w ten sposób.Witam..
Mam pytanie odnośnie płacenia na allegro. Jak wykonujecie przelew za zakupiony towar kartą skrill ? Przez Pay you? Kasa od razu jest księgowana? Ktoś coś opowie?