jozzy22
Użytkownik
Co do Euronetu to zależy w jakim banku masz konto bo znam osoby którym jest pobierana opłata przy wypłacie z bankomatu Euronetutak jest
nie pobiera dodatkowych opłat
Co do Euronetu to zależy w jakim banku masz konto bo znam osoby którym jest pobierana opłata przy wypłacie z bankomatu Euronetutak jest
nie pobiera dodatkowych opłat
ostatnio płaciłem 1400zł za lodówkę prowizji nic nie naliczyłoTak, ale z tego co rozumiem w tym wypadku mówimy tylko i wyłącznie o karcie wydanej przez Skrill.
Zasadniczo tak. Tylko buk musi być na liście partnerów Skrill, np. Pinnacle bodajże nie zlicza. Na ile czasu? Najłatwiej byłoby powiedzieć, że na tak długo jak twój obrót w ostatnich 3 miesiącach przekracza 25k, ale w praktyce różnie to bywa, moim zdaniem nie jest to aż tak ściśle sprawdzane, ale to tylko odczucie.
Tak. PIN i karta przychodzą osobno. Zapewne do końca tygodnia otrzymasz drugą kopertę.Czy to normalne, że najpierw przyszedł pocztą PIN, a karty jeszcze nie mam?
Proszę o odpowiedz.
Osobiście nie chciałbym dostać karty razem z pinem w jednym liście . Wszystkie banki jeśli wysyłają jedno i drugie pocztą to docierają w odstępach kilku dniowych ze względów bezpieczeństwa.Czy to normalne, że najpierw przyszedł pocztą PIN, a karty jeszcze nie mam?
Proszę o odpowiedz.
Mi przyszła na zarejestrowane dane i w sumie nie wiem czy jest taka możliwość. Najwygodniej będzie jak zagadasz do ich suportu.Witam!!!!Mam takie pytanie czy ktoś z Was wie czy karte mozna zamowic na inny adres, np. na adres brata?