>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kalendarz Świąteczny w Betsafe

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
no i ja dzis pierwszy raz cos na darmowych spinach ugrałem : 12:50e
no ale zgodnie z regulaminem postanowiłem ze bede robił obrót 10x
z wyłączeniem wszystkich ruletek, wszystkich blackjacków, wszystkich video pokerów, craps i baccarata.
zagrałem wiec w zdrapke, i po którejs trafiłem 100 euro:d
potem jeszcze potłukłem, potem przezuciłem sie na HI-LOw i zrobiłem regulaminowy obrót po czym wypłaciłem na konto główne a z niego zleciłem 235 pln na MB
pozdrawiam nocnych marków
edit:
o 10:00 kasa już na MB&gt; zdecydowanie najszybsza wypłata bonusu w mojej karierze ???? +++++

bufu 105

bufu

Użytkownik
Wszedłem w Champion of the Track i tam miałem 3spiny z czego ugrałem 5.08 euro. Wiecie czy można to przelać na zakłady czy trzeba zrobić w kasynie obrót
niestety obrót trzeba zrobić w kasynie nie można przelać na zakłady

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
Wszedłem w Champion of the Track i tam miałem 3spiny z czego ugrałem 5.08 euro. Wiecie czy można to przelać na zakłady czy trzeba zrobić w kasynie obrót
niestety obrót trzeba zrobić w kasynie nie można przelać na zakłady
to co ugrasz w kasynie powyzej kwoty wygranej ze spinow mozesz przleac na zaklady,

L 0

lanca

Użytkownik
nie rozumiem tych spiniow, glowna linia srodkowa wypadlo 5 takich samych obrazkow (paytable pokazuje ze 100 creditow) a tu brak wygranej

G 0

gr3gor

Użytkownik
to co ugrasz w kasynie powyzej kwoty wygranej ze spinow mozesz przleac na zaklady,
Rozmowa z supportem:
Polish Support: Witam, w czym moge pomoc?

Grzegorz: Witam
Grzegorz: Mam pytanie co do promocji darmowych spinów w champions of the track. Czy to co ugrałem ponad bonus moge przelac na zaklady?
Bez obrotu?

Polish Support: Aby dowolnie dysponowac kwota wygrana w dzisiejszej promocji swiatecznej nalezy dokonac 10-krotnego obrotu.

Grzegorz: Rozumiem ale jesli np. ze spinów wygrałem 5 euro ale potem grając za ta kase jeszcze 2euro to czy te 2 euro moge od razu przelac?

Polish Support: Musi Pan wczesniej dokonac obrotu na kwote 50 EUR.

Grzegorz: ok. dziekuje

Wiec nie wiem, czy jak przeleję wcześniej to się nie przyczepią. A ugrałem już 30 pln ponad to.

damianek632 9

damianek632

Użytkownik
ja wczoraj ugralem 25 Eur z tych spinow, przy transferze na zaklady pisalo mi ze mam nie obrocna kwote bonusu, i ze moge przelac tylko koło 22 Eur , na zaklady a bonus musi zostac i byc obrocony

G 0

gr3gor

Użytkownik
Damianek, wiem że technicznie sie da przelać to co ponad bonus, ale nie wiem czy tak Betsafe pozwala. Ja właśnie też na ruletce wygrałem, a ta jak wiadomo nie liczy się do obrotu. Napisz, czy wypłata się powiodła.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
Panowie zakręciłem 3 razy w tym Champion i mam 8,4 euro, zakręciłem za swoje czwarty raz (za 6e) i mam 17,8 euro ... co teraz jak to obracać ? doradźcie żebym nie stracił...
co radzicie zrobić
Bonus ogólnie: 8.6 EUR
Wymagania dotyczące obrotu: 86.0 EUR
Pozostało do zagrania: 80.0 EUR

poradzi ktoś coś ? dzisiaj do końca dnia muszę zrobić ten obrót.

mateuszm 1

mateuszm

Użytkownik
nikt nie chciał pomóc to i ja tez przegrałem moje 17E... :p
zdenerwowałem się zacząłem zdrapywać zdrapkę, potem trochę w tym champion i skończyła się przygoda z kasynem, łatwo przyszło łatwo poszło

lbs 0

lbs

Użytkownik
Zalogowałem sie i zastałem w kasynie 0,5E (czyli tyle ile kosztuje zdrapka). Puściłem i wygrałem 0,5E, puściłem znowu i wygrałem 5E, wszystko poszło na zakłady (20,63 PLN)

Do góry Bottom