>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Kalendarz Świąteczny w Betsafe

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
ja też dostałem ,ale nie 38 a 40 pln, z tym że 12 pln jako bonus, a 28 pln moge odrazu dyspokować jak chce, no i przelałem sobie do kasyna ????

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
czy dzisiaj jest &quot;darmowe&quot; cos ?
tzn czy nie ma przypadkiem, ze znwou slemy meila do nich z dokaldnym wynikiem i strzelcem bramki ?

dajcie namairy gdzie trzeba slac i jaka tresc !

dzięki !

radek03 90

radek03

Forum VIP
Na dzisiaj trzeba im wyslac kto strzeli pierwszą bramkę i jaki będzie wynik końcowy meczu Juventus-Milan. To już wymyślili, bardzo ciężko będzie trafić a wygrana to tylko 10e więc ja sobie nawet głowy tym nie zawracam.

miodzik 0

miodzik

Użytkownik
szkoda mu minuty by sprawdzic, lepiej żeby ktoś to za niego zrobił przecież...wielu takich jest na tym forum:kwasny4565:

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
Na dzisiaj trzeba im wyslac kto strzeli pierwszą bramkę i jaki będzie wynik końcowy meczu Juventus-Milan. To już wymyślili, bardzo ciężko będzie trafić a wygrana to tylko 10e więc ja sobie nawet głowy tym nie zawracam.
Dzięki.
Jeśli stawiam 0-0 to pisać ze brak strzelca ... ?
Po to jest to forum i temat o tej promocji by móc tu zadawc pytania.
Wczesniej zbytnio nie interesowalem sie ta promocja wiec chccialem zapytac jak to jest dzis.
Wchdozac na strone bukmachera, klikajac &quot;Swieta&quot; i dzien dzisiejszy pojawia mi sie tylko informacja odnoscie promocji (jaka jest), a szczegolow nie widze, wiec dlatego spytalem !
Klikajac w &quot;kliknij tutaj&quot; przekierowuje mnie na str, ktora jednak nie dziala i wyskakuje blad.
Wiec skad mam wiedziec co musze zrobic ?
Dlatego tez zapytalem !
A komentarze takie jak Twoj miodzik sa nie namiejscu, nie wnoszacy nic do tematu a i tylko nieslusznie krytykujace maja osobe !
Tak wiec nastepnym razem zastanow sie czy warto cos pisac ...

edit:
Juz sobie poradzilem, dzieki radek za pomoc ;)

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Jestem ciekawy Czy ktoś wytypował wynik 4-2 bądź jak się zmieni jeszcze to podobny.Rzadko się zdarzają takie wyniki w takich meczach.A nawet jak juz ktos trafił to pewnie cieżko ze strzeclem 1 bramki.I ciekawe co wtedy jak nikt nie wytypuje.
Ja trafiłem tylko strzelca bramki ;)

spike761 37

spike761

Użytkownik
No dzisiaj jak dla mnie betsafe spisało sie na medal ???? ???? 1 darmowy spin na Champion Of The Track z ktorego ugrałem 78E teraz obrot 10 x i mozna wypłacac ????

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Pewnie, Ty byś chciał żeby Ci dopisali 10.00EUR do konta za piękny login. Nie dość, że spin darmowy dają to jeszcze sępy będą narzekać. Ehh..
Mogli przynajmniej na podpuch rzucić te 10euro a później łatwo zabrać ???? przynajmniej było by za co kręcić.

Do góry Bottom