A zabrali Ci przy stawianiu kuponu te 38zł z konta? Może miałeś po prostu jakiś wolny zakład, nie wiem ze względu na urodziny albo co...
WitamA wiec moje pytanie brzmi : z tego bonusa HH 4 zł ugrałem 203 zł. Proszę powiedzcie mi co mam dalej robić aby móc wypłacić tę kase. ??
To jak kolega ma 17 lat i gra to złamał ich warunki bo żeby grać i zarejesrtować się w Jetbull musisz być osobą pełnoletnią. Oni kontrolują dokumenty z danymi które są podane przy rejestracji. Kolega kasy nie dostanie.A robił ktoś wypłate, buk żada skanu dokumentu tożsamości ?
Bo kolega wczoraj się mnie pytał (ma 17 lat) czy żada dowód ten bukmacher a ja nie robiłem jeszcze wypłaty więc nie wiem.
Pewnie to był freebet. Dostajesz tylko to co ugrasz ponad 38 zł. Wszystko się zgadza nawet do nich nie pisz.A zabrali Ci przy stawianiu kuponu te 38zł z konta? Może miałeś po prostu jakiś wolny zakład, nie wiem ze względu na urodziny albo co...
Mam tak samo z 4zł grając caly czas "all in" 8 kuponów zrobilem 400zł i z tego co sie dowiedziałem to wystarczy wpłacić do nich kase (min. 20zł) wysłać im skan dowodu i odczekać 10 dni. Ja już wpłaciłem i wysłałem skan i jak narazie korespondencja z nimi jest wzorowa także mam nadzieje że sie uda wypłacićA wiec moje pytanie brzmi : z tego bonusa HH 4 zł ugrałem 203 zł. Proszę powiedzcie mi co mam dalej robić aby móc wypłacić tę kase. ??
Nawet masz napisane, że na kuponie jest bonus.... to jest oczywiście freebet czyli wygrywasz to co bedzie ponad 38zł
No to ile ta minimalna wpłata wynosi ?? bo ja słyszałem że zmniejszyli do 20 Euro?po co wplacales 76 zł ? przeciez z teg co mi wiadomo to min wplata to 19zł bo sie juz pogubilem...