Kasa wybrana 2360zł ???? ???? Jetbul l .com jest super !! pozdr
Ale ty przy każdej wypłacie pieniędzy musisz złożyc depozyt i odczekac 10 dni i dopiero wtedy wypłacić ????witam w sobote zalapalem sie na HH w Jetbull dostalem 1 funta z tego zrobilem
22 funta przezt weekend spelnilem warunki wymaganego obrotu
i jak chce wyplacic to mi wyskakuje taki komunikat:
Cytat:
Można żądać wypłaty tylko na konto, z którego była przeprowadzona wpłata MoneyBookers itp. O ile nie masz aktywowanego konta i chcesz dokonać na nie wypłaty proszę przeprowadzić wkład z tego konta. Krok ten podnosi bezpieczeństwo i obniża ryzyko bezprawnych wypłat.
a w grudniu wplacalem tam pieniadze przez MB gdyz wyrabialem bonus od pierwszego depozytu i nie wiem o co im zabardzo chodzi jak niespelna 3 miesacie temu wplacam do nich kase przez MB
moze ktos z was mial podobna sytuacje??
teraz jest hh wbija na stronkebyło dzis hh ?
caly dzien czekales o jedno 4 zlta...może i było ale co jak po 5-10 minutach niebyło juz miejsc...cały dzien czekania na marne;p
źle mnie zrozumiałes.caly dzien czekales o jedno 4 zl
:wowsdf::wowsdf::wowsdf:
Bonus 100% jest ważny tylko 10 dni od daty rejestracji, jeżeli mineło 10 dni to jak wpłacisz 20 EURO depozytu ,przeslesz do nich dokumenty i oni je zaakceptuja to po 10 dniach bedziesz mogł wypłacić kase.Mam pytanie jesli z darmowych 4zl ugralem 155 i wplace 76 to bonus przyznawany jest automatycznie? Nie chcialbym tego poniewaz nie mam zamiaru go obracac tylko chciabym po 10 dniach wyplacic wszystko co mam na koncie. Prosze o w miare szybko odpowiedz.
Z gory dzieki
Pozdrawiam