>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Jedziemy z bukami bo buki pojadą z nami !

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Spotkanie : Łotwa - Bośnia Hercegowina
Wydaje mi się, że w tym spotkaniu nie ma co liczyć na żadną niespodziankę. Bośniacy pewnie zmierzają po zwycięstwo swojej grupy, w której do tej pory odnieśli cztery zwycięstwa i jeden remis (0:0 z Grecją). Ich bilans bramkowy jak narazie przedstawia się bardzo okazale (18:3) ale trzeba tu zaznaczyć, że duży w tym udział ma zwycięstwo ze słabiutkim Liechtensteinem 8:1. Jednak myślę, że ekipa z Begoviciem, Spahiciem, Pjaniciem, Misimoviciem (4 gole), Ibiseviciem (5 goli) i Dzeko (7 goli) na czele nie dadzą większych szans Łotyszom, którzy do tej pory zgromadzili zaledwie 4 punkty i zajmują przedostatnią pozycję. Moje typy na to spotkanie to :
Bośnia Hercegowina wygra @ 1,65
Powyżej 2,5 gola @ 1,86
Bośnia Hercegowina strzeli w obydwu połowach @ 2,70

Unibet

Spotkanie : Chorwacja - Szkocja
Tutaj również spodziewam się w miarę gładkiego zwycięstwa gospodarzy. Chorwaci mający w składzie Modricia, Rakiticia, Mandzukicia czy Eduardo powinni nieustannie nękać obronę Szkotów, która nie spisuje się zbyt dobrze, z resztą jak cały zespół (cztery porażki i jeden remis). Z kolei gospodarze pewnie kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa z wyjątkiem pierwszej kolejki, w której zremisowali ze swoim największym rywalem do zwycięstwa w grupie - Belgią. Myślę, że w tym meczu passa zwycięstw zostanie podtrzymana, a moje typy na to spotkanie to :
Chorwacja wygra @ 1,33
Chorwacja (0:1) wygra @ 1,90

Bet365

Spotkanie : Belgia - Serbia

Jestem pod ogromnym wrażeniem gry Belgów. Patrząc na ich skład widać, że mają tam naprawdę klasowych zawodników, którzy zostali dobrze poukładani przez Marca Wilmotsa. W bramce jeden z najlepszych bramkarzy młodego pokolenia - Courtois. W obronie trzech klasowych obrońców z Premier League - Kompany, Vermaelen i Vertonghen, których wspomaga Alderweireld. W środku pomocy Witsel i świetny Fellaini, po bokach niezwykle błyskotliwy i utalentowany Hazard oraz chłopak, któremu wróżą wielką karierę - Kevin De Bruyne. W ataku Benteke, który zaliczył świetny sezon w barwach AV strzelając w lidze 19 goli oraz Lukaku, który również prezentował się bardzo dobrze czego efektem jest 17 goli w barwach WBA (w ostatniej kolejce w meczu z Manchesterem Utd wszedł na drugą połowę i ustrzelił hat tricka ). Do tego dochodzą jeszcze tacy zawodnicy jak Mirallas, Defour czy Mertens, którzy również są zawodnikami grającym na odpowiednim poziomie. Belgowie będą toczyć bój o pierwsze miejsce w grupie z Chorwacją, która tak samo dobrze spisują się w tych eliminacjach (obie drużyny odniosły pięć zwycięstw i zaliczyli jeden remis w meczu bezpośrednim). Myślę, że Serbowi nie dadzą rady faworytom tego meczu, a moje propozycję na to spotkanie to :
Belgia wygra @ 1,70
Belgia powyżej 1,5 gola @ 1,83

Bet365

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
W ten weekend rozegrane zostaną kolejne mecze w ramach eliminacji MŚ 2014 w grupie CONMEBOL. Niewątpliwie najciekawszym spotkaniem będzie pojedynek liderującej Argentyny z drużyną okupującą trzecie miejsce - Kolumbią. Wydaje mi się, że w tym przypadku warto pograć w stronę gospodarzy. Przede wszystkim siła ofensywna jaką posiada Albicelestes jest porażająca. Mając w składzie takich zawodników jak Messi, Aguero, Higuain, Lavezzi, Di Maria czy Lamela kibice mogą być pewni o bramki dla swojej drużyny. Poza tym widać, że Alejandro Sabella potrafił dobrze poukładać swoich podopiecznych, którzy w ostatnich miesiącach prezentują się naprawdę dobrze. Oczywiście ich jutrzejszy przeciwnik to nie jest żaden chłopiec do bicia, a wręcz przeciwnie - bardzo solidna drużyna, która świetnie pokazuje się w tych eliminacjach. Mając w składzie Falcao, Jacksona Martineza, Jamesa Rodrigueza, Guarina czy Gutierreza mogą narobić sporo problemów niezbyt dobrze zorganizowanej obronie Argentyny jednak wydaje mi się, że nawet jeśli uda im się strzelić gola to nie sądzę by dali radę urwać trzy punkty, a nawet punkt faworytowi tego spotkania.
Argentyna wygra @ 1,57 ⛔ 0:0
Argentyna powyżej 1,5 gola @ 1,66
⛔ 0:0
Powyżej 2,5 gola @ 1,80
⛔ 0:0
Gonzalo Higuain strzeli @ 2,20
⛔ zanim dostał czerwień miał 200% sytuację, ale jak się z dwóch metrów strzela w bramkarza to nie ma o czym mówić
bet365

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
No to zagrajmy na tą Polskę. Wydaje mi się, że nasze &quot;orły&quot; dadzą radę wywieźć dziś trzy punkty z Kiszyniowa jednak nie przyjdzie im to łatwo. Jeśli teraz nie zdobędziemy kompletu punktów to MŚ faktycznie odjadą nam na dobre. Jak wiadomo z gry w kadrze zrezygnował Ludovic Obraniak. Jaki to będzie miał wpływ na naszą grę ? Myślę, że jak zostanie dobrany odpowiedni zawodnik na pozycję za Lewym to może w końcu jakoś ta nasza gra z przodu będzie wyglądała. Ja przede wszystkim nie wyobrażam sobie jak można grać z kimś z kim nie ma jak się porozumieć. Nie możesz mu na szybko powiedzieć mu coś w ojczystym języku. Dlatego cieszę się, że Ludo i Perquis (który swoją drogą jest drewnem) w kadrze nie grają. Faktem jest (co potwierdzają statystyki), że odkąd Obraniak grał w kadrze brał udział w 50% goli strzelonych przez naszą reprezentację. Jednak myślę, że konflikty jakie rzekomo wytwarzał gracz Bordeaux zostały zażegnany i pora pokazać na co stać Polskich chłopaków. Przewiduję tu jakieś 1:0 lub 2:0 dla naszych, a w tym spotkaniu gramy :
Polska wygra @ 1,40 ⛔ 1:1 dramat...
Polska wygra bez straty bramki @ 2,10 ⛔ 1:1
Poniżej 2,5 gola @ 1,75
✅ 1:1
Unibet

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Spotkanie : Łotwa - Bośnia Hercegowina
Wydaje mi się, że w tym spotkaniu nie ma co liczyć na żadną niespodziankę. Bośniacy pewnie zmierzają po zwycięstwo swojej grupy, w której do tej pory odnieśli cztery zwycięstwa i jeden remis (0:0 z Grecją). Ich bilans bramkowy jak narazie przedstawia się bardzo okazale (18:3) ale trzeba tu zaznaczyć, że duży w tym udział ma zwycięstwo ze słabiutkim Liechtensteinem 8:1. Jednak myślę, że ekipa z Begoviciem, Spahiciem, Pjaniciem, Misimoviciem (4 gole), Ibiseviciem (5 goli) i Dzeko (7 goli) na czele nie dadzą większych szans Łotyszom, którzy do tej pory zgromadzili zaledwie 4 punkty i zajmują przedostatnią pozycję. Moje typy na to spotkanie to :
Bośnia Hercegowina wygra @ 1,65 ✅ 0:5
Powyżej 2,5 gola @ 1,86
✅ 0:5
Bośnia Hercegowina strzeli w obydwu połowach @ 2,70
⛔
Unibet

Spotkanie : Chorwacja - Szkocja
Tutaj również spodziewam się w miarę gładkiego zwycięstwa gospodarzy. Chorwaci mający w składzie Modricia, Rakiticia, Mandzukicia czy Eduardo powinni nieustannie nękać obronę Szkotów, która nie spisuje się zbyt dobrze, z resztą jak cały zespół (cztery porażki i jeden remis). Z kolei gospodarze pewnie kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa z wyjątkiem pierwszej kolejki, w której zremisowali ze swoim największym rywalem do zwycięstwa w grupie - Belgią. Myślę, że w tym meczu passa zwycięstw zostanie podtrzymana, a moje typy na to spotkanie to :
Chorwacja wygra @ 1,33 ⛔ 0:1
Chorwacja (0:1) wygra @ 1,90
⛔ 0:1
Bet365

Spotkanie : Belgia - Serbia

Jestem pod ogromnym wrażeniem gry Belgów. Patrząc na ich skład widać, że mają tam naprawdę klasowych zawodników, którzy zostali dobrze poukładani przez Marca Wilmotsa. W bramce jeden z najlepszych bramkarzy młodego pokolenia - Courtois. W obronie trzech klasowych obrońców z Premier League - Kompany, Vermaelen i Vertonghen, których wspomaga Alderweireld. W środku pomocy Witsel i świetny Fellaini, po bokach niezwykle błyskotliwy i utalentowany Hazard oraz chłopak, któremu wróżą wielką karierę - Kevin De Bruyne. W ataku Benteke, który zaliczył świetny sezon w barwach AV strzelając w lidze 19 goli oraz Lukaku, który również prezentował się bardzo dobrze czego efektem jest 17 goli w barwach WBA (w ostatniej kolejce w meczu z Manchesterem Utd wszedł na drugą połowę i ustrzelił hat tricka ). Do tego dochodzą jeszcze tacy zawodnicy jak Mirallas, Defour czy Mertens, którzy również są zawodnikami grającym na odpowiednim poziomie. Belgowie będą toczyć bój o pierwsze miejsce w grupie z Chorwacją, która tak samo dobrze spisują się w tych eliminacjach (obie drużyny odniosły pięć zwycięstw i zaliczyli jeden remis w meczu bezpośrednim). Myślę, że Serbowi nie dadzą rady faworytom tego meczu, a moje propozycję na to spotkanie to :
Belgia wygra @ 1,70 ✅ 2:1
Belgia powyżej 1,5 gola @ 1,83
✅ 2:1
Bet365
Nie mogę edytować więc cytuję z rozliczeniem

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Odnośnie szlagieru w strefie CONMEBOL pomiędzy Argentyną a Kolumbią zdecydowałem się jeszcze pograć coś w stronę rzutów rożnych. Niestety nie udało mi się znaleźć źródła, z którego mógłbym zaczerpnąć info ile rożnych padało w poszczególnych meczach grupowych jednak z tych do których udało mi się dotrzeć rzadko padał over 10 rożnych. Myślę, że mecz będzie otwarty i mimo, że powinien obfitować w sporo akcji podbramkowych to jednak nie spodziewałbym się sporej ilości kornerów dlatego proponuję :
Poniżej 11 rożnych @ 1,40 ✅ 7
bet365
Można też pograć bardziej ryzykownie co ja osobiście zrobię :
Poniżej 10 rożnych @ 1,66 ✅ 7
Ponizej 9 rożnych @ 2,05 ✅ 7

bet365

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Królem strzelców również powinien zostać Urugwajczyk. Ta grupa jest łatwiejsza, bo Włochom, Meksykowi czy nawet Japonii nie da się nastrzelać ogromu bramek. Cavani czy Suarez? Stawiam na Cavaniego, bo uwielbiam jego styl gry chociaż tak jak mówię - jeśli wygra Suarez nie będzie to dla mnie rozczarowaniem.
Dlaczego nie inni? Hiszpanie strzelają mało bramek ostatnio więc Torres/Villa dla mnie odpadają. Poza tym nie wiem co Del Bosque wymyśli, a kto wie może znowu postawi tam Fabregasa? :???: Na Neymara nie liczę na tym turnieju, bo wszyscy będą patrzyli na niego i oczekiwali cudów. W Brazylii naturalną &quot;9&quot; jest Fred, ale czuję, że Brazylii nie wyjdzie ten turniej i wygra jakiś czarny koń. Reszty zawodników nie brałem pod uwagę.
Edison Cavani Król Strzelców 12,00 Betclic
W pierwszej kolejności odniosę się do typu Ramzesa, który moim zdaniem również warto pograć. Na dobrą sprawę opisał on wszelkie aspekty przemawiające za powodzeniem tego typu. Jeśli chodzi o Brazylię to tam nie ma takiego napastnika, który potrafi seryjnie zdobywać gole. Na szpicy gra Fred, który jest typowym lisem pola karnego jednak nie spodziewam się żeby na tym turnieju strzelał gole na zawołanie. Pozostaje jeszcze Neymar, który gra na lewej stronie jednak dużo schodzi do środka co otwiera mu możliwości do oddania strzału, jednak uważam, że najnowszy nabytek Barcelony strzeli w tym turnieju 3, może 4 gole. Hiszpania ma w swojej ekipie Ville, Torresa czy Soldado jednak czy któryś z nich ma szansę na koronę ? Może grając cały czas w pierwszym składzie mógłby powalczyć o to trofeum natomiast tak jak napisał Ramzesa - wcale nie jest powiedziane, że jako fałszywa &quot;9&quot; zagra Fabregas tak jak to miało miejsce na ubiegłorocznych ME w Polsce i na Ukrainie. We Włoszech na dobrą sprawę jedynym zawodnikiem, który może ukłuć kilka bramek jest Balotelli jednak wydaje mi się, że tytuł Pichichi nie jest w jego zasięgu. No i pozostaje ekipa Urugwaju, która ma w swojej ekipie dwóch superstrzelców - Cavaniego i Suareza. I podobnie jak Ramzesowi o wiele bardziej podoba mi się gra &quot;El Matadora&quot;. Od trzech sezonów pokazuje w Napoli, że jest jednym z najlepszych napastników na świecie. I z ich dwójki to właśnie Edinson pasuje mi bardziej na takiego rasowego napadziora, który potrafi wykańczać akcje. Oczywiście Suarez również posiada instynkt strzelecki jednak z ich dwóch zdecydowanie stawiałbym na napastnika Napoli.

Brazylia - Japonia
Tutaj mimo wszystko nie przewiduję żadnej niespodzianki. Faktem jest, że Brazylia nie gra jeszcze futbolu jakiego kibice (i zapewne oni sami) oczekują jednak w spotkaniu z Francją było widać, że naprawdę zależy im na jak najlepszego postawie. Warto przypomnieć, że pod wodzą Scolariego było to pierwszej zwycięstwo (piszę to z pamięci ale wydaje mi się, że tak właśnie było). Na chwilę obecną więcej tam indywidualności niż gry zespołowej jednak wiadomo, że Scolari przyszedł właśnie po to żeby poukładać tą ekipę głównie przed przyszłorocznymi MŚ, a prawdziwym testem ma być właśnie Puchar Konfederacji. Osobiście wydaje mi się, że kurs na Brazylię nie jest warty większego grania jednak do jakiegoś dubelka można dorzucić gdyż myślę, że mimo wszystko Canarinhos poradzą sobie z zawodnikami z kraju kwitnącej wiśni. Oprócz tego spodziewam się kilku bramek dlatego proponuję takie typy :
Brazylia @ 1,30 ✅ 3:0
Brazylia (0:1) @ 1,86 ✅ 3:0
Powyżej 2,5 gola @ 1,60 ✅ 3
Powyżej 9,5 rożnych @ 1,80 ⛔ 4
Neymar strzeli @ 2,10
✅ bramka stadiony świata
Unibet

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Meksyk - Włochy

Wydaje mi się, że przy obecnej dyspozycji obydwu drużyn nie ma tutaj chyba większych szans na urwanie jakichkolwiek punktów przez Meksyk. To co się najbardziej rzuca w oczy jeśli chodzi o podopiecznych Jose Manuela de la Torre to nieporadność w grze ofensywnej no i w wykańczaniu akcji. W kwalifikacjach do MŚ zajmują trzecie miejsce jednak warto odnotować, że bilans sześciu dotychczas rozegranych spotkań to jedno zwycięstwo i aż pięć remisów, a ich bilans bramkowy przedstawia się bardzo mizernie - 3:2. Wydaje mi się, że drużyna mająca w składzie Javiera Hernandeza, Giovaniego dos Santosa czy Andresa Guardado powinna poradzić sobie z takimi drużynami jak Honduras, Panama czy Kostaryka. Prócz tego jedyne zwycięstwo odnieśli nad słabiutką Jamajką, którego w dodatku zostało wymęczone 1:0. Z kolei reprezentacja Włoch pewnie prowadzi w swojej grupie z 14 oczkami na koncie (cztery zwycięstwa i dwa remisy). Co prawda ostatnio przytrafił im się remis z Czechami jednak biorąc pod uwagę ich mocną pozycję w grupie można powiedzieć, że mogli sobie pozwolić na taką &quot;wpadkę&quot;. Jak wiadomo podopieczni Cesarego Prandellego nie są jakoś super skuteczni ale posiadają świętną obronę, z której z resztą słynie włoskie Catenaccio. Dokładając do tego nieporadność ekipy Meksyku pod bramką rywala wychodzi mi tu mecz raczej underowy dlatego proponuję :

Włochy @ 2,50 ✅ 2:1
Włochy wygrają do zera @ 3,60 ⛔ 2:1
Włochy wygrają i poniżej 2,5 gola @ 3,75
⛔ 2:1
Unibet

Hiszpania - Urugwaj

Tutaj spróbuję zagrać w stronę ekipy z Ameryki Południowej. Hiszpania to oczywiście obok Brazylii największy faworyt do końcowego tryumfu jednak La Foria Roja nie zawsze z wysokiego C wchodzi w turniej. Oni rozkręcają się z każdego meczu co raz bardziej dlatego postaram się poszukać tu jakiejś niespodzianki. Jeśli chodzi o podopiecznych Vicente Del Bosque to co tu można o nich powiedzieć ? Wiadomo, że &quot;na papierze&quot; nie mają sobie równych. Praktycznie na każdej pozycji mają kozaków, którzy grają w najlepszych europejskich klubach. Jednak wydaje mi się (i piszę to jako kibic Hiszpanów), że to nie jest już ta sama drużyna co kiedyś. Generalnie nie wyobrażam sobie jak może drużyna grać bez rasowego napastnika. Oczywiście wiadomo, że każdy trener stara się wybrać taktykę i wszelkie rozwiązania jak najlepsze dla swojego zespołu (mowa o Fabregasie jako fałszywa &quot;9&quot;). Jednak uwielbiałem &quot;Furię&quot; jak na szpicy grał Torres lub Villa w czasach swojej świetności. Wiadomo, że ta forma jaką prezentują na dzień dzisiejszy jest daleka od doskonałości jednak mając w zanadrzu takich zawodników jak Soldado czy Negredo (którzy strzelili kolejno 24 i 25 gole w Primera Division) wydaje mi się, że prędzej czy później jeden z tej czwórki by odpalił. W końcu mając takich zawodników za asystentów jak Xavi, Iniesta, Silva czy Mata trzeba założyć, że parę tych okazji będzie. Oczywiście trafiają się takie mecze jak finał ME z Włochami kiedy zdemolowali ich 4:0, ale zdarzają się też takie mecze jak ten otwarcia, również z Włochami, kiedy padł remis 1:1. Z kolei ekipa Urugwaju chyba powoli będzie wracała na dobrą drogę. W eliminacjach do MŚ przez sześć kolejnych meczów nie potrafili wygrać, a ich bilans czterech porażek i dwóch remisów był wręcz druzgocący dla ekipy z takimi możliwościami i potencjałem. Jednak ostatnie dwa spotkania to zwycięstwa. Co prawda skromne bo po 1:0 jednak na pewno były one bardzo ważne. Jedno odniesione nad Francją w meczu towarzyskim, drugie nad Wenezuelą w eliminacjach do mundialu. Warto tu zaznaczyć, że na początku lutego obie drużyny spotkały się w meczu towarzyskim, który wygrali Hiszpanie 3:1. Liczę jednak, że podopieczni Oscara Tabareza postawią dziś trudne warunki, a Cavani i Suarez nieustannie będą zagrażać bramce strzeżonej przez Casillasa. Myślę, że mecz będzie otwarty i obejrzymy parę bramek, a moje typy to :

Urugwaj lub remis @ 2,30 ⛔ 1:2
Powyżej 2,5 gola @ 1,95 ✅ 3
Obydwie drużyny strzelą @ 1,86 ✅ 2:1
Edinson Cavani strzeli @ 4,80
⛔
Unibet

Osobiście zdecydowałem się zagrać taki dubelek :
Włochy wygrają do zera @ 3,60 ⛔ 2:1
Edinson Cavani strzeli @ 4,80 ⛔
ako : 17,28

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Juventus - Lazio
Wydaje mi się, że Juve nie będzie miało problemów z pokonaniem Lazio zwłaszcza przed własną publicznością. Te same drużyny spotkały się dwa tygodnie temu w Superpucharze Włoch i tam zdecydowanie lepsi okazali się podopieczni Antonio Conte, którzy rozbili zawodników Lazio 4:0. Czy coś się mogło zmienić przez te 2 tygodnie ? Osobiście myślę, że niewiele. W pierwszej kolejce Juve skromnie wygrało 1:0 na boisku Sampdorii, z kolei Lazio poradziło sobie na własnym stadionie z Udinese (2:1). W pięciu ostatnich meczach ligowych pomiędzy tymi drużynami 3 razy górą byli zawodnicy z Turynu, pozostałe dwa spotkania zakończyły się remisami. Poza tym myślę, że teraz kiedy w drużynie gospodarzy jest naprawdę klasowy napastnik, a właściwie dwóch - Tevez i Llorente, że zwycięstwa będą im przychodziły łatwiej niż w poprzednim sezonie. Oczywiście muszą oni poznać włoski styl gry, zaklimatyzować się w nowym miejscu, poznać i zgrać z kolegami, a jak wiadomo to wszystko może trochę potrwać. Nie mniej jednak Juve po letnich zbrojeniach wydaje mi się naprawdę mocne dlatego spróbuję w tym meczu pograć coś takiego :
Juventus @ 1,35 ✅ 4:1
Juventus (-1) @ 2,10
✅ 4:1
Juventus do przerwy/wynik końcowy 1/1 @ 2,00 ✅ 2:1 do przerwy i 4:1 na koniec
Juventus strzeli w obydwu połowach @ 2,18
✅ po dwa gole w 1 i 2 połowie
Unibet

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Bośnia i Hercegowina - Słowacja
Bośnia, która do tej pory zdobyła 16 punktów na 18 możliwych pewnie zmierza po zwycięstwo w grupie G. Do tej pory jedynym meczem, w którym Bośniacy zgubili punkty było wyjazdowe spotkanie z Grecją, które zakończylo się bezbramkowym remisem. Poza tym wrażenie może robić bilans bramkowy, który do tej pory wynosi 23:3. Z kolei goście dzisiejszego spotkania zajmują 3 miejsce z dwoma bilansem spotkań 2-3-1, a bilansem bramkowym 7:5. Myślę, że ekipa z Rakiticiem, Modriciem i Mandzukiciem na czele poradzą sobie z dzisiejszym rywalem i przypieczętuja awans do przyszłorocznych MŚ. Proponuję więc następujące typy :
Bośnia i Hercegowina @ 1,45
Bośnia i Hercegowina (0:1) @ 2,30
Do przerwy/koniec meczu Bośnia i Hercegowina/Bośnia i Hercegowina @ 2,12
Bośnia i Hercegowina strzeli w obydwu połowach @ 2,33
Bośnia i Hercegowina strzeli powyżej 1,5 gola @ 1,58
Unibet

Niemcy - Austria
Podopieczni Joachima Loewa jak burza przechodzą przez mecze w swojej grupie. Jedynym meczem, w którym zgubili punkty był pamiętny mecz ze Szwecją, w którym Niemcy wręcz demolowi swoch rywali w pierwszej połowie aplikując im 4 gole i nie tracąc ani jednego. Jednak po przerwie Zlatan i spółka dokonali rzeczy wręcz niemożliwej odrabiając czterobramkową stratę, z czego ostatni gol padł w doliczonym czasie gry, dokładnie w 93 minucie. Reszta meczów to raczej gładkie wygrane o czym świadczyć może bilans bramkowy 22:7 (bez remisu ze Szwecją byłoby to 18:3). W kadrze Niemiec zabraknie Schweinstegera, Gotzego czy Podolskiego jednak mają oni bardzo szeroką kadrę i zawodników, którzy potrafią wziąć odpowiedzialność na własne barki - mam tu na myśli Ozila, Kroosa czy Mullera. Myślę, że Austria okupująca trzecią pozycję w grupie C nieporadzi sobie poradzi dziś sobie z dzisiejszym przeciwnikiem dlatego moje typy na to spotkanie to :
Niemcy (0:1) @ 1,50
Do przerwy/koniec meczu Niemcy/Niemcy @ 1,58
Niemcy strzelą w obydwu połowach @ 1,60
Niemcy powyżej 2,5 gola @ 1,75
Unibet

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Bośnia i Hercegowina - Słowacja

Bośnia, która do tej pory zdobyła 16 punktów na 18 możliwych pewnie zmierza po zwycięstwo w grupie G. Do tej pory jedynym meczem, w którym Bośniacy zgubili punkty było wyjazdowe spotkanie z Grecją, które zakończylo się bezbramkowym remisem. Poza tym wrażenie może robić bilans bramkowy, który do tej pory wynosi 23:3. Z kolei goście dzisiejszego spotkania zajmują 3 miejsce z dwoma bilansem spotkań 2-3-1, a bilansem bramkowym 7:5. Myślę, że ekipa z Rakiticiem, Modriciem i Mandzukiciem na czele poradzą sobie z dzisiejszym rywalem i przypieczętuja awans do przyszłorocznych MŚ. Proponuję więc następujące typy :

Bośnia i Hercegowina @ 1,45 ⛔ 0:1
Bośnia i Hercegowina (0:1) @ 2,30 ⛔ 0:1
Do przerwy/koniec meczu Bośnia i Hercegowina/Bośnia i Hercegowina @ 2,12 ⛔ 0:1
Bośnia i Hercegowina strzeli w obydwu połowach @ 2,33 ⛔ 0:1
Bośnia i Hercegowina strzeli powyżej 1,5 gola @ 1,58 ⛔ 0:1
Unibet

Niemcy - Austria

Podopieczni Joachima Loewa jak burza przechodzą przez mecze w swojej grupie. Jedynym meczem, w którym zgubili punkty był pamiętny mecz ze Szwecją, w którym Niemcy wręcz demolowi swoch rywali w pierwszej połowie aplikując im 4 gole i nie tracąc ani jednego. Jednak po przerwie Zlatan i spółka dokonali rzeczy wręcz niemożliwej odrabiając czterobramkową stratę, z czego ostatni gol padł w doliczonym czasie gry, dokładnie w 93 minucie. Reszta meczów to raczej gładkie wygrane o czym świadczyć może bilans bramkowy 22:7 (bez remisu ze Szwecją byłoby to 18:3). W kadrze Niemiec zabraknie Schweinstegera, Gotzego czy Podolskiego jednak mają oni bardzo szeroką kadrę i zawodników, którzy potrafią wziąć odpowiedzialność na własne barki - mam tu na myśli Ozila, Kroosa czy Mullera. Myślę, że Austria okupująca trzecią pozycję w grupie C nieporadzi sobie poradzi dziś sobie z dzisiejszym przeciwnikiem dlatego moje typy na to spotkanie to :

Niemcy (0:1) @ 1,50 ✅ 3:0
Do przerwy/koniec meczu Niemcy/Niemcy @ 1,58 ✅ 1:0 i 2:0
Niemcy strzelą w obydwu połowach @ 1,60 ✅ 1:0 i 2:0
Niemcy powyżej 2,5 gola @ 1,75 ✅ 3
Unibet
Nie mogłem edytowac więc cytuję z rozliczeniem

PS. Przy opisie meczu Bośni jest błąd z nazwiskami. Pisząc o Bośni miałem w głowie mecz Chorwacji dlatego pojawiły się tam nazwiska Modricia i Mandzukicia zamiast Pjanicia i Dzeko. Niemniej jednak i to nic nie zmieniło bo Bośnia dała (_o_)

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Borussia Moenchengladbach - Eintracht Braunschweig :
Borussia Moenchengladbach @ 1,35 ✅ 4:1
Borussia Moenchengladbach (0:1) @ 2,05 ✅ 4:1
Borussia Moenchengladbach pierwsza połowa @ 1,87 ✅ 2:0

Sparta Praga - Slovacko :
Sparta Praga @ 1,25 ✅ 4:1
Sparta Praga (0:1) @ 1,70 ✅ 4:1
Sparta Praga pierwsza połowa @ 1,62 ✅ 2:0
Sparta Praga strzeli w obydwu połowach @ 1,92 ✅ 2:0 i 2:1
Unibet

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Hannover - Augsburg :
Hannover @ 2,50 ✅ 2:1
Hannover pierwsza połowa @ 3,05 ⛔ 0:0
Hannover (0:1) @ 4,90 ⛔ 2:1
Powyżej 2,5 gola @ 1,87 ✅ 3

Nurnberg - Borussia Dortmund :
Borussia Dortmund @ 1,35 ⛔ 1:1
Do przerwy/wynik końcowy 2/2 @ 1,95 ⛔ 1:0 i 1:1

Rayo Vallecano - FC Barcelona :
FC Barcelona @ 1,18 ✅ 4:0
FC Barcelona (0:1) @ 1,53 ✅ 4:0
FC Barcelona pierwsza połowa @ 1,52 ✅ 1:0
Do przerwy/wynik końcowy 2/2 @ 1,58 ✅ 1:0 i 3:0
FC Barcelona wygra do zera @ 2,12 ✅ 4:0
Unibet

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Dogrywamy jeszcze takie coś :
Hannover - Augsburg :
Hannover 1X @ 1,40 ✅ 2:1
Hannover powyżej 1,5 gola @ 2,33 ✅ 2
Do przerwy/wynik końcowy 1/1 @ 3,95 ⛔ 0:0 i 2:1

Rayo Vallecano - FC Barcelona :
FC Barcelona (0:2) @ 2,40 ✅ 4:0
Powyżej 3,5 gola @ 1,85 ✅ 4
Powyżej 4,5 gola @ 2,85 ⛔ 4
FC Barcelona Powyżej 2,5 gola @ 1,68 ✅ 4
FC Barcelona Powyżej 3,5 gola @ 2,67 ✅ 4

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Napoli - Sassuolo

Napoli (0:1) @ 1,36
Napoli (0:2) @ 1,92
Napoli wygra do zera @ 1,53
Napoli strzeli w obydwu połowach @ 1,60
Napoli wygra obydwie połowy @ 2,04
Powyżej 2,5 gola @ 1,42
Napoli powyżej 2,5 gola @ 1,63
Do przerwy/wynik końcowy 1/1 @ 1,45

Unibet

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Barca wygrała 4:1 wiec powyzej 4,5 gola weszlo
Barca wczoraj wygrała 4:1 z Realem Sociedad, a bet na over 4,5 gola był na sobotni mecz z Rayo, który Blaugrana wygrała 4:0. Tak więc niestety bet nie wszedł.
Ale mimo wszystko dzięki za czujnośc, przynajmniej ktoś odwiedza mój temat ????
Prośba do moderatora o usunięcie tych dwóch postów

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Czy ktoś z orientujących się dobrze w Bundeslidze może coś powiedziec o meczu Hannover - Hertha ? Kursy wystawione na zwycięstwo gospodarzy w okolicach 2,25 wydają się bardzo zachęcające. Rozumiem, że obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli (Hannover 4 miejsce, Hertha 5), jednak to gospodarze mają jak narazie 100% skutecznośc na własnym stadionie. W czterech dotychczasowych meczach zdobyli komplet punktów pokonując kolejno Wolfsburg (2:0), Schalke (2:1), Mainz (4:1) oraz Augsburg (2:1). Z kolei ekipa gości do tej pory zdobyła dwa punkty na wyjeździe, remis 2:2 z Norymbergą oraz 1:1 z Freiburgiem. Nie wiem jak prezentują się kadry w ekipie gospodarzy, czy mają jakieś poważniejszy kontuzje kluczowych gracza - stąd pytanie do ekspertów od Bundesligi. Jeśli wszystko jest w porządku to wydaje mi sie, że po takim kursie naprawdę warto pograc coś w stronę H96. Czekam na opinię ale mimo wszystko gram w stronę gospodarzy :
Hannover - Hertha Berlin ---&gt; Hannover wygra @ 2,25
bet365

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Troszkę odświeżę temat, może ktoś skorzysta ????
Coś na dziś :
Schalke - Mainz
Schalke @ 1,72 ⛔ 0:0
Powyżej 2,5 gola @ 1,65 ⛔ 0:0

Lokeren - Anderlecht
Powyżej 2,5 gola @ 1,65 ✅ 2:1
BTS @ 1,53 ✅ 2:1

Den Bosch - Almere
Powyżej 2,5 gola @ 1,48 ⛔ 1:0

Eindhoven - Dordrecht
Powyżej 2,5 gola @ 1,48 ✅ 3:2

Dundee United - Motherwell