Coś na dziś. Jak wiadomo liga norweska to idealne miejsce do typowania overów. Po przejrzeniu dzisiejszej oferty w oko wpadły mi trzy spotkania :
Odd - Sarpsborg
W 5 ostatnich meczach z udziałem Odd aż w 4 był pokrywany over 2,5 gola. Jeśli chodzi o drużynę Sarpsborg to na 5 ostatnich meczy w 3 przypadkach taka linia była pokrywana. W lidze po pięciu kolejkach obie ekipy mają taki sam bilans - w 3 meczach taki over był pokrywany, w 2 nie. Odd w obydwu meczach u siebie taki over zamykał, goście w jednym z dwóch. Moim zdaniem warto spróbować.
Powyżej 2,5 gola @ 1,62
Molde - Start
Trochę podobna sytuacja jak w meczu powyżej. W 5 ostatnich meczach Molde 4 razy over 2,5 był pokrywany. Jeśli chodzi o ekipę Startu to w 3 na 5 przypadków taka linia była pokrywana. A jeśli nie był to za każdym razem (w tych trzech meczach) brakowało jednego gola. Jeśli chodzi o ligę to znowu sytuacja identyczna do w/w meczu. Obie drużyny po pięciu kolejkach mają bilans 3/5 pokrytych. Molde przed własną publicznością bilans 1/2, Star na wyjeździe 2/3. Kurs nie powala ale myślę, że tu też warto spróbować.
Powyżej 2,5 gola @ 1,45
Honefoss - Nest-Sotra
Ostatnie spotkanie z niższej ligi Adeccligaen. Honefoss 5 ostatnich meczów i 3 razy pokryty over 2,5. Ekipa Nest-Sotra w 5 ostatnich meczach 4 razy pokryta linia. W lidze gospodarze pokryli taki over 2/4 przypadków, a goście mają skuteczność 100% - 4/4. Kurs najwyższy z tych trzech podanych meczów ale myślę, że jest szansa.
Powyżej 2,5 gola @ 1,72
Unibet
Faktem jest, że wszystkie typy oparte głównie na statystykach jednak ostatnio te statystyki dały zarobić więc postanowiłem podzielić się z Wami moimi przemyśleniami nt. dzisiejszych spotkań.
Wszystkie kursy podaję z
Unibet. Jeśli kurs będzie z innego buka to dam takie info.