Witam, pytanko z innej beczki. Przez długi czas korzystałem z aplikacji Puffin (przeglądarka) na telefon, która bez włączania VPN pokazywała mi staty
live ze strony bet365. Jednak od niedawna pojawił się problem bo co prawda strona odpala się , ale nie chce iść dalej (ciągle zielone tło i kółko na środku,które przetwarza dane do dalszego wczytania strony).Od razu zaznaczam,że aplikacja nie służyła mi do grania online bo i tak nie szło się logować lecz tylko do podglądu statystyk na
live
Zauważyłem,że ten problem pojawia się obecnie wśród znajomych,którzy korzystają z Iphone, pozostałe marki(huawei,samsungi) działają ciągle bez zarzutu(bez włączania trybu karty incognito). Zastanawiam się w czym tkwi problem,żeby w 100% aplikacja działała jak dawniej na telefonach Apple,może wina aktualizacji systemu operacyjnego iOS...Cyberghost mam podpięty jako VPN i działa na luzie,ale jednak wolałbym działać na starych zasadach bo z cyber jest za dużo pieprzenia się
Najwidoczniej trzeba zmienić telefon
Jak ktoś zna rozwiązanie problemu czy może coś poradzić to zachęcam do dyskusji.