>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jaimeq wygrywa

jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Ktoś w ogóle przegląda ten temat? Człowiek za darmoche wstawia najlepsze koszykarskie typy a słupek reputacji ani drgnął od wczoraj.

Otrzymane punkty reputacji: +63
jannek 389

jannek

Użytkownik
a gdzie jest sklep gdzie moge wymienic reputacje na jakies nagrody? czy o co z tym chodzi ?

Otrzymane punkty reputacji: +3
Q 144

quizzly

Użytkownik
Problem polega na tym, że nie mozna przyznawać punktów tej samej osobie raz za razem
Dokladnie, czasami trzeba dac repe komus innemu, zeby znowu dać Tobie. A swoja drogą to ja tez czasami korzystam i daje repe jak ttylko moge. Dzięki i powodzonka ;)

Otrzymane punkty reputacji: +14
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Przegląd tematu :cool:
jak znowu będzie czerwono to sram na ten temat.To nie na moje nerwy
TEMAT ZAMYKAM, CZEŚĆ
Nie zapomnę też o statystykach po 20 kuponach.
po 20.kuponie :
Albo się zazieleni od jutra albo pierdole ten temat na amen.
Temat można zamknąć, dwa ostatnie typy zapodaje z argentyny.Od jutra temat będzie zamknięty, zwyczajnie nie mam już czasu na zabawe z forum.Od czasu do czasu coś zapodam do działu koszykówka albo typów dnia.Cześć
po paru dniach...
Człowiek za darmoche wstawia najlepsze koszykarskie typy a słupek reputacji ani drgnął od wczoraj.
Wrzucisz staty całego tematu ?

Otrzymane punkty reputacji: +41
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Obserwator wrzuce, na dniach postaram się to ogarnąć.

Argentyna
Olimpico De La Banda 1.83 4/10⛔
Bet365

Olimpico w genialnej dyspozycji w przeciwieństwie do Gimnasii gdzie cholernie krótka ławka daje się we znaki.Przegrali 4 z 5 ostatnich meczy, szczególnie przegrana z Bahią u siebie to już wyraźny sygnał że coś nie gra.La Banda to lepszy, głębszy team i są wyraźnie na fali.

Otrzymane punkty reputacji: +1
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Wracam z mocnym jebnię***.Będą ligi w których jestem mocny czyli argentyna, brazylia, kangury i sporadycznie skośne.Nie zabraknie też niszowych lig europejskich, czasem jakieś puchary.
No i będą statystyki, gram tego dużo więc przyjmijmy, że co 30typów zapodam krótkie podsumowanie.Cel jest jasny, wylądować w dziale wyżej czyli VIP bo w końcu jestem najlepszym typerem kosza na tym forum.

Otrzymane punkty reputacji: +1
jaimeq 2,5K

jaimeq

Użytkownik
Korea KBL
Busan KT Sonicboom(+5) 1.95 4/10 ⛔
Pinnacle

Komedia to mało powiedziane co odjebali, Sims był 10razy wolniejszy od grubasa Johnsona i dostał chyba z pięć czap.Piłka wylatywała im z łap jak przez sito... i to jest zespół na playoff?

B 66

brokers

Użytkownik
super grają sonicboom, oby więcej takich wygrywających becików!
pozdrawiam
Ktoś Ci pistol do głowy przystawiał żebyś zagrał ? Nie gra się w ciemno, jak byś kuknął w głupią tylko tabelę to powinieneś się zastanowić czy jest sens grać takie coś.

Do góry Bottom