#24# Francja Pro A
Antibes - Le Mans
Antibes(-1.5) 1.99 4/10
Pinnacle
#25# Argentyna
Atenas - San Martin
San Martin(-2.5) 1.83 5/10
Bet365
Brawo Antibes za indolencje na lini wolnych w kluczowym momencie kiedy mogli wyjść na +6, Le Mans w brutalny sposób to wykorzystali.Brak słów na taki poziom *****
#28#
Turk Telekom - Trabzonspor Medical Park
Trabzonspor Medical Park 2.59 3/10
Pinnacle
Trabzon to jak na razie największe rozczarowanie sezonu w turcji.Nie wiem jak tam wygląda sprawa z coachem, czy nie doszło już czasami do zmiany ale jak nie doszło to jest to raczej nieuniknione.Trabzon posiada klasowy zespół ale musi ich poprowadzić ktoś ogarnięty, inaczej będzie katastrofa.Typ na przełamanie, ile moożna zbierać lanie na ligowym podwórku.
Ulm po świetnym pucharowym meczu w dobrych nastrojach przystąpi do tego meczu, jakże ważnego.Czas się zabrać za poważne granie bo tą drużyne stać na lepsze wyniki.Seria 4L musi się skończyć, rywal idealny dzisiaj choć łatwo nie będzie.
#32#
Korea KBL
Sonic Boom - Dongbu Promy
Dongbu Promy(-1.5) 2.03 4/10
Pinnacle
Ja pierdole co Ulm gra to głowa mała, same indywidualne wjazdy pod kosz.jak nie wejdzie Giessen zbiera ustawia akcje i wali trójki, no komedia ***** normalnie
#34# Hiszpania ACB
Bilbao - Valencia
Bilbao 2.20 4/10
Pinnacle
#35# Hiszpania ACB
Iberostar Tenerife - Gran Canaria
Gran Canaria(-3) 1.97 5/10
Pinnacle
Hahah co za weekend, dogi pozamiatały konkretnie.Bamberg, Milano, Canaria, Ulm, Bonn i jeszcze kilka spotkań.Lata mijają a ja takiego czegoś nie pamiętam.
#36# Argentyna
Olimpico De La Banda - Quisma
Olimpico De La Banda(-3) 1.95 4/10
Pinnacle
Ciężki mecz, dwa zespoły będa w gazie mające w składzie świetnych strzelców.Olimpico na papierze nieco lepsi, głeboki skład gdzie prawie cała pierwsza piątka punktuje co mecz.De La Banda ofensywie jest najlepszym zespołem w lidze na ten moment obok San Lorenzo.Z obroną nie najlepiej ale to nadrabiają atakiem.
#42#
Eurocup
Umana Reyer Venezia(-1.5) 1.84 5/10????
Pinnacle #43#
Eurocup Le Mans(+8.5) 1.94 4/10
Pinnacle
Venezia jebane włoskie pały, ujebać to co sie wywalczyło przez trzy kwarty.Jedna kwarta i zostali rozjebani.