K
369
ksaweryiksinski0
Użytkownik
Testowałem niezliczone systemy, ale moja niechęć do progresji nie bierze się z tego, że na niej utopiłem, tylko z matematyki Wygrywanie na progresji w dłuższym okresie z matematycznego punktu widzenia jest niemożliwe. Amen.cytat z dnia 17 lutego 2020 21:01 przez malyenter1A ja ufam , gram i kocham wspaniałą NHL i cudowne remisiki a co za tym idzie mój kochany systemik nad którym pracowałem 3lata . Najpierw malutkimi stawkami i za to kocham Etoto i możliwość grania za min 26 groszy . Czasami z tego progresja rosła do 300 PLN łącznie. To wyobraźmy sobie co by było przy większych stawkach . Progresja jest wręcz cudowna a statystyk i matematyki nie przeskoczysz . Tylko trzeba wiedzieć jak i na pewno wiesz że nie wszyscy mają chłodne głowy i zbyt pochopnie podejmują decyzje i narażają swoje zakłady na zbytnie ryzyko. Już nie raz stwierdzono że lepiej małą chochlą . Może kiedyś grałeś progresję i utopiłeś wkład . Dlatego ten uraz i niechęć do progresji , ale ja jestem za . Powodzenia w valuebetach i zieloności.