Niesamowite! Kolejny traf!
Jak "niesamowite"? ???? Przecież taka gra to matematyka a nie wiedza. Nawet mój kilkuletni chrześniak by na tym zarobił ????cytat z dnia 15 lutego 2020 21:35 przez successfulNiesamowite! Kolejny traf!
Zaprawdę powiadam Ci, niedoścignionym marzeniem byłoby kończyć wszystkie progresje na pierwszym kroku ????cytat z dnia 17 lutego 2020 20:12 przez kamilcia21Pytanie @successful czy takie rekordy cieszą na dłuższą metę? Mamy do czynienia z paradoksem progresji. Im masz wyższą skuteczność tym niższy zysk ???? Często dojście do wysokiego progu gry znacznie podnosi zysk. Zresztą ciśnienie również ????
Jedyny sposób by cokolwiek wygrać? Innego nie ma? Podoba czy nie? Nie wierzę, że w dobie powszechnego dostępu do informacji, są tacy, którzy jeszcze tak myślą i twierdzą. Rację masz tylko w ostatnim cytowanym z przeze mnie zdaniu. Tyle, że pozostaje prawdziwe tylko w 2 nierealnych przypadkach: 1. masz nieograniczony budżet na grę, 2. bukmacher nie limituje nieograniczonych stawek.cytat z dnia 17 lutego 2020 01:44 przez kamilcia21
Ale progresja to jedyny sposób aby cokolwiek wygrać, patrząc z matematycznego punktu widzenia. Innego nie ma. Czy się to komu podoba czy nie. Zawsze podwajając stawkę przy kursie 2 (na czysto) wyjdzie się na plus.
Paradoks nr 2.cytat z dnia 17 lutego 2020 20:30 przez successful
Zaprawdę powiadam Ci, niedoścignionym marzeniem byłoby kończyć wszystkie progresje na pierwszym kroku ????
@ksaweryiksinski0 , nawet by mi do głowy nie przyszło, że próbujesz być złośliwy bo i po co ????cytat z dnia 17 lutego 2020 20:40 przez ksaweryiksinski0
Nie wierzę, że w dobie powszechnego dostępu do informacji, są tacy, którzy jeszcze tak myślą i twierdzą.